Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 10. 08. csütörtök 14:59  #858
T-A-M T-A-M VIP
Kár, hogy nem fogadtam rá anno...már akkor mondtam, hogy ez örök béna azaz béta chat lesz.... nyes
Igazam lett, ha le lesz cserélve. bohoc
...utálom, hogy mindig igazam van.... confused
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
AngelH AngelH VIP Admin
2009. 10. 08. csütörtök 14:14
Azt hiszem ki van írva, hogy BETA (fejlesztés alatti verzió) évek óta smile A fejlesztés ugyan megragadt, ezért fogtunk bele hetekkel ezelőtt egy új messenger fejlesztésébe. Hamarosan élvezhetitek a gyümölcsét, addig is türelem.
2009. 10. 08. csütörtök 14:14  #857
AngelH AngelH VIP Admin
Azt hiszem ki van írva, hogy BETA (fejlesztés alatti verzió) évek óta smile A fejlesztés ugyan megragadt, ezért fogtunk bele hetekkel ezelőtt egy új messenger fejlesztésébe. Hamarosan élvezhetitek a gyümölcsét, addig is türelem.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 09:25
A chat két napja elég furán viselkedik.....
Eltűnnek a kapcsolatok, nem lehet belépni a szobákba....
Gondolom, hogy épp "fejlesztitek"....de azért nem ártana ezt valamilyen formában jelezni a felhasználók felé.... bohoc
2009. 10. 08. csütörtök 09:25  #856
T-A-M T-A-M VIP
A chat két napja elég furán viselkedik.....
Eltűnnek a kapcsolatok, nem lehet belépni a szobákba....
Gondolom, hogy épp "fejlesztitek"....de azért nem ártana ezt valamilyen formában jelezni a felhasználók felé.... bohoc
2009. 09. 25. péntek 20:46  #855
myfetish86 myfetish86
Szerintem ez az új amatőr versenykiírás igen vérszegény!!!
2009. 09. 22. kedd 15:52  #854
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Jogos, felírtam, ki lesz javítva. (Chat is átdolgozás alatt van. smile )
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 09. 22. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 14:52
Konkrétan, ha belép valaki a chat-re (nyilván valós, létező felhasználó) és kíváncsi vagyok a profiljára, beírom a keresőbe és semmit sem talál róla....mintha nem is létezne a felhasználó...
2009. 09. 22. kedd 14:52  #853
T-A-M T-A-M VIP
Konkrétan, ha belép valaki a chat-re (nyilván valós, létező felhasználó) és kíváncsi vagyok a profiljára, beírom a keresőbe és semmit sem talál róla....mintha nem is létezne a felhasználó...
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 09. 22. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
AngelH AngelH VIP Admin
2009. 09. 22. kedd 13:50
Ha jól tudom a kereső csak létező, aktív felhasználót dob ki, tehát aki valaha, valamit csinált már az oldalon, képfeltöltött, hozzászólt stb. Ilyenről van szó?
2009. 09. 22. kedd 13:50  #852
AngelH AngelH VIP Admin
Ha jól tudom a kereső csak létező, aktív felhasználót dob ki, tehát aki valaha, valamit csinált már az oldalon, képfeltöltött, hozzászólt stb. Ilyenről van szó?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 09. 22. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 22. kedd 13:20
Az oldal keresője kb. a nullával egyenlő... ejnye1
Létező nick beírása után sem jelenít meg semmit....jó volna, ha valóban fejlődne...mert így értelmét veszti... confused
2009. 09. 22. kedd 13:20  #851
T-A-M T-A-M VIP
Az oldal keresője kb. a nullával egyenlő... ejnye1
Létező nick beírása után sem jelenít meg semmit....jó volna, ha valóban fejlődne...mert így értelmét veszti... confused
2009. 08. 15. szombat 21:52  #850
vazelinator vazelinator VIP Admin
kérdést a blogba írtad és nem a kérdések topicba...
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 08. 14. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 14. péntek 21:11
Az második kérésemet nem ide írtam,hanem az általad említett helyre és onnan lett törölve!

Az elsőt pedig levélben írtam a szerkesztőségnek.Ide azért írtam,mert nem tudtátok miről van szó!
2009. 08. 14. péntek 21:11  #849
myfetish86 myfetish86
Az második kérésemet nem ide írtam,hanem az általad említett helyre és onnan lett törölve!

Az elsőt pedig levélben írtam a szerkesztőségnek.Ide azért írtam,mert nem tudtátok miről van szó!
2009. 08. 14. péntek 09:38  #848
AngelH AngelH VIP Admin
A versenyötletedet tudomásul vettük. Mivel nem a tied sem az első sem az egyetlen ilyen jellegű ötlet, nem értem mi kötelez minket, hogy azonnal megvalósítsuk. Persze ez nem az jelenti, hogy nem kerül rá sor sosem, de lehet hogy holnap, lehet hogy jövőre. Türelem rózsát terem.

