Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az új rendszer - bár tudjuk, hogy szokatlan - hosszas tervezés eredménye és több ezer béta tesztelő véleményét figyelembevéve készült el. Minden funkció elérhető, ami eddig is benne volt az oldalban, ettől függetlenül rengeteg saját magunk elé kitűzött feladaton dolgozunk és továbbra is olvassuk építő jellegű hozzászólásaitokat. Előre is köszönjük a türelmet. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, csak azért hogy ezekről egy helyről tájékozódhassatok és ne kelljen újra és újra felvetnetek (ezt a listát folyamatosan frissíteni fogjuk, hiszen napi szinten változik a helyzet):

- Minden GG TV-s és ingyenes videóba bele tudtok pörgetni bárhová, egyetlen klikkeléssel, nem kell várni amíg addig letölti, hanem egyből az új pozícióból folytatja!
- A Chat és a többi várva várt ikon (kedvenceim, üzeneteim, kapcsolataim) bekerült a jobbfelső mezőbe.
- Mostantól tényleg bátran tölthetitek fel amatő videóitokat. Megszüntettük a hosszból adódó hibákat és tényleg végig lejátszhatóak.
- Korrigáltuk a G-pontok rendszerét, mostmár minden eseményre, feltöltésre, hozzászólásra, stb... pontosan működik.
- A szavazórendszeren is reszeltünk egyet, már nincs gond az átlagok korrekt kijelzésével.
- Vicces, közérthető 404 és karbantartás alatti oldalunk van, melyeket remélhetőleg sosem fogtok látni.
- A közhiedelemmel ellentétben nem lettek fizetősök az általatok feltöltött Amatőr és a Kismalac :) videók. Eddig ezeket a videókat csak ponttal rendelkező regisztrált tagok nézhették meg. Mostantól bárki megtekintheti ezeket a videókat, még az is aki nem regisztrált.
- Az oldalt már be lehet állítani (Saját menü / Adatmódosítás) úgy is, hogy a böngészőben középre igazítva jelenjen meg, illetve úgy is, hogy a fórumok olvasása közben a jobboldali sávban ne jelenjen meg tartalom.

Megkérünk minden kedves látogatót, ha nem talál valamit az oldalon, esetleg hibát tapasztal az új oldallal kapcsolatban, használja a Segítség gombot a jobb felső sarokban, illetve írjon ugyanott Ügyfélszolgálatunkra, ahol legkésőbb 72 órán belül MINDEN levélre válaszolunk. Illetőleg itt a fórumon is szívesen vesszük az építő jellegű diskurzust, melyhez a többi fórumozó is hozzá tud szólni.

Az eddigi hozzászólások

2009. 07. 24. péntek 22:00  #838
vazelinator vazelinator VIP Admin
az baj hogy a userek nagy része, csak fikázák a videót és a feltöltök elkedvetlenednek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2009. 07. 05. vasárnap 14:02
Nem "morgok", csak megjegyzem: régen az amatőr videó oldalakon naponta újultak a nézegetnivalók. Mostanában nagyon leült ez a "fejezet", pedig a GG.-nak szerintem ez volt az egyik legnagyobb erőssége. (Legalábbis nekem! smile ) Jó volt nézni a magyar amatőrök kisfilmjeit, mert lehetett érteni a hangokat is, ami feldobta a videókat. (A "régebbi generációk" angol nyelvtudása nem az igazi.) Találjatok ki valamit, hogy ezek a fejezetek ismét frissüljenek, legyen naponta új videó.
További jó munkát Nektek, szevasztok!
2009. 07. 24. péntek 21:58  #837
soha nem is volt napi 50 pont a látogatásért
2009. 07. 24. péntek 10:49  #836
richiie richiie
Nekem is hasonló gondom van, kicsit kevés ez az 5 pont.
2009. 07. 23. csütörtök 04:34  #835
kacsaba kacsaba
Mondja meg nekem valaki, miert van az, hogy eddig minden latogatasert 50 pontot kaptam, most meg 5 pont a jutalom! 10x kevesebb egy kicsit sok! Pedeig ugy ahogy , napi latogato vagyok! boxer
2009. 07. 05. vasárnap 14:02  #834
Törölt felhasználó (88129)
Nem "morgok", csak megjegyzem: régen az amatőr videó oldalakon naponta újultak a nézegetnivalók. Mostanában nagyon leült ez a "fejezet", pedig a GG.-nak szerintem ez volt az egyik legnagyobb erőssége. (Legalábbis nekem! smile ) Jó volt nézni a magyar amatőrök kisfilmjeit, mert lehetett érteni a hangokat is, ami feldobta a videókat. (A "régebbi generációk" angol nyelvtudása nem az igazi.) Találjatok ki valamit, hogy ezek a fejezetek ismét frissüljenek, legyen naponta új videó.
További jó munkát Nektek, szevasztok!
2009. 06. 06. szombat 23:12  #833
szegedi_pár szegedi_pár
Annyi észrevételem lenne - bár ez a chat részre vonatkozik, lehet, hogy itt OFF... - hogy a chat részben praktikus lenne megvalósítani azt, hogy a felhasználók adatlapja megnyitható lehessen... lookaround

