mi nem tetszik benne, ha kicsit részletesebben leírnád, hálás lennék!
(Ez egy válasz winetu üzenetére (2008. 12. 27. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 16:25
kurva szar lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és még annyi: hová lett a fejléc?Most mindent lehet össze-vissza görgőzve keresgélni.Ez legalább használható volt, de látom sikerült ezt is megszüntetni, biztosamibiztos.Komlyan mondom kész röhej.
kurva szar lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt én mind megértem, hogy elavult volt a "motor" ésatöbbi, DE minek nyúltatok hozzá az egészhez? Lehet, hogy az alapjai elavultak voltak, de mindenkinek tökéletesen megfelelt.Szóval nem az a gond, hogy akartátok fejleszteni az oldalt, hanem az, hogy jó madzsar szokáshoz híven olyanhoz nyúltatok hozzá, amihez nem kellett volna és természetesen sikerült teljesen elrontani az egészet.Nem vagytok ilyennel egyedül az országban, de azért még nem kell követni a birkákat a vágóhídra.Saját magatoknak tettetek alá.Szerintem egyszerűbb lett volna meghagyni a a régi oldalszerkezetet, max hozzátenni egy két extra dolgot.Nektek is kevesebb és fölösleges melótok lett volna és MINDENKI örült volna a plusz szolgáltatásoknak.Azért azt kár lenne tagadnotok, hogy sokkal jobban fókuszál az "új oldal" a fizetős felhasználókra, ami nem túl etikus, de hát ilyen a vadkapitalizmus.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 26. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 23:12
bocsi igazán nektek a mi furcsa az az arculat váltás, és elrendezés.
rtl meg egyéb izé oldalak elrendezése, az emberek igényei alapján alakult ki.
az oldal váltás nálunk nem a csínadatra és egyéb dolgok miatt alakult ki, hanem a számotokra nem látható hátér programok elavulása miatt vált szükségesé.
s hát akkor már átgondolásra került a megjelenés is.
az oldal váltás nálunk nem a csínadatra és egyéb dolgok miatt alakult ki, hanem a számotokra nem látható hátér programok elavulása miatt vált szükségesé.
s hát akkor már átgondolásra került a megjelenés is.
latom effektiv is vagy es kitörölted. Az effektivitas itt szamomra ujdonsag
Köszönöm a segitseged (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a segitseged (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 12:09
Szia, igen, köszönöm olvastam, válaszoltam is neked tegnap este, nálad más jellegű a probléma. Az ünnepekre való tekintettel engedd meg, hogy munkanap nyomozzuk ki a problémát. Türelmed köszönjük!
Ok Közismerten tûrelmes vagyok
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 12:09
Szia, igen, köszönöm olvastam, válaszoltam is neked tegnap este, nálad más jellegű a probléma. Az ünnepekre való tekintettel engedd meg, hogy munkanap nyomozzuk ki a problémát. Türelmed köszönjük!
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 12:02
Hello Angel
bekûldtem ket videot, sajnos egyik sem ment at, kerlek töröld ki ezeket mert nem szeretnem itt untatni a nepet.
A film 8.04 perc hosszu es 1.32.-t lehet feltölteni, utana megall minden mind a magyar gazdasag
Ûdv
CD
bekûldtem ket videot, sajnos egyik sem ment at, kerlek töröld ki ezeket mert nem szeretnem itt untatni a nepet.
A film 8.04 perc hosszu es 1.32.-t lehet feltölteni, utana megall minden mind a magyar gazdasag
Ûdv
CD
Hello Angel
Ûdv
CD (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ûdv
CD (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 27. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 11:55
szia, a sebesség még sokat fog javulni, írd meg nekem melyik videó nem megy és javítom
szia, a sebesség még sokat fog javulni, írd meg nekem melyik videó nem megy és javítom
(Ez egy válasz zacs üzenetére (2008. 12. 27. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 11:53
sssziazstok! Lehet, hogy az én gépem nem tuti, de kicsit belassultr az új lap, a videók nem mindig mennek végig, és rossz, hogy a fórumban nem lehet keresni. (vagy én nem jöttem rá hogy lehet) Mert a keresés az egész lapra szól, és nem csak a fórumra pl. Nme lehetrne a keresést kategórizálni? Köszi
úgy látom elbeszélünk egymás mellet. olvass vissza kb 5 v 10 hozzászólást és megtudod.
(Ez egy válasz Sunyiormányos üzenetére (2008. 12. 27. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 11:43
Mi kellene ahhoz, hogy visszaálítsátok az előző oldalszerkezetet!!!!?????
Katasztrófálisan rossz ez az új oldal!!!
Hányszor kell még leírnunk!!!!
Kinek a fejéből pattant ki ez a kutyulmány?
Elképesztő! Ezért fizettetek? ......kidobott pénz volt!
Gyorsan állítsd vissza a régi lapot! Mondom ÁLLÍTSD VISSZA A RÉGI LAPOT!
Üdv,
Ormi
Üdv,
Ormi
sssziazstok! Lehet, hogy az én gépem nem tuti, de kicsit belassultr az új lap, a videók nem mindig mennek végig, és rossz, hogy a fórumban nem lehet keresni. (vagy én nem jöttem rá hogy lehet) Mert a keresés az egész lapra szól, és nem csak a fórumra pl. Nme lehetrne a keresést kategórizálni? Köszi
Mi kellene ahhoz, hogy visszaálítsátok az előző oldalszerkezetet!!!!?????
