hoszu távla egy páral megismerkedni
Harkányban keresek potens férfit tartalmas szexre!
Helyem van!
Helyem van!
Egy normális párt találni.
Kecskeméti hetero pasi vagyok. Sok minden érdekel. Pl kukkolás, a cuckold bizonyos formái, kezdő csajok a szex játékokban,, szeretek fotózni és videózni azokkal akik vállalják. Ilyen és hasonló szitukat vadászok.
Sziasztok. Tanács kellene. Feleségemnek van egy kolléganője aki nagyon tetszik. Szilveszterkor nálunk volt és beláttam a szoknyaja alá, azóta ő jár a fejemben. Van egy kisfiúnk és szeretem a feleségem akivel jó az ágyban. De valahogy annyira más a kolléganője. Termetre kicsi 150 cm és vékony. Feleségem kicsit molettebb és magasabb. Lehetseges hogy csak a testi vágy miatt fantáziálok a kolléganőről? A molettebb csajokat kedvelem imadom ha van mit fogni ezért nem is értem miért csábító ennyira a másik csaj
Cegléden kényeztetném a fincsi puncikat...
Nincs kapacitásom egy komoly kapcsolatra, vágyaim viszont vannak. Ehhez keresek partnert. Célszerűbbnek látom ezt a szexpartner keresőt ilyen igényekhez, mint a hagyományos társkeresőket, ahol a legtöbb hölgy valószínűleg többre vágyik.
Egyébiránt vannak olyan vágyaim is amiket egy lazább kapcsolat valószínűbbed ad meg, mivel a szex van a fókuszban. Például idősebb hölgyre is kíváncsi lennék, vele viszont egy komoly kapcsolat jelentős fenntartásokkal képzelhető el a korkülönbség miatt. 28/F
Egyébiránt vannak olyan vágyaim is amiket egy lazább kapcsolat valószínűbbed ad meg, mivel a szex van a fókuszban. Például idősebb hölgyre is kíváncsi lennék, vele viszont egy komoly kapcsolat jelentős fenntartásokkal képzelhető el a korkülönbség miatt. 28/F
Hölgyekkel, párokkal barátkozni... Hölgyeknél komoly kapcsolat sem kizárt...
Spriccelő puncit találni!
Idősebb hölgyet nyalni, kényeztetni.
Időseb párhoz csatlakozni, nyalakodni.
Időseb párhoz csatlakozni, nyalakodni.
Kerülöm a csodaszép nyalásra vágyó pinákat. Kerekded formás női seggek zabálása elől bújkálok. Rettegve tűnök el a műbrokis csajok elől akik straponra akarnak elkapni....
Nagy meló ez, mégis itt vagyok
Nagy meló ez, mégis itt vagyok
Olyan nőt szeretnék végre találni aki nem retteg az átlagnál nagyobb mérettől, de sajnos nincs ilyen
Szilveszter - Új év! - egyedül?
Sokan vannak így, - nézelődnek, de nem mernek beszélgetni, ismerkedni
Sokan vannak így, - nézelődnek, de nem mernek beszélgetni, ismerkedni
Kimondottan duci túlsúlyos nőt szeