Milyen téma leírást? Hol?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasd el légyszíves a téma leírást....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58718)
2008. 12. 28. vasárnap 14:04
Kedves Szerkesztőség! Igen, kell a változatosság, a megújulás, igazatok van. Amikor először megláttam az új megjelenési formát elég gáznak és nehezen kezelhetőnek tartottam.....azonban néhány látogatás után megszokható és a végén még talán meg is fog tetszeni az embernek...ami viszont biztosan nem: miért lettek fizetősek a letölthető kisfilmek (kismalac, magyar beküldött videók, egyéb beküldött videók)? Gyanítom, hogy ez erősen a látogatottság rovására fog menni, mert sok ember bepöccen tőle. Vagy árazzátok le a VIP tagságot párhuzamosan vagy gondoljatok azokra az emberekre, akik mondjuk havi tagságot vesznek, de nem áll módjukban minden nap idelátogatni, ezért a havi tagság helyett 30 alkalmas belépési lehetőség legyen. (Lehetőleg egy napon a többszöri látogatás egy alkalomnak számítson.) Sokkal lassabb is az oldal, de gondolom ezt majd hardver ügyileg megoldjátok az előbbi újításotokból származó (esetleges) többlet bevétellel. Ami biztosan meglesz néhány hónapig, mert sokan azért akik eddig nem vettek VIP tagságot csak-csak kipróbálják, de aztán szerintem a lelkesedés erősen alább fog hagyni. A Tisztelt Látogatók is remélem egyetértenek az általam vázolt problémákkal!
amint az amatőr admin látja és kibocsátja, ha nincs az azonnali kibocsátáshoz jogod.
(Ez egy válasz isván77 üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 14:36
Tisztellt Szerkeztők!A mai napon tettem fel képeket erre a nagyszerű oldalra s miért tagadjam imádom magam kitárni de nem vagyok perverz sem rossz szándékú,De szomorúan tapasztalom hogy egyenlőre nincsenek fennt a képek.Önök szerint mikorra lesz mindenki számára látható?köszönö és további jó munkát!:istván
Ha nincs azonnali megjelenéshez jogod (ezt a saját menüben láthatod) akkor jelenik meg, amint egy szerkesztő elfogadja a feltöltést. Ez hétköznap naponta 2-3x történik jelenleg, most hétvégén pedig én csinálom, ugyhogy hamarosan látni fogod a képeid.
(Ez egy válasz isván77 üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 14:36
Tisztellt Szerkeztők!A mai napon tettem fel képeket erre a nagyszerű oldalra s miért tagadjam imádom magam kitárni de nem vagyok perverz sem rossz szándékú,De szomorúan tapasztalom hogy egyenlőre nincsenek fennt a képek.Önök szerint mikorra lesz mindenki számára látható?köszönö és további jó munkát!:istván
könnyű? vagy megszokott...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 08:43
Azt mindenki érti,hogy azújj szolgáltatást nem lehet beleerőszakolni a régi motorba,de ha az újj gép olyan fasza akkor a régi szolgáltatást be lehet erőszakolni az újjba itt legtöbben a régi arculatott szeretnék csak vissza kapni,mert könnyebb volt áttekinteni keresni mindig lehetett látni pl a fórumozóknál mi az épp aktuális téma stb.
Kedves Szerkesztőség! Igen, kell a változatosság, a megújulás, igazatok van. Amikor először megláttam az új megjelenési formát elég gáznak és nehezen kezelhetőnek tartottam.....azonban néhány látogatás után megszokható és a végén még talán meg is fog tetszeni az embernek...ami viszont biztosan nem: miért lettek fizetősek a letölthető kisfilmek (kismalac, magyar beküldött videók, egyéb beküldött videók)? Gyanítom, hogy ez erősen a látogatottság rovására fog menni, mert sok ember bepöccen tőle. Vagy árazzátok le a VIP tagságot párhuzamosan vagy gondoljatok azokra az emberekre, akik mondjuk havi tagságot vesznek, de nem áll módjukban minden nap idelátogatni, ezért a havi tagság helyett 30 alkalmas belépési lehetőség legyen. (Lehetőleg egy napon a többszöri látogatás egy alkalomnak számítson.) Sokkal lassabb is az oldal, de gondolom ezt majd hardver ügyileg megoldjátok az előbbi újításotokból származó (esetleges) többlet bevétellel. Ami biztosan meglesz néhány hónapig, mert sokan azért akik eddig nem vettek VIP tagságot csak-csak kipróbálják, de aztán szerintem a lelkesedés erősen alább fog hagyni. A Tisztelt Látogatók is remélem egyetértenek az általam vázolt problémákkal!
