az baj hogy a userek nagy része, csak fikázák a videót és a feltöltök elkedvetlenednek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2009. 07. 05. vasárnap 14:02
Nem "morgok", csak megjegyzem: régen az amatőr videó oldalakon naponta újultak a nézegetnivalók. Mostanában nagyon leült ez a "fejezet", pedig a GG.-nak szerintem ez volt az egyik legnagyobb erőssége. (Legalábbis nekem! ) Jó volt nézni a magyar amatőrök kisfilmjeit, mert lehetett érteni a hangokat is, ami feldobta a videókat. (A "régebbi generációk" angol nyelvtudása nem az igazi.) Találjatok ki valamit, hogy ezek a fejezetek ismét frissüljenek, legyen naponta új videó.
További jó munkát Nektek, szevasztok!
soha nem is volt napi 50 pont a látogatásért
Nekem is hasonló gondom van, kicsit kevés ez az 5 pont.
Mondja meg nekem valaki, miert van az, hogy eddig minden latogatasert 50 pontot kaptam, most meg 5 pont a jutalom! 10x kevesebb egy kicsit sok! Pedeig ugy ahogy , napi latogato vagyok!
Nem "morgok", csak megjegyzem: régen az amatőr videó oldalakon naponta újultak a nézegetnivalók. Mostanában nagyon leült ez a "fejezet", pedig a GG.-nak szerintem ez volt az egyik legnagyobb erőssége. (Legalábbis nekem! ) Jó volt nézni a magyar amatőrök kisfilmjeit, mert lehetett érteni a hangokat is, ami feldobta a videókat. (A "régebbi generációk" angol nyelvtudása nem az igazi.) Találjatok ki valamit, hogy ezek a fejezetek ismét frissüljenek, legyen naponta új videó.
Annyi észrevételem lenne - bár ez a chat részre vonatkozik, lehet, hogy itt OFF... - hogy a chat részben praktikus lenne megvalósítani azt, hogy a felhasználók adatlapja megnyitható lehessen...
Vagy már megint hülyeséget írok, és a firefox szívat engem olyannal, ami másnál működik?
Vagy már megint hülyeséget írok, és a firefox szívat engem olyannal, ami másnál működik?
Sziasztok!
MIkor lesz olyan az Amatör-mufftár mint régen?
A régi oldalon lehetett nézni abc sorrend szerint.
Most meg be kell irni legalább 4 karaktert.
Igy kimondottan csak azt lehet nézni akinek tudom a nevét.
Szerintem jobb volt a régi.
Ez csak egy vélemény
Sziasztok
MIkor lesz olyan az Amatör-mufftár mint régen?
A régi oldalon lehetett nézni abc sorrend szerint.
Most meg be kell irni legalább 4 karaktert.
Igy kimondottan csak azt lehet nézni akinek tudom a nevét.
Szerintem jobb volt a régi.
Ez csak egy vélemény
Sziasztok
Mióta az új oldal van azóta nem lehet a fórumban keresni. Pedig nagyon jó lenne. De sajnos az oldal készítőin kívül senki sem tudja, hogy lehet-e majd újra keresni és mikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2009. 05. 31. vasárnap 00:25
Szép jó estét, vagyis inkább éjszakát. A következőt kérdezném, nem csak a moderátoroktól, hanem akár a hozzászólóktól is! Az ok hogy beirom a "nevem", és előjön az a 3 sorozat pár képpel, amit még régen feltettem. De elő lehet e hozni akár az én, akár mások fórum hozzászólásat, amiket még az előző, gg v 1.0 -n tettünk meg. Már hogy legyen mire "hivatkozni. Vagy pedig szépen újra billentyűzze be az ember a történetét újra, aztán vagy beugrik régről valakinek, vagy nem. Speciel most akkor billentyűzzem újra azt a sztorit, mikor nem tudtam ott lenni, amikor a barátunk nálunk, azaz a feleségemnél járt, de én nem lehettem ott, csak a kamerám?
drága, a kereső nem működik..nem véletlenül nem dolgozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 31. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2009. 05. 31. vasárnap 00:25
Szép jó estét, vagyis inkább éjszakát. A következőt kérdezném, nem csak a moderátoroktól, hanem akár a hozzászólóktól is! Az ok hogy beirom a "nevem", és előjön az a 3 sorozat pár képpel, amit még régen feltettem. De elő lehet e hozni akár az én, akár mások fórum hozzászólásat, amiket még az előző, gg v 1.0 -n tettünk meg. Már hogy legyen mire "hivatkozni. Vagy pedig szépen újra billentyűzze be az ember a történetét újra, aztán vagy beugrik régről valakinek, vagy nem. Speciel most akkor billentyűzzem újra azt a sztorit, mikor nem tudtam ott lenni, amikor a barátunk nálunk, azaz a feleségemnél járt, de én nem lehettem ott, csak a kamerám?
Én most pl. olyannal találkoztam, hogy nem látszik a hozzászólásom egy sorozatnál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/95194-Draga-kicsi-parom
Nem tudom pontosan mikor szóltam hozzá, de a sorozat csütörtöki és tegnap délelőtti az első hozzászólás.