Privát jellegű kérdéseidet kérlek az ügyfélszolgálaton tedd fel, vagy Kovinak írj privát üzenetet. Szerintem nem sok embert érdekel a fórumban, hogy milyen rabszolga szeretnél lenni. Ja, és ráadásul mindezt nem jó helyen teszed. Nem értem, hogy az oldal új motorjának mi köze mindehez, itt erről tárgyalunk ugyanis. Ilyenkor ne csodálkozz, ha törlik a hozzászólásod.
2009. 08. 14. péntek 07:47  #847
myfetish86 myfetish86
Hogy lesz,lehet-e ezekből valami???????????????
2009. 08. 13. csütörtök 16:21  #846
AngelH AngelH VIP Admin
Még mindíg nem értem, mire szeretnél választ kapni.
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 21:08
Sziasztok!
Helyesbítenék,vagyis nem pontosan kérdés volt,hanem inkább kérés,de végülis lényegében mind1!Kaptam valami válasz félét,de úgy érzem ettől többre nem is számíthatok,az akkori levelem így szólt:

Szeretnélek megkérni titeket,ill szerkesztőséget,hogy rendezzetek egy versenyt,vagy valamilyen módon toborozzatok lányokat,akik olyan képeket készítenének,amin pl.kis játékokra,plüssállatokra,vagy egyéb tárgyakra ülnek rá,ill rajta ülnek! Szerintem nagyon izgi,de az interneten nagyon kevés van belőle!A GG is egy nagyszerű oldal,ahol rengeteg dolog megtalálható és majdnem minden kíváncsiságot kielégít,de ez hiányzik! smile Kivételesen lehetne egy ilyen amatőr versenyt rendezni,ami egy cseppet a fétis témakör ezen részét feszegeti! smile
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Továbbá,valamelyik nap írtam ,nem tudom már pontosan valami Kovi blogra,miszerint arra kértem,hogy egy fétis jellegő filmben szeretnék szerepelni,mint "rabszolga",vagy valami hasonló! smile Igazából nem tudom,mennyire terjed ki az téma ilyen jellegű filmekre,ill azok rendezésére,mert az általam elmondott videókat látni csak!Namost,ha ilyen kerülne rendezésre,abban igen szívesen szerepelnék! smile Mondjuk egy-két ötlettel is meg tudnám toldani a filmet!Ezt az üzenetemet egyszerűen letöröltétek!Bár egy kicsit elkanyarodtam,de mindössze ez a két kérésem volt a szerkesztőség felé és nem sok érdeklődést látok irányomban és ezért merészeltem szóvá tenni!Szerintem ha valaki akkor Ti tudnátok tenni az ügy érdekében.Gondolom,nem én vagyok az egyetlen aki ilyesmire kér Titeket,de az én "kívánságom"úgy gondolom eltér a nagy többségtől,ezért kérném,hogy figyeljetek kicsit jobban rá! smile Lényegében tényleg nem rossz az oldal és amint látom igyekeztek tényleg megfelelni az elvárásoknak,készségesen próbáltok válaszolni is,de nekem úgy tűnik,hogy ezek a válszok csak arról szólnak,hogy majd később,meg majd meglátjuk,stb-ben ki is merülnek,ezért írtam,hogy süket fülekre találnak,találtak!
Üdv!
2009. 08. 12. szerda 21:08  #845
myfetish86 myfetish86
Sziasztok!
Helyesbítenék,vagyis nem pontosan kérdés volt,hanem inkább kérés,de végülis lényegében mind1!Kaptam valami válasz félét,de úgy érzem ettől többre nem is számíthatok,az akkori levelem így szólt:

