Én azért vagyok itt, hogy potens jó méretű pasit keressek hármashoz. szeretem nézni ahogy a nejem kényeztetik, élveztetik.
Nézelődöm
Megszokásból ! Jólérzem magam itt ! Jókat lehet beszélgetni ( persze sok a kamus) minden belefér(het). Aki többre számít csalatkozni fog, de a lehetőség az mindig adott !
Sziasztok mivel 21 éves vagyok és olyan nőket asszonyokat keresek akik igy momd el vannak hanyagolva vagy egyedül állok irj ram dumáljunk kicsit miért nem mi veszíthetni valod van? Egyébként az anya fia fel állásban is érdekelt vagyok üdv szép napot kívánok
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privit írj ha te is kalandoznál....köszi
Privit írj ha te is kalandoznál....köszi
Én hosszútávú testi-lelki kielégülést keresek. Nem mindegy kivel és nem mindenáron. Ha komoly kapcsolat lenne a végén belőle az lenne a főnyeremény.
Sziasztok!
Én azért vagyok itt , mert szeretnék egy olyan barátot találni akivel lehet tabu nélkül bármiről beszélgetni egy jó pohár sör mellett vagy egy horgaszat közben, akiben teljes mértékben meg lehet bízni. Akár a párunkat is kibeszélni egymásnak...
Igazából én ezért vagyok itt...
Van akivel beszélgetek és szimpatikus is, de volt rossz tapasztalatom is.
Valaki tálat hosszú távra barátot, akivel a mai napig össze jár?
Én azért vagyok itt , mert szeretnék egy olyan barátot találni akivel lehet tabu nélkül bármiről beszélgetni egy jó pohár sör mellett vagy egy horgaszat közben, akiben teljes mértékben meg lehet bízni. Akár a párunkat is kibeszélni egymásnak...
Igazából én ezért vagyok itt...
Van akivel beszélgetek és szimpatikus is, de volt rossz tapasztalatom is.
Valaki tálat hosszú távra barátot, akivel a mai napig össze jár?
Én pontosan ugyanígy vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2023. 01. 31. kedd 07:17
Bármilyen hülyén hangzik Én azért nézegetem a fotókat videókat, hátha találok a páromról olyat amit más készített.
Nyalható puncit keresek
Sziasztok! Már csak egy hölgy hiányzik a párosunk mellé. Őt keressük buzgón. A hölgy tagunk bi.
Hosszú/ hosszabb távban is gondolkodunk egymás örömére.
Hosszú/ hosszabb távban is gondolkodunk egymás örömére.
Hétvégére keresünk pasit
Hétvégére keresünk psait
Hétvégére keresünk psait
ez jó kérdés miért is vagyunk itt
Hasonlóra vágyom én is.Főleg nőkkel.
(Ez egy válasz Pifta11 üzenetére (2023. 01. 28. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 16:40
Szex partnert találni hölgyek párok személyében és szórakozni, kikapcsolódni!
Bármilyen hülyén hangzik Én azért nézegetem a fotókat videókat, hátha találok a páromról olyat amit más készített.
Szex partnert találni hölgyek párok személyében és szórakozni, kikapcsolódni!
Párt, hölgyeket keresek egy kis romantikához, szigorúan szimpátia alapján.
Erotika/szex is.
Ismerkedni beszélgetni cuckold wifesharing témában. Esteleg majd képcsere. Aztán ki tudja mit hoz a jövő.
Bi csajszit , vagy nagyon vastag extra nagy farkú pasit hetero alapon , Vas-Zala megyében de úgy látszik ilyen sajnos idefent nincs :/
Most nyalnék egy puncit