Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 19. péntek 10:12  #178
richiie richiie
Miért nem lehet az egyéb videók közül letölteni ingyen?Eddig lehetett pontok fejében; ennyire a profit lenne a lényeg??Nagyon nagy kár...
2008. 12. 19. péntek 09:42  #177
Törölt felhasználó (121350)
Nagyon el van cseszve az új layout. ejnye1 A sorozatok képei, a lap bal oldalára szorultak, egy szűk keretbe, sokkal kisebb méretben jelennek meg mint korábban. Eddig a jó felbontású, nagy méretű képek voltak az oldal erősségei. A függőlegesen álló képek (portrait) még csak kinéznek valahogy (lefelé van hely az oldalon), de a vízszintes képek (landscape), a lap jobb oldalán található sok szemét miatt, már nagyon kicsiben jelennek meg. boxer Régen volt egy link ahol a képnek egy magasabb felbontású változatát is meg lehetett nézni. Most nem találom ezt a lehetőséget sem. Az egész oldal zavaros, átgondolatlan, bosszantó. Kérem vissza a régi oldalt, az idétleneket pedig, akik ezt kitalálták, szélnek kell ereszteni. gun
2008. 12. 19. péntek 09:08  #176
Enver Enver
behányok segitséééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég mi ez a fos, könyörgöm vissza a régit és kirúgni violent aki ezt a hányást csinálta a 4 éves fiam szebbet csinál, bíztam benne hogy a teszt oldal soha nem kerül fel, de megtörtént.... Problémáim: előző verzió áttekinthető volt és nem csak megszokásból ez a hányás olyan mint amit bele szórtak egy kosárba 3 napja porbálom feltérképezni hol vannak a megszokott dolgaim pedig 140 es IQ val rendelkezem smile de ahogy elnézem ez nem csak nekem okoz gondot.......... valaki írja meg hogy kinek és minek a hatására kellet ezt a szörnyűséget üzembe helyezni. worship Remélem a régi verziót nem dobták a kukába smile
2008. 12. 19. péntek 08:29  #175
gorbesrac gorbesrac VIP
Sziasztok! Nekem per pillanat az értékeléssel van problémám. Van olyan sorozat amit pontoztam és az látszik mellette, hogy 0db értékelés volt eddig. Egy másikra meg Tetszik-et nyomtam és akkor látszott is az 5 csillag. Viszont most azt látom, hogy Értékelés: 3/5 (1db). Ha az az 1 darab én lennék akkor 5/5 lenne vagy nem?
Valahogy nem lehetne szétbontani az értékelést? A Tetszik?/Mell/Punci/Popsi/Életkor valahogy nem egy kategória. Pl. azt akarom visszajelezni a feltöltőnek, hogy tetszik a sorozata akkor most mit csináljak???
Nem is értem sokak között pl. a hatalmas kebleket. Látok egy pici-cicis hölgyet és beállítom, hogy hatalmas keblek. Akkor mi történik? Mit fog látni ő ebből. Nem lehetne pontozni, de valahogy külön külön. Pl. nem szavazok, 1,2,3,4,5. Mert így mit mondjak pl. a popsira vagy a puncira ha a sorozaton csak cickók vannak, vagy nem akarok a korra semmit sem mondani??? A régi rendszerben az volt a jó, hogy lehetett szavazni, meg 1-től 5-ig értékelni és egyértelmű volt a dolog. Lehet, hogy ez az új rendszer csak nekem magas???
2008. 12. 19. péntek 08:19  #174
adriasziget adriasziget
Hát szerda óta nem sok minden változott , jelenleg is tetűlassú , adok még egy hetet magamnak , visszanézegetek , aztán hanyagolom az oldalt , de napi látogató biztosan nem leszek.
(DELL noti P4-2000M /1GB/ XP és Firefox3.0.5.)
2008. 12. 19. péntek 00:19  #173
syconor syconor
Sziasztok! Több éve látogatom napi rendszerességgel az oldalt, de ez az újítás valahogy nem fogta meg a lelkivilágomat. Én csak annyit mondok: még ha több éves is, de a régi jobb volt.