Üdv,
Ormi
Üdv,
Ormi
Rendben, én elnézném, de így egészen más a leányzó fekvése! Így kiegészítgetve a feltételeket mégsem lehetett több EZRES a bétataesztelők száma.. Esetleg még szűkíthető, hogy ki lehetett még meghívott? Nem, bőrszín, hajszín stb és kiderülthet, hogy néhány tizen véleményezték? Valljuk be nem lehet véletlen, hogy ennyien reklamálnak. Ezt letagadni és palástolni dőreség, csak nézőt veszít sz oldal.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 26. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 22:40
nem ma regéltél
csak nem voltál elég aktív a hozászolásokban ez is feltétel volt a bétára való meghívásnak..
kollégám e feltételt nem írta ki, nézd el neki. professzor létére, szórakozót néha.
csak nem voltál elég aktív a hozászolásokban ez is feltétel volt a bétára való meghívásnak..
kollégám e feltételt nem írta ki, nézd el neki. professzor létére, szórakozót néha.
Először is kellemes ünnepeket !
Kérdésem lenne !
Csak nekem sokkal-sokkal lassabb ez-az új rendszer , vagy másnak is ?
Üdv.
Kérdésem lenne !
Csak nekem sokkal-sokkal lassabb ez-az új rendszer , vagy másnak is ?
Üdv.
bocsi igazán nektek a mi furcsa az az arculat váltás, és elrendezés.
s hát akkor már átgondolásra került a megjelenés is. (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
s hát akkor már átgondolásra került a megjelenés is. (Ez egy válasz kapika üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 18:29
"Azt még hozzátenném", hogy túlságosan elvagytok foglalva más oldalakkal(jutyub, ertéelklubb, miegymás), ahelyett, hogy a saját portá(lo)tok előtt sepregetnétek.Szerintem én és még sokan mások pont lexxxxják a fent említett oldalakat."Hozzátenném" ez az én magánvéleményem.Na jóccak!
izé te kis "gyenyes" még nem rugót ki senki?
fórum szülőatyának meg írtam már, remélem rajta lesz (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
fórum szülőatyának meg írtam már, remélem rajta lesz (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 18:57
NEM MEGY a gennnyesss NAPPALI!!!
megcsina...megcsina...megcsina...megcsina, de azonnal!!!
megcsina...megcsina...megcsina...megcsina, de azonnal!!!
nem ma regéltél
kollégám e feltételt nem írta ki, nézd el neki. professzor létére, szórakozót néha. (Ez egy válasz qayxc üzenetére (2008. 12. 26. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
kollégám e feltételt nem írta ki, nézd el neki. professzor létére, szórakozót néha. (Ez egy válasz qayxc üzenetére (2008. 12. 26. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 20:11
Megcáfolnálak, akárhová tartozna a hozzázólásom.... Nem ma regeltem mailom is ua, (Regisztráció: 2006. november 01), mégsem kaptam semmiféle meghívót a bétatesztre, tehát ez is csak púder... Az a több ezres tesztelő... hááát meredeknek tűnik. Ennyien nem tévedtek!
bocsi megszűnt a kategória az én bánatomra is, talán újra indul egyszer uj domén alatt, ha hiányát érzed akkor jelezd, hisz a véleményed alapján is alakul az oldal
de egy kis pótlékkal talán szolgálhatok a fórumban: Hirességek kategória (Ez egy válasz skylaner2 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
de egy kis pótlékkal talán szolgálhatok a fórumban: Hirességek kategória (Ez egy válasz skylaner2 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 18:58
Mondjátok meg légyszíves h merre találom a Hirességek képeit/videóit, mert sehol sem találom.
Kösz!
Kösz!
Megcáfolnálak, akárhová tartozna a hozzázólásom.... Nem ma regeltem mailom is ua, (Regisztráció: 2006. november 01), mégsem kaptam semmiféle meghívót a bétatesztre, tehát ez is csak púder... Az a több ezres tesztelő... hááát meredeknek tűnik. Ennyien nem tévedtek!
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 26. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 17:54
Azt még azért hozzátenném, hogy természetesen lehet bárkinek véleménye, ilyen is, olyan is, mert ugye mind mások vagyunk, de mind a feltöltőknél és mind a látogatóknál figyelembe kell vennünk, hogy mióta látogatja az oldalt, vagyis az oldal szerves részét képezi-e. Vegyük pl toratora beküldőnket, akinek már majdnem 100 feltöltött sorozata van, elismerően nyilatkozott a dizájnról. Vagy a másik oldalról nem személyeskednék, ezért nem is mondok nevet, xy regisztrált felhasználónk 2 hónapja, ki össze-vissza hőbörög, de konkrétumot nem ír, mi nem tetszik neki. Hozzátenném továbbá, hogy a majdnem fél éves Béta teszt időszakra minden 1 évnél régebben regisztrált felhasználónkat meghívtunk (ez több tízezer felhasználót jelent), akiktől valami miatt sokkal kevesebb visszajelzést kaptunk, ezért kénytelenek voltunk élesnek mondani, a még nem 100% végterméket. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lenne használható az oldal, csupán még nem a végleges, minden funkciót és lehetőséget felvonultató verzió. Ez a jövőben folyamatosan alakulni fog, és észrevételeitek alapján minden igényt kielégítő, remélhetőleg.
Mondjátok meg légyszíves h merre találom a Hirességek képeit/videóit, mert sehol sem találom.
Kösz!
Kösz!