Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 19. péntek 20:00  #198
Subbase Subbase
Asszem léptem az oldalról nagyon nem tetszik kalap szar az egész. Sziasztok
2008. 12. 19. péntek 19:55  #197
k4hvdq9t k4hvdq9t
én béta tesztelő voltam, és már akkor megírtam , hogy ez így nem élvezhető.
kérjük vissza a régi GG-nket!
ezt így nem fogom látogatni olyan sűrűn!
2008. 12. 19. péntek 19:09  #196
zorn zorn
Már bocsi de a jó hir az lett volna,hogy ez nem jött be van ilyen egy próbát megért nem nagy ügy beismerni.De egy kicsit úgy érezzük,hogy meg vagyunk erőszakolva.Tényleg nem jó nagyon gáz ezt belátni.
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 12. 19. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Kovi VIP Admin
2008. 12. 19. péntek 17:26
Jó hír a fórumozóknak: pár nap múlva saját magatoknak beállíthatjátok, hogy a fórum jobb oldalán akarjátok-e látni a képeket és a szövegeket, vagy sem. smile
2008. 12. 19. péntek 19:05  #195
macsesz macsesz VIP
Nem tudom, mi késztetett arra, hogy egy nagyon jól működő oldalt így el kellett rontanotok. Négy napja böngészem, tanulmányozom, de a mai napig nem találtam az összes régi funkciókat, pedig higgyétek el legalább 3x annyi időt töltöttem az oldalon naponta, mint eddig. G pontjaim értéke a felére csökkentek, VIP tagságom meg napról napra csökken. Szeretném ha a segétség oldalon részletes útmutatást adnátok, nem pedig csak a száraz adatokat, amit már eddig is tudtunk. Remélem az oldal minél előbb egyenrangú lessz a megszűnt oldallal. Előre is köszönöm macsez
2008. 12. 19. péntek 19:03  #194
WhiteHand WhiteHand
Sztem nagyon tre az új odlal. Először tetszet az új design meg minden de már árjöttem hogy egy fos nyes
Egyáltalán nem áttekinthető, a videók lefagynak, irtózatosan lassan töltenek, ha megpróbálsz előretekerni szintén lefagy.
Jó hogy új design kell meg minden, de akkor ne végezzetek félmunkát!
2008. 12. 19. péntek 17:26  #193
Törölt felhasználó (5740)
Megkövetem egy kcisit az oldalt! Rájöttem hol vannak eldugva a G pontjaim! smile
2008. 12. 19. péntek 17:26  #192
Kovi Kovi VIP Admin
Jó hír a fórumozóknak: pár nap múlva saját magatoknak beállíthatjátok, hogy a fórum jobb oldalán akarjátok-e látni a képeket és a szövegeket, vagy sem. smile
2008. 12. 19. péntek 17:02  #191
ihaj ihaj
Lehet,hogy kivágtok,de ez az oldal nagyon el lett baszva!undorító egy nagy rakás fos az egész.Remélem egy fillért nem adtatok annak aki ezt a bénaságot megalkotta!Vissza a régi jól használható oldalt!
2008. 12. 19. péntek 16:54  #190
Törölt felhasználó (69371)
Arra még mindig nem jött válasz, hogy miért kell VIP tagság az amatőr, egyéb és kismalac videók letöltésére???

gun duma confused
2008. 12. 19. péntek 15:27  #189
adminkiller adminkiller
figyu má ide is írok he valaki kottázza mán le mivan a chat-el
2008. 12. 19. péntek 14:44  #188
gorbesrac gorbesrac VIP
Betettem egy mai sorozatot a kedvencek közé. Ott öt darab sárga csillag látszik, de ha meg nyitom a sorozatot akkor meg 1 sem. Mintha még senki sem értékelte volna.
2008. 12. 19. péntek 14:24  #187
gorbesrac gorbesrac VIP
Az igazolóképes móka megszűnt?
2008. 12. 19. péntek 14:21  #186
gorbesrac gorbesrac VIP
Nézegetem az új (mai) sorozatokat és olyat látok, hogy szerdán írt vélemények vannak mellette???
2008. 12. 19. péntek 14:17  #185
surdapapa surdapapa
kérlek kicsit moderáld amit mondasz, mert a végén azt hiszik, hogy az én reinkarnációm vagy!