2008. 12. 19. péntek 00:10  #172
Barom1 Barom1
Lassú, gyenge, áttekinthetetlen, az oldal a bázis látogatóit fogja elveszteni ezzel a túlbonyolítottsággal.
2008. 12. 18. csütörtök 22:53  #171
Edgarap Edgarap
Hát gyerekek.Akár ki is csinálta ezt ritka jól elbaszta az egészet!Ilyen tetű lassú sosem volt a GG!Meg nem találok meg semmit sem!Szóval szar!Szerintem jöhet vissza a régi egész nyugodtan!Az igen jó volt!
2008. 12. 18. csütörtök 21:44  #170
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
én ezt már az első nap elmondtam, ha adminként beleavatkozol egy hsz.be és abban van kép is akkor a képnek annyi, gondolom ezen is dolgoznak már...
ráadásul ha javítod a hsz.-t nem ajánlja fel a képfeltöltés lehetőséget.........valakit meg fogunk dugni, jó lesz ha a programozók nem hajolnak le szappanért DDDDDDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 12. 18. csütörtök 21:41
és ez kinek baj? neked nem..max. a fórumozónak nyes
najóóó..én sem tudok képet javítani, jeleztem a megfelelő helyen
2008. 12. 18. csütörtök 21:41  #169
MmePrune MmePrune VIP Admin
és ez kinek baj? neked nem..max. a fórumozónak nyes
najóóó..én sem tudok képet javítani, jeleztem a megfelelő helyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
2008. 12. 18. csütörtök 21:29
Igazábol az a bajom ,hogy nem tudom a képeket javitani mint a régi forumban itt csak törölni tudom.
2008. 12. 18. csütörtök 21:29  #168
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Igazábol az a bajom ,hogy nem tudom a képeket javitani mint a régi forumban itt csak törölni tudom.
2008. 12. 18. csütörtök 20:47  #167
frensys frensys
Hát nekem egyáltalán nem tetszik ez az új oldal! a régi jobb volt és gyorsabb,ez sokkal lassabb,minden lassabban jön be a képek is és nem tetzsik mondom a kinéztete sen.ronda
2008. 12. 18. csütörtök 20:05  #166
CountryMan CountryMan
- Ott a pont, igazad lehet a reklamot illetoen.
- Itt is igazad van, hogy a jobb oldalon ott vannak a kis kepek, es ott is lehet kattintani. De attol meg lehetne alul egy gomb, hogy visszateres a sorozathoz, mert a jobb oldalon eleg miniatur kepek vannak, mig a sorozat fooldalan valamivel lathatobbak a kis kepek. smile
(Ez egy válasz Lutyo2 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 19:39
-A "kihasználatlan hely" a fejlécben vélhetően egy reklámblokk helye. wink
-A kisképek az adott kép oldalán is láthatóak a jobb oldali oszlopban, nem kell "visszalépned" sehová. Sőt: nem töltődik be újból a komplett oldal, csak a képeket cserélgeti. Ez mondjuk egy korrekt ötlet, elismerem.
-A sorozatok jó ideje már éjfélkor kerültek fel (a napi frissítés bevezetésétől, ha jól rémlik).
-Tegnap óta sokat gyorsult az elérés.
2008. 12. 18. csütörtök 19:40  #165
Lutyo2 Lutyo2
Ez volt nekem is, viszont a hozzászólásomat megette a fórummo... mondom: fórummotor. wink
(Ez egy válasz CountryMan üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 19:36
- Bocs, megint en vagyok! De mikozben szerkesztettem az utolso hozzaszolasomat, a Lutyo2-nek irt valaszomat, akkor az Elkuld utan csak Loading... felirat volt, es korozott a kozepso kis folyamatjelzo, de nem tortent semmi. Szinten Vista + FF3, de a jelek szerint modositotta a hozzaszolasomat, mivel egy CTRL+F5 utan megjelent a modositott hozzaszolasom. Szoval az elozo sebesseges velemenyem a hsz modositasara nem vonatkozik! smile

