Asszem léptem az oldalról nagyon nem tetszik kalap szar az egész. Sziasztok
én béta tesztelő voltam, és már akkor megírtam , hogy ez így nem élvezhető.
kérjük vissza a régi GG-nket!
ezt így nem fogom látogatni olyan sűrűn!
kérjük vissza a régi GG-nket!
ezt így nem fogom látogatni olyan sűrűn!
Már bocsi de a jó hir az lett volna,hogy ez nem jött be van ilyen egy próbát megért nem nagy ügy beismerni.De egy kicsit úgy érezzük,hogy meg vagyunk erőszakolva.Tényleg nem jó nagyon gáz ezt belátni.
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 12. 19. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 17:26
Jó hír a fórumozóknak: pár nap múlva saját magatoknak beállíthatjátok, hogy a fórum jobb oldalán akarjátok-e látni a képeket és a szövegeket, vagy sem.
Nem tudom, mi késztetett arra, hogy egy nagyon jól működő oldalt így el kellett rontanotok. Négy napja böngészem, tanulmányozom, de a mai napig nem találtam az összes régi funkciókat, pedig higgyétek el legalább 3x annyi időt töltöttem az oldalon naponta, mint eddig. G pontjaim értéke a felére csökkentek, VIP tagságom meg napról napra csökken. Szeretném ha a segétség oldalon részletes útmutatást adnátok, nem pedig csak a száraz adatokat, amit már eddig is tudtunk. Remélem az oldal minél előbb egyenrangú lessz a megszűnt oldallal. Előre is köszönöm macsez
Sztem nagyon tre az új odlal. Először tetszet az új design meg minden de már árjöttem hogy egy fos
Egyáltalán nem áttekinthető, a videók lefagynak, irtózatosan lassan töltenek, ha megpróbálsz előretekerni szintén lefagy.
Jó hogy új design kell meg minden, de akkor ne végezzetek félmunkát!
Egyáltalán nem áttekinthető, a videók lefagynak, irtózatosan lassan töltenek, ha megpróbálsz előretekerni szintén lefagy.
Jó hogy új design kell meg minden, de akkor ne végezzetek félmunkát!
Megkövetem egy kcisit az oldalt! Rájöttem hol vannak eldugva a G pontjaim!
Jó hír a fórumozóknak: pár nap múlva saját magatoknak beállíthatjátok, hogy a fórum jobb oldalán akarjátok-e látni a képeket és a szövegeket, vagy sem.
Lehet,hogy kivágtok,de ez az oldal nagyon el lett baszva!undorító egy nagy rakás fos az egész.Remélem egy fillért nem adtatok annak aki ezt a bénaságot megalkotta!Vissza a régi jól használható oldalt!
Arra még mindig nem jött válasz, hogy miért kell VIP tagság az amatőr, egyéb és kismalac videók letöltésére???
figyu má ide is írok he valaki kottázza mán le mivan a chat-el
Betettem egy mai sorozatot a kedvencek közé. Ott öt darab sárga csillag látszik, de ha meg nyitom a sorozatot akkor meg 1 sem. Mintha még senki sem értékelte volna.
Az igazolóképes móka megszűnt?
Nézegetem az új (mai) sorozatokat és olyat látok, hogy szerdán írt vélemények vannak mellette???
kérlek kicsit moderáld amit mondasz, mert a végén azt hiszik, hogy az én reinkarnációm vagy!
ennél szabatosabban és pontosabban magam se tudnám megfogalmazni mi is a baj evvel az oldallal!
a régi oldal előnyeiből vajmi kevés maradt!
pl. a régi oldalon ha üzenet volt egyből láttuk...
vagy minek kell a fórumnál is látni a jobb oldalon ezeket a picsákat...
a régi színe is színpatikusabb wót!
na de ezt már mind-mind elmondtátok előttem!
a legfőbb baj, hogy elég áttekinthetetlen lett!!! (Ez egy válasz Enver üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ennél szabatosabban és pontosabban magam se tudnám megfogalmazni mi is a baj evvel az oldallal!