Vagy már megint hülyeséget írok, és a firefox szívat engem olyannal, ami másnál működik? schmoll2
2009. 06. 04. csütörtök 11:37  #832
nokia7 nokia7
Sziasztok!
MIkor lesz olyan az Amatör-mufftár mint régen?
A régi oldalon lehetett nézni abc sorrend szerint.
Most meg be kell irni legalább 4 karaktert.
Igy kimondottan csak azt lehet nézni akinek tudom a nevét.
Szerintem jobb volt a régi.
Ez csak egy vélemény
Sziasztok
2009. 05. 31. vasárnap 09:54  #831
gorbesrac gorbesrac VIP
Mióta az új oldal van azóta nem lehet a fórumban keresni. Pedig nagyon jó lenne. De sajnos az oldal készítőin kívül senki sem tudja, hogy lehet-e majd újra keresni és mikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2009. 05. 31. vasárnap 00:25
Szép jó estét, vagyis inkább éjszakát. A következőt kérdezném, nem csak a moderátoroktól, hanem akár a hozzászólóktól is! Az ok hogy beirom a "nevem", és előjön az a 3 sorozat pár képpel, amit még régen feltettem. De elő lehet e hozni akár az én, akár mások fórum hozzászólásat, amiket még az előző, gg v 1.0 -n tettünk meg. Már hogy legyen mire "hivatkozni. Vagy pedig szépen újra billentyűzze be az ember a történetét újra, aztán vagy beugrik régről valakinek, vagy nem. Speciel most akkor billentyűzzem újra azt a sztorit, mikor nem tudtam ott lenni, amikor a barátunk nálunk, azaz a feleségemnél járt, de én nem lehettem ott, csak a kamerám?
2009. 05. 31. vasárnap 08:06  #830
MmePrune MmePrune VIP Admin
drága, a kereső nem működik..nem véletlenül nem dolgozom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 31. vasárnap 00:25
Szép jó estét, vagyis inkább éjszakát. A következőt kérdezném, nem csak a moderátoroktól, hanem akár a hozzászólóktól is! Az ok hogy beirom a "nevem", és előjön az a 3 sorozat pár képpel, amit még régen feltettem. De elő lehet e hozni akár az én, akár mások fórum hozzászólásat, amiket még az előző, gg v 1.0 -n tettünk meg. Már hogy legyen mire "hivatkozni. Vagy pedig szépen újra billentyűzze be az ember a történetét újra, aztán vagy beugrik régről valakinek, vagy nem. Speciel most akkor billentyűzzem újra azt a sztorit, mikor nem tudtam ott lenni, amikor a barátunk nálunk, azaz a feleségemnél járt, de én nem lehettem ott, csak a kamerám?
2009. 05. 31. vasárnap 00:25  #829
2009. 05. 30. szombat 10:38  #828
gorbesrac gorbesrac VIP
Én most pl. olyannal találkoztam, hogy nem látszik a hozzászólásom egy sorozatnál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/95194-Draga-kicsi-parom
Nem tudom pontosan mikor szóltam hozzá, de a sorozat csütörtöki és tegnap délelőtti az első hozzászólás.
Most összesen 6 darab látható és amikor én hozzászóltam már akkor is több volt.
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2009. 05. 28. csütörtök 16:24
Na, ma bekerült egy kis kód-optimalizáció, ami gyorsított az oldalon. (Reméljük, hogy ez nálatok is érződik.)
Ugyanakkor azt is reméljük, hogy ezzel nem okoztunk semmilyen hibát az oldalon. smile