- Az elonezetben nem latszodnak a + karakterek, a hozzaszolasban viszont igen.
2008. 12. 18. csütörtök 19:39  #164
Lutyo2 Lutyo2
-A "kihasználatlan hely" a fejlécben vélhetően egy reklámblokk helye. wink
-A kisképek az adott kép oldalán is láthatóak a jobb oldali oszlopban, nem kell "visszalépned" sehová. Sőt: nem töltődik be újból a komplett oldal, csak a képeket cserélgeti. Ez mondjuk egy korrekt ötlet, elismerem.
-A sorozatok jó ideje már éjfélkor kerültek fel (a napi frissítés bevezetésétől, ha jól rémlik).
-Tegnap óta sokat gyorsult az elérés.
(Ez egy válasz CountryMan üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 19:29
Sziasztok!

Par apro eszrevetelt szeretnek megosztani a fejlesztokkel:
- Ha a fejlecben nem lenne akkora kihasznalatlan hely a goldengate felirat es a neni folott, akkor nem is kellene annyit lefele gorgetni kepek megtekintesekor, viszont ha azt kiszeditek, akkor at kellene alakitani a jobb felso sajat menus reszt, hogy az meg ne legyen olyan magas.
- Altalaban az amator sorozatok miatt jarok ide, es itt is talaltam par hibat, ezek kozul ez elso, hogy ha megnezed ezt a sorozatot, akkor latod, hogy alatta nem mutat kovetkezo sorozatot, pedig ez nem az utolso sorozat a kategorian belul.
- Erre a sorozatra gondoltam, aminek meg kellene jelennie, mint kovetkezo sorozat, de mint lathatjatok, ennel a sorozatnal nincs se elozo, se kovetkezo sorozat, ez ott van es kesz.
- Jo lenne az is, ha egy kepet megnezek, akkor a kep alatt lenne egy gomb, amivel vissza tudok terni a kis kepekhez, tudom, hogy a fenti linkek kozul az utolsora kattintva is vissza tudok jonni, de a gombos megoldas sokkal egyszerubb, es esszerubb is lenne. Ha mar egyszer lefele gorgettem, hogy megnezzem a kepet, akkor az eger is valahol lent fog tanyazni, es onnan konnyebb a kep ala kattintani, mint visszajonni vele a kep fole.
- A sorozatok ideje veletlenul 0:00, vagy ejfelkor lettek felteve?

Egyelore ennyi, ha talalok meg, jelentkezem!
Osszessegeben, kicsit meg fura az uj kulso, de a szinek nekem tetszenek, azt hiszem, hogy hozza fogok szokni. Amire en hasznalom az oldalt, arra nekem megfelel. smile Csak nezelodom. A sebesseggel nekem nincs gondom, meg meg is kockaztatnam, hogy gyorsabb, mint a regi, mert ott meg gugli, meg egyeb statokat is toltott kep megtekintesekor es az lassitotta az oldalt.

Tovabbi szep napot!

Lutyo2: en is szep hosszu hsz-t irtam, mint olvashatod, de nalam nem volt gond az elonezettel. (Vista + FF3)
2008. 12. 18. csütörtök 19:39  #163
chryss81 chryss81
Nos. Nem nagyon szóltam még hozzá dolgokhoz itt, csak olvasgattam inkább. Több éve visszajárok erre a lapra, és nagyon meglepett, amikor megláttam az új design-t. Elsőre azt hittem, hogy csak valami hiba lehet a rendszerben, mert baromi lassan töltődött a dolog, de aztán rájöttem, hogy ez ilyen lesz.

Ami a design-t illeti:
Ebben a szakmában dolgozom én is. Én ilyen munkát semmi esetre sem adtam volna ki a kezeim közül. Ezt most nem a tetszik-nem tetszik alapon mondom, hanem alapjában véve az egész kezdetleges, elnagyolt. Az egyetlen grafikai elem a fejléc (ahol a néni fekszik, a menü felett). smile Szerintem a grafikai vonatkozásait olyan készítette el az oldalnak, aki leginkább programozással foglalkozik - legalábbis, ha nálunk egy programozó kapna meg feladatot design munkára, akkor lenne ez a végeredmény.

Funkciók:
Nézegetem, nézegetem. Látom, hogy sok lehetőséggel bővült a lap, talán interaktívabb is lett, így ha ez volt a kritérium az új design miatt akkor - részben - elérte az oldal a hozzá fűzött reményeket, de csak részben. Az interaktivitást megöli - értsd. kicsinálja - a lassúság. Talán nem az oldalra kellett volna elsőre költeni, hanem betenni legalább 2 csakis adatbázis kiszolgálást végző szervert, ami millió környékén kijön, és utána designolni, programozni. VAGY ha nincs pénz rendes kiszolgáló hálózatra, akkor kevesebb funkcót - interaktivitást, adatbázis lekérést bezsúfolni a lapba.

Hibák:
IE6, IE7 alatt is szét van esve a "saját menü" és "kilépés" gombok, de még a nyelvválasztó legördülő menü is. Biztos van más is, de jelen állapotában nem akartam végignézni a lapot, mert ami eddig napi rutin volt smile , az most várakozással és szenvedéssel teli idővé vált.

Leginkább magyar amatőrök rovatt szoktam "vizsgálni", de észrevettem, hogy a képek lassan mobiltelefonra való pár10 pixelesre zsugorodtak. Beállítást nem találtam rá - de lehet én vagyok a vak - mindenesetre ezt így gáznak tartom. Elhiszem, hogy nagy kép nem fér be nagyon ebbe a "beteg" site alap keretbe, de akkor is necces így a dolog. Beküldött videók. Mindig is utáltam ilyen saját skinneléső kis hülye lejátszókban nézegetni a videókat - nem csak erről a lapról beszélek), így most is megpróbáltam letölteni. smile Igen ám, de ez fizetőssé vált. No, ekkor döntöttem el tegnap, hogy bezárom az oldalt, mert ehhez már nincs kedvem.
Nem vagyok olcsójános, és megértem, hogy nem kevés pénzt emészt fel az oldalt kiszolgáló erőforrások beszerzése, és fenntartása, de ha én fizetek valamiért, akkor nem egy percekig töltődő - várakozó oldalt és mindenféle logikusságot nélkülöző tartalmat várok a pénzemért. Tényleg nem az évi 10.000 HUF tagság ára ami visszatart, hanem ez amit kapok érte.