a régi oldal előnyeiből vajmi kevés maradt!
pl. a régi oldalon ha üzenet volt egyből láttuk...
vagy minek kell a fórumnál is látni a jobb oldalon ezeket a picsákat...
a régi színe is színpatikusabb wót!
na de ezt már mind-mind elmondtátok előttem!
a legfőbb baj, hogy elég áttekinthetetlen lett!!! (Ez egy válasz Enver üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 09:08
behányok segitséééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég mi ez a fos, könyörgöm vissza a régit és kirúgni aki ezt a hányást csinálta a 4 éves fiam szebbet csinál, bíztam benne hogy a teszt oldal soha nem kerül fel, de megtörtént.... Problémáim: előző verzió áttekinthető volt és nem csak megszokásból ez a hányás olyan mint amit bele szórtak egy kosárba 3 napja porbálom feltérképezni hol vannak a megszokott dolgaim pedig 140 es IQ val rendelkezem de ahogy elnézem ez nem csak nekem okoz gondot.......... valaki írja meg hogy kinek és minek a hatására kellet ezt a szörnyűséget üzembe helyezni. Remélem a régi verziót nem dobták a kukába
Nekem is sokkal jobban tetszett a régi oldal.
egy kicsit legyetek türelmesek..szép lassan alakul az oldal...
az összeszedett, szabatosan kifejtett, a felhasználók szemszögéből írt véleményekkel tudnak mit kezdeni, de a "szar", "fos" és egyéb jelzők nem tűnnek érdemlegesnek
az összeszedett, szabatosan kifejtett, a felhasználók szemszögéből írt véleményekkel tudnak mit kezdeni, de a "szar", "fos" és egyéb jelzők nem tűnnek érdemlegesnek
Jól mondod!
El lett kúrva...nem kicsit, nagyon...
Sztem is jobb volt a régi! (Ez egy válasz Wincent üzenetére (2008. 12. 19. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
El lett kúrva...nem kicsit, nagyon...
Sztem is jobb volt a régi! (Ez egy válasz Wincent üzenetére (2008. 12. 19. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 11:31
Kéne indítani 1 szavazást, hogy rakjátok-e vissza a régi oldalt kiváncsi lennék hányan szavaznának erre a mostani lassú dzsungelsite-ra.....
ezt már én is jeleztem Kacsának! tud róla! nem annyi a képnek, csak nagyon nehéz és időigényes újból helyrehozni!
magyarul: nagyon nehéz javítani az elrontott képeket, mert szétesnek a korábbi verzióhoz képest a kép és link beszúrások sorai, és tele kerül felesleges karakterekkel! !
remélem megoldják hamarosan! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
magyarul: nagyon nehéz javítani az elrontott képeket, mert szétesnek a korábbi verzióhoz képest a kép és link beszúrások sorai, és tele kerül felesleges karakterekkel! !
remélem megoldják hamarosan! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 18. csütörtök 21:44
én ezt már az első nap elmondtam, ha adminként beleavatkozol egy hsz.be és abban van kép is akkor a képnek annyi, gondolom ezen is dolgoznak már...
ráadásul ha javítod a hsz.-t nem ajánlja fel a képfeltöltés lehetőséget.........valakit meg fogunk dugni, jó lesz ha a programozók nem hajolnak le szappanért DDDDDDDDD
ráadásul ha javítod a hsz.-t nem ajánlja fel a képfeltöltés lehetőséget.........valakit meg fogunk dugni, jó lesz ha a programozók nem hajolnak le szappanért DDDDDDDDD
Kéne indítani 1 szavazást, hogy rakjátok-e vissza a régi oldalt kiváncsi lennék hányan szavaznának erre a mostani lassú dzsungelsite-ra.....
Én hűséges leszek hozzátok mert szeretem az oldalt,csak geci lassú csináljatok vele valamit