Azt kértük már, hogy a chat legyen közvetlenül elérhető a fősorból? A "Szexshop" és a "Segítség" között ott egy üres hely.... beférne.... Aki új látogató az oldalon és nem tudja/tudta, hogy van chat, nem fogja keresni... Miért kellett eldugni?
magam is a régi áttekintheö GG szeretném viszontlátni ez áttekinthetetlen lassu és szerintem szar bocsi!!![
Nekem tetszik ! Én mindent megtalálok ..számomra áttekinthető ... Egy azonban biztos...mint mindent ami új ..ezt is szokni kell...
Azt mindenki érti,hogy azújj szolgáltatást nem lehet beleerőszakolni a régi motorba,de ha az újj gép olyan fasza akkor a régi szolgáltatást be lehet erőszakolni az újjba itt legtöbben a régi arculatott szeretnék csak vissza kapni,mert könnyebb volt áttekinteni keresni mindig lehetett látni pl a fórumozóknál mi az épp aktuális téma stb.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 27. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 19:42
téleg nem érted...
nem lehetett bele erőszakolni a régi motorba az új szolgáltatást.
s sok sok hiányosság volt. amit nem érzékeltek, mert még az új dolgokat nem is igazán használjátok.
új szerkezet nem igazán profit orientált, hanem arra orientálódót, hogy vegyétek észre a régi dolgokat is.
mert a régiben az egy két hónapos képeket nagyon kevesen mustrálták meg. és az így holt teher volt a gg-nek
és itt az új káosz értelme is.
pl: ha valaki jó képeket tölt fel, és aznapi sorozatos és te feltételezed hogy a többi képe is jó akkor itt gyorsabban megtalálod, és nem csak az amatőr képekre értem, hanem a kismalac.
s egyéb ilyen türkök
s sok sok hiányosság volt. amit nem érzékeltek, mert még az új dolgokat nem is igazán használjátok.
új szerkezet nem igazán profit orientált, hanem arra orientálódót, hogy vegyétek észre a régi dolgokat is.
mert a régiben az egy két hónapos képeket nagyon kevesen mustrálták meg. és az így holt teher volt a gg-nek
pl: ha valaki jó képeket tölt fel, és aznapi sorozatos és te feltételezed hogy a többi képe is jó akkor itt gyorsabban megtalálod, és nem csak az amatőr képekre értem, hanem a kismalac.
s egyéb ilyen türkök
logika és a szokás és a többeknek viselkedése nagyon furcsán eltér egymástól
itt meg próbáltunk a többek szokását követni. (Ez egy válasz juhuu üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
itt meg próbáltunk a többek szokását követni. (Ez egy válasz juhuu üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 07:23
Viszont Te sem érted. Mert mi köze a színvilágnak, és a boxok helyének a szolgáltatások bővítéséhez? Engem kifejezetten irritál, hogy a szöveg van baloldalt, és a boxok/képek meg jobboldalt. Ezt magyarazád meg, hogy mi ebben a logika. A szövegnek szerintem a görgetősáv mellett van a helye.
Viszont Te sem érted. Mert mi köze a színvilágnak, és a boxok helyének a szolgáltatások bővítéséhez? Engem kifejezetten irritál, hogy a szöveg van baloldalt, és a boxok/képek meg jobboldalt. Ezt magyarazád meg, hogy mi ebben a logika. A szövegnek szerintem a görgetősáv mellett van a helye.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 27. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 19:42
téleg nem érted...
s egyéb ilyen türkök
s egyéb ilyen türkök
karbantartás, karbantartás, tesztelés, tesztelés... haldunk
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2008. 12. 27. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 21:03
Nálam is eltűnt a fejléc, pedig az első jelzés óta vagy 2 óra telt el.... Azóta sem jött vissza, pedig kiürítettem a cache-t is.. sőt lefegyott... Bocs a duplázásért.. ha működne normálisan...