Szeretnélek megkérni titeket,ill szerkesztőséget,hogy rendezzetek egy versenyt,vagy valamilyen módon toborozzatok lányokat,akik olyan képeket készítenének,amin pl.kis játékokra,plüssállatokra,vagy egyéb tárgyakra ülnek rá,ill rajta ülnek! Szerintem nagyon izgi,de az interneten nagyon kevés van belőle!A GG is egy nagyszerű oldal,ahol rengeteg dolog megtalálható és majdnem minden kíváncsiságot kielégít,de ez hiányzik! smile Kivételesen lehetne egy ilyen amatőr versenyt rendezni,ami egy cseppet a fétis témakör ezen részét feszegeti! smile
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Továbbá,valamelyik nap írtam ,nem tudom már pontosan valami Kovi blogra,miszerint arra kértem,hogy egy fétis jellegő filmben szeretnék szerepelni,mint "rabszolga",vagy valami hasonló! smile Igazából nem tudom,mennyire terjed ki az téma ilyen jellegű filmekre,ill azok rendezésére,mert az általam elmondott videókat látni csak!Namost,ha ilyen kerülne rendezésre,abban igen szívesen szerepelnék! smile Mondjuk egy-két ötlettel is meg tudnám toldani a filmet!Ezt az üzenetemet egyszerűen letöröltétek!Bár egy kicsit elkanyarodtam,de mindössze ez a két kérésem volt a szerkesztőség felé és nem sok érdeklődést látok irányomban és ezért merészeltem szóvá tenni!Szerintem ha valaki akkor Ti tudnátok tenni az ügy érdekében.Gondolom,nem én vagyok az egyetlen aki ilyesmire kér Titeket,de az én "kívánságom"úgy gondolom eltér a nagy többségtől,ezért kérném,hogy figyeljetek kicsit jobban rá! smile Lényegében tényleg nem rossz az oldal és amint látom igyekeztek tényleg megfelelni az elvárásoknak,készségesen próbáltok válaszolni is,de nekem úgy tűnik,hogy ezek a válszok csak arról szólnak,hogy majd később,meg majd meglátjuk,stb-ben ki is merülnek,ezért írtam,hogy süket fülekre találnak,találtak!
Üdv!
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 08. 11. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 08:14
Unalmasnak tartom az oldalt,folyton csak a megszokott sexvideók láthatóak!(Leszopom ,kinyalom,megdugom ráverem)Nem tudom,ki a főszerkesztő,de csak eddig terjed a fantáziája?Továbbá volt két kérésem is,mind2 süket fülekre talált!Azt hittem,ettől igényesebbek vagytok!
2009. 08. 12. szerda 16:49  #844
AngelH AngelH VIP Admin
Pontosan melyik kérdésedre nem kaptál választ?
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 08. 11. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 08:14
Unalmasnak tartom az oldalt,folyton csak a megszokott sexvideók láthatóak!(Leszopom ,kinyalom,megdugom ráverem)Nem tudom,ki a főszerkesztő,de csak eddig terjed a fantáziája?Továbbá volt két kérésem is,mind2 süket fülekre talált!Azt hittem,ettől igényesebbek vagytok!
2009. 08. 11. kedd 22:39  #843
Törölt felhasználó (69371)
könyörgöm! lehessen már egy kommentbe több karaktert írni!!! ez így kevés, legalább megduplázni jó lenne! köszi!

(Jelenleg max. 3000 karakter áll a rendelkezésetekre -esetenként valóban lehet kevés- írj E-mailt az ügyfélre, kérésedet a szerkesztők-fejlesztők biztosan figyelembe fogják venni, de a kivitelezés már nem 100%) smile
2009. 08. 11. kedd 08:14  #842
myfetish86 myfetish86
2009. 07. 27. hétfő 11:13  #841
igyekszem...
Nem általános probléma hanem valaki bekattan néha és a többiek is azt hiszik hogy ez a "trendi"
de általában egye felhasználót szekálnak csak szét.
ugyan kiritkítom, vagy felfüggesztem a hozászolást, de privát csatornákkal én nem tehetek semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 25. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2009. 07. 25. szombat 18:03
Kedves Vazelinátor! A "fikázó usereket" lehetne (kellene) büntetni, és szerintem a sorozatos bunkókat egyszerűen kitiltani. Én sem értem, hogy aki soha semmit nem tett közzé, hogy meri-, milyen alapon "fikázza" a nekünk is élményt nyújtó tagtársakat? Megesik, hogy nekem sem tetszik egy-egy anyag, de tisztelem a beküldőjét, és nem véleményezem. (Lehet, hogy többeknek meg éppen az tetszik.) Szóval valamilyen módon csinálhatnátok rendet ebben a kérdésben is. Sok sikert hozzá, üdv.
2009. 07. 25. szombat 18:03  #840
Törölt felhasználó (88129)
Kedves Vazelinátor! A "fikázó usereket" lehetne (kellene) büntetni, és szerintem a sorozatos bunkókat egyszerűen kitiltani. Én sem értem, hogy aki soha semmit nem tett közzé, hogy meri-, milyen alapon "fikázza" a nekünk is élményt nyújtó tagtársakat? Megesik, hogy nekem sem tetszik egy-egy anyag, de tisztelem a beküldőjét, és nem véleményezem. (Lehet, hogy többeknek meg éppen az tetszik.) Szóval valamilyen módon csinálhatnátok rendet ebben a kérdésben is. Sok sikert hozzá, üdv.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 07. 24. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 22:00
az baj hogy a userek nagy része, csak fikázák a videót és a feltöltök elkedvetlenednek
2009. 07. 25. szombat 09:05  #839
richiie richiie
Pedig hidd el, legalább 1 éven keresztül kaptam, nem hülyeséget beszélek.
Napi belépésért lehetett kapni.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 07. 24. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 21:58
soha nem is volt napi 50 pont a látogatásért
/ 50