Most összesen 6 darab látható és amikor én hozzászóltam már akkor is több volt. (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/95194-Draga-kicsi-parom
Nem tudom pontosan mikor szóltam hozzá, de a sorozat csütörtöki és tegnap délelőtti az első hozzászólás.
Most összesen 6 darab látható és amikor én hozzászóltam már akkor is több volt. (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 28. csütörtök 16:24
Na, ma bekerült egy kis kód-optimalizáció, ami gyorsított az oldalon. (Reméljük, hogy ez nálatok is érződik.)
Ugyanakkor azt is reméljük, hogy ezzel nem okoztunk semmilyen hibát az oldalon.
Amennyiben mégis, úgy kérlek jelezzétek nekünk
Na, ma bekerült egy kis kód-optimalizáció, ami gyorsított az oldalon. (Reméljük, hogy ez nálatok is érződik.)
idézlek "de azért kicsit kezd arcátlan méreteket ölteni az anyagiaskodásotok. "
800-szor, 1000 -szer, megnézhetitek, ingyenesen.
"Az egyetlen változás, hogy a letöltési lehetőség csak VIP felhasználók számára elérhető funkció lett. Ez egy kényelmi szolgáltatás, melyet a legtöbb videómegosztó weboldal (YouTube, stb...) fel sem kínál, még fizetősen sem. Nem véletlenül, hiszen ez a lehetőség pont dupla szerver tárhelyet igényel."
Ti gyűjtitek magatoknak, azaz egymásnak, de azt hiszem sejthető mennyien néznétek meg, ha nem lehetne az oldalon megtekinteni azonnal, s csak letölteni lehetne és úgy megnézni.
800-szor, 1000 -szer, megnézhetitek, ingyenesen.
"Az egyetlen változás, hogy a letöltési lehetőség csak VIP felhasználók számára elérhető funkció lett. Ez egy kényelmi szolgáltatás, melyet a legtöbb videómegosztó weboldal (YouTube, stb...) fel sem kínál, még fizetősen sem. Nem véletlenül, hiszen ez a lehetőség pont dupla szerver tárhelyet igényel."
Ti gyűjtitek magatoknak, azaz egymásnak, de azt hiszem sejthető mennyien néznétek meg, ha nem lehetne az oldalon megtekinteni azonnal, s csak letölteni lehetne és úgy megnézni.
"A régi szolgáltatások mind megvannak, nem nyavalygást várunk el, hanem pozitív ötleteket."
Ha tényleg mind megvannak a régi szolgáltatások, akkor miért nem lehet VIP-tagság nélkül az egyébként leméretezett képeket letölteni, mint ahogy régebben lehetett?
Azt megértem, ha eredeti méretben csak tagságival lehet leszedni képet, de az előbb említett lehetőség megszüntetését már prosztóságnak tartom.
Márcsak azért is, mert ezeket a képeket ti ingyen kapjátok a feltöltőktől, akik nélkül ez az oldal nem lenne sehol, hiszen sem feltöltött képek, sem látogatottság sem lenne. Elhiszem, hogy a fenntartás is pénzbe kerül, de azért kicsit kezd arcátlan méreteket ölteni az anyagiaskodásotok.
Ha tényleg mind megvannak a régi szolgáltatások, akkor miért nem lehet VIP-tagság nélkül az egyébként leméretezett képeket letölteni, mint ahogy régebben lehetett?
Azt megértem, ha eredeti méretben csak tagságival lehet leszedni képet, de az előbb említett lehetőség megszüntetését már prosztóságnak tartom.
Márcsak azért is, mert ezeket a képeket ti ingyen kapjátok a feltöltőktől, akik nélkül ez az oldal nem lenne sehol, hiszen sem feltöltött képek, sem látogatottság sem lenne. Elhiszem, hogy a fenntartás is pénzbe kerül, de azért kicsit kezd arcátlan méreteket ölteni az anyagiaskodásotok.
A számból vetted ki a szót!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 05. 02. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
lapalján az emailra kattints és írjál segítenek.
(Ez egy válasz mano74 üzenetére (2009. 05. 01. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 01. péntek 18:34
Videót töltöttem le,de a kapott kóddal nem indul el a film.
Mi lehet a hiba????????
Előre is köszi a segítséget!
mano74
Mi lehet a hiba????????
mano74
Videót töltöttem le,de a kapott kóddal nem indul el a film.
Mi lehet a hiba????????
mano74
Mi lehet a hiba????????
mano74
Rendben,köszönöm,megpróbálom!
A leggyorsabban úgy kapsz választ, ha az ügyfélszolgálatra írsz (jobb lent, E-mail menüpont). Kollégáink minden levélre válaszolnak, legkésőbb 72 órán belül!
(Ez egy válasz myfetish86 üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 12:16
Hova írjak,hogy a GG elolvassa?Volt egy kérésem,ami süket fülekre talált!
Hova írjak,hogy a GG elolvassa?Volt egy kérésem,ami süket fülekre talált!