Amennyiben mégis, úgy kérlek jelezzétek nekünk smile
2009. 05. 28. csütörtök 16:24  #827
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Na, ma bekerült egy kis kód-optimalizáció, ami gyorsított az oldalon. (Reméljük, hogy ez nálatok is érződik.)
Ugyanakkor azt is reméljük, hogy ezzel nem okoztunk semmilyen hibát az oldalon. smile

Amennyiben mégis, úgy kérlek jelezzétek nekünk smile
2009. 05. 12. kedd 13:22  #826
idézlek "de azért kicsit kezd arcátlan méreteket ölteni az anyagiaskodásotok. "
800-szor, 1000 -szer, megnézhetitek, ingyenesen.
"Az egyetlen változás, hogy a letöltési lehetőség csak VIP felhasználók számára elérhető funkció lett. Ez egy kényelmi szolgáltatás, melyet a legtöbb videómegosztó weboldal (YouTube, stb...) fel sem kínál, még fizetősen sem. Nem véletlenül, hiszen ez a lehetőség pont dupla szerver tárhelyet igényel."
Ti gyűjtitek magatoknak, azaz egymásnak, de azt hiszem sejthető mennyien néznétek meg, ha nem lehetne az oldalon megtekinteni azonnal, s csak letölteni lehetne és úgy megnézni.
2009. 05. 12. kedd 09:10  #825
lowhanging lowhanging
"A régi szolgáltatások mind megvannak, nem nyavalygást várunk el, hanem pozitív ötleteket."

Ha tényleg mind megvannak a régi szolgáltatások, akkor miért nem lehet VIP-tagság nélkül az egyébként leméretezett képeket letölteni, mint ahogy régebben lehetett?
Azt megértem, ha eredeti méretben csak tagságival lehet leszedni képet, de az előbb említett lehetőség megszüntetését már prosztóságnak tartom.
Márcsak azért is, mert ezeket a képeket ti ingyen kapjátok a feltöltőktől, akik nélkül ez az oldal nem lenne sehol, hiszen sem feltöltött képek, sem látogatottság sem lenne. Elhiszem, hogy a fenntartás is pénzbe kerül, de azért kicsit kezd arcátlan méreteket ölteni az anyagiaskodásotok.
2009. 05. 02. szombat 21:59  #824
AngelH AngelH VIP Admin
A számból vetted ki a szót! smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 05. 02. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 02. szombat 16:04
lapalján az emailra kattints és írjál segítenek.
2009. 05. 02. szombat 16:04  #823
lapalján az emailra kattints és írjál segítenek.
(Ez egy válasz mano74 üzenetére (2009. 05. 01. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 01. péntek 18:34
Videót töltöttem le,de a kapott kóddal nem indul el a film.
Mi lehet a hiba????????
Előre is köszi a segítséget!
mano74
2009. 05. 01. péntek 18:34  #822
mano74 mano74
Videót töltöttem le,de a kapott kóddal nem indul el a film.
Mi lehet a hiba????????
Előre is köszi a segítséget!
mano74
2009. 04. 27. hétfő 20:11  #821
myfetish86 myfetish86
Rendben,köszönöm,megpróbálom! smile
2009. 04. 27. hétfő 12:57  #820
AngelH AngelH VIP Admin
A leggyorsabban úgy kapsz választ, ha az ügyfélszolgálatra írsz (jobb lent, E-mail menüpont). Kollégáink minden levélre válaszolnak, legkésőbb 72 órán belül!
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 12:16
Hova írjak,hogy a GG elolvassa?Volt egy kérésem,ami süket fülekre talált!
2009. 04. 27. hétfő 12:16  #819
myfetish86 myfetish86
Hova írjak,hogy a GG elolvassa?Volt egy kérésem,ami süket fülekre talált!
/ 50