ennél szabatosabban és pontosabban magam se tudnám megfogalmazni mi is a baj evvel az oldallal!

a régi oldal előnyeiből vajmi kevés maradt!
pl. a régi oldalon ha üzenet volt egyből láttuk...
vagy minek kell a fórumnál is látni a jobb oldalon ezeket a picsákat...
a régi színe is színpatikusabb wót!

na de ezt már mind-mind elmondtátok előttem!

a legfőbb baj, hogy elég áttekinthetetlen lett!!!
(Ez egy válasz Enver üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 09:08
behányok segitséééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég mi ez a fos, könyörgöm vissza a régit és kirúgni violent aki ezt a hányást csinálta a 4 éves fiam szebbet csinál, bíztam benne hogy a teszt oldal soha nem kerül fel, de megtörtént.... Problémáim: előző verzió áttekinthető volt és nem csak megszokásból ez a hányás olyan mint amit bele szórtak egy kosárba 3 napja porbálom feltérképezni hol vannak a megszokott dolgaim pedig 140 es IQ val rendelkezem smile de ahogy elnézem ez nem csak nekem okoz gondot.......... valaki írja meg hogy kinek és minek a hatására kellet ezt a szörnyűséget üzembe helyezni. worship Remélem a régi verziót nem dobták a kukába smile
2008. 12. 19. péntek 13:38  #184
Muslinca Muslinca
Nekem is sokkal jobban tetszett a régi oldal.
2008. 12. 19. péntek 13:33  #183
MmePrune MmePrune VIP Admin
egy kicsit legyetek türelmesek..szép lassan alakul az oldal...
az összeszedett, szabatosan kifejtett, a felhasználók szemszögéből írt véleményekkel tudnak mit kezdeni, de a "szar", "fos" és egyéb jelzők nem tűnnek érdemlegesnek gunyos1
2008. 12. 19. péntek 12:32  #182
madman71 madman71
Jól mondod!
El lett kúrva...nem kicsit, nagyon...
Sztem is jobb volt a régi!
(Ez egy válasz Wincent üzenetére (2008. 12. 19. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 11:31
Kéne indítani 1 szavazást, hogy rakjátok-e vissza a régi oldalt nyes kiváncsi lennék hányan szavaznának erre a mostani lassú dzsungelsite-ra..... nyes
2008. 12. 19. péntek 11:36  #181
tom1019 tom1019 VIP Admin
ezt már én is jeleztem Kacsának! tud róla! nem annyi a képnek, csak nagyon nehéz és időigényes újból helyrehozni!
magyarul: nagyon nehéz javítani az elrontott képeket, mert szétesnek a korábbi verzióhoz képest a kép és link beszúrások sorai, és tele kerül felesleges karakterekkel! buck !
remélem megoldják hamarosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 12. 18. csütörtök 21:44
én ezt már az első nap elmondtam, ha adminként beleavatkozol egy hsz.be és abban van kép is akkor a képnek annyi, gondolom ezen is dolgoznak már...
ráadásul ha javítod a hsz.-t nem ajánlja fel a képfeltöltés lehetőséget.........valakit meg fogunk dugni, jó lesz ha a programozók nem hajolnak le szappanért DDDDDDDDD
2008. 12. 19. péntek 11:31  #180
Wincent Wincent
Kéne indítani 1 szavazást, hogy rakjátok-e vissza a régi oldalt nyes kiváncsi lennék hányan szavaznának erre a mostani lassú dzsungelsite-ra..... nyes
2008. 12. 19. péntek 10:28  #179
adminkiller adminkiller
Én hűséges leszek hozzátok mert szeretem az oldalt,csak geci lassú csináljatok vele valamit
/ 50