Nálam is eltűnt a fejléc, pedig az első jelzés óta vagy 2 óra telt el.... Azóta sem jött vissza, pedig kiürítettem a cache-t is.. sőt lefegyott... Bocs a duplázásért.. ha működne normálisan...
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 18:56
Szia! Fennál még a probléma nálad? Nálam csak egy pár percig nem volt fejléc, amíg frissült az oldal. A fejlesztőknek jelentem a hibát.
Nálam is eltűnt a fejléc, pedig az első jelzés óta vagy 2 óra telt el.... Azóta sem jött vissza, pedig kiürítettem a cache-t is
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 18:56
Szia! Fennál még a probléma nálad? Nálam csak egy pár percig nem volt fejléc, amíg frissült az oldal. A fejlesztőknek jelentem a hibát.
téleg nem érted...
s egyéb ilyen türkök (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 27. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
s egyéb ilyen türkök (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 27. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 16:22
Ezt én mind megértem, hogy elavult volt a "motor" ésatöbbi, DE minek nyúltatok hozzá az egészhez? Lehet, hogy az alapjai elavultak voltak, de mindenkinek tökéletesen megfelelt.Szóval nem az a gond, hogy akartátok fejleszteni az oldalt, hanem az, hogy jó madzsar szokáshoz híven olyanhoz nyúltatok hozzá, amihez nem kellett volna és természetesen sikerült teljesen elrontani az egészet.Nem vagytok ilyennel egyedül az országban, de azért még nem kell követni a birkákat a vágóhídra.Saját magatoknak tettetek alá.Szerintem egyszerűbb lett volna meghagyni a a régi oldalszerkezetet, max hozzátenni egy két extra dolgot.Nektek is kevesebb és fölösleges melótok lett volna és MINDENKI örült volna a plusz szolgáltatásoknak.Azért azt kár lenne tagadnotok, hogy sokkal jobban fókuszál az "új oldal" a fizetős felhasználókra, ami nem túl etikus, de hát ilyen a vadkapitalizmus.
a régi sokkal szebb volt, és jobban átláthato! kérjük a régit vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocsi igen emlékszem téged külön kiszedtelek a listából, mert q kezdődőt a neved.
le állnál erről a többezres beta tesztezésről? - előre is köszi
az a baj hogy nem vagytok tisztába a forgalommal sem.
nézzük pl. a fórumot: a napi felhasználóknak 30-40% olvasa, de alig 1 ezreléke ír bele.
s vannak olyan felhasználok kik csak egy típust néznek meg a gg és tovább is állnak.
pl: alig van a kis malacban aktív felhasználó de nagyon sok a passzív felhasználó, meg nézik a képet és kattintanak tovább, egy kis részük elolvass a válasz reakciót, és azoknak kik olvastak kis része reagál is rá. (Ez egy válasz qayxc üzenetére (2008. 12. 27. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
le állnál erről a többezres beta tesztezésről? - előre is köszi
az a baj hogy nem vagytok tisztába a forgalommal sem.
nézzük pl. a fórumot: a napi felhasználóknak 30-40% olvasa, de alig 1 ezreléke ír bele.
s vannak olyan felhasználok kik csak egy típust néznek meg a gg és tovább is állnak.
pl: alig van a kis malacban aktív felhasználó de nagyon sok a passzív felhasználó, meg nézik a képet és kattintanak tovább, egy kis részük elolvass a válasz reakciót, és azoknak kik olvastak kis része reagál is rá. (Ez egy válasz qayxc üzenetére (2008. 12. 27. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 09:42
Rendben, én elnézném, de így egészen más a leányzó fekvése! Így kiegészítgetve a feltételeket mégsem lehetett több EZRES a bétataesztelők száma.. Esetleg még szűkíthető, hogy ki lehetett még meghívott? Nem, bőrszín, hajszín stb és kiderülthet, hogy néhány tizen véleményezték? Valljuk be nem lehet véletlen, hogy ennyien reklamálnak. Ezt letagadni és palástolni dőreség, csak nézőt veszít sz oldal.
(Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 27. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 16:25
Ja és még annyi: hová lett a fejléc?Most mindent lehet össze-vissza görgőzve keresgélni.Ez legalább használható volt, de látom sikerült ezt is megszüntetni, biztosamibiztos.Komlyan mondom kész röhej.