Nekem az jött le ebből a designváltásból - újraprogramozásból, hogy szükségszerű volt, mert ezen módban lehetett fizetőssé tenni a - szinte - teljes tartalmat - a régi design mellett lehet, hogy ezt nehezebben nyelik le az emberek. Nekem ez a véleményem.
2008. 12. 18. csütörtök 19:36  #162
CountryMan CountryMan
- Bocs, megint en vagyok! De mikozben szerkesztettem az utolso hozzaszolasomat, a Lutyo2-nek irt valaszomat, akkor az Elkuld utan csak Loading... felirat volt, es korozott a kozepso kis folyamatjelzo, de nem tortent semmi. Szinten Vista + FF3, de a jelek szerint modositotta a hozzaszolasomat, mivel egy CTRL+F5 utan megjelent a modositott hozzaszolasom. Szoval az elozo sebesseges velemenyem a hsz modositasara nem vonatkozik! smile

- Az elonezetben nem latszodnak a + karakterek, a hozzaszolasban viszont igen.
2008. 12. 18. csütörtök 19:29  #161
CountryMan CountryMan
Sziasztok!

Par apro eszrevetelt szeretnek megosztani a fejlesztokkel:
- Ha a fejlecben nem lenne akkora kihasznalatlan hely a goldengate felirat es a neni folott, akkor nem is kellene annyit lefele gorgetni kepek megtekintesekor, viszont ha azt kiszeditek, akkor at kellene alakitani a jobb felso sajat menus reszt, hogy az meg ne legyen olyan magas.
- Altalaban az amator sorozatok miatt jarok ide, es itt is talaltam par hibat, ezek kozul ez elso, hogy ha megnezed ezt a sorozatot, akkor latod, hogy alatta nem mutat kovetkezo sorozatot, pedig ez nem az utolso sorozat a kategorian belul.
- Erre a sorozatra gondoltam, aminek meg kellene jelennie, mint kovetkezo sorozat, de mint lathatjatok, ennel a sorozatnal nincs se elozo, se kovetkezo sorozat, ez ott van es kesz.
- Jo lenne az is, ha egy kepet megnezek, akkor a kep alatt lenne egy gomb, amivel vissza tudok terni a kis kepekhez, tudom, hogy a fenti linkek kozul az utolsora kattintva is vissza tudok jonni, de a gombos megoldas sokkal egyszerubb, es esszerubb is lenne. Ha mar egyszer lefele gorgettem, hogy megnezzem a kepet, akkor az eger is valahol lent fog tanyazni, es onnan konnyebb a kep ala kattintani, mint visszajonni vele a kep fole.
- A sorozatok ideje veletlenul 0:00, vagy ejfelkor lettek felteve?

Egyelore ennyi, ha talalok meg, jelentkezem!
Osszessegeben, kicsit meg fura az uj kulso, de a szinek nekem tetszenek, azt hiszem, hogy hozza fogok szokni. Amire en hasznalom az oldalt, arra nekem megfelel. smile Csak nezelodom. A sebesseggel nekem nincs gondom, meg meg is kockaztatnam, hogy gyorsabb, mint a regi, mert ott meg gugli, meg egyeb statokat is toltott kep megtekintesekor es az lassitotta az oldalt.

Tovabbi szep napot!

Lutyo2: en is szep hosszu hsz-t irtam, mint olvashatod, de nalam nem volt gond az elonezettel. (Vista + FF3)
2008. 12. 18. csütörtök 19:16  #160
Lutyo2 Lutyo2
Argh! Szép formás és hosszú hozzászólást írtam, az Előnézet gombba viszont úgy belefagyott az egész, hogy öröm volt nézni. Szóval a hibalista újabb elemmel bővült, kérném a javítását! Köszönöm!
2008. 12. 18. csütörtök 18:52  #159
Lutyo2 Lutyo2
Csak hogy tisztázzuk: letöltésről volt szó, ami eddig szintén nem volt VIP-hez kötött, most viszont az lett. smile vagy inkább :(
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2008. 12. 18. csütörtök 13:22
Csak hogy tisztázzuk: Az amatőr sorozatok, videók megtekintése NEM VIP-hez kötött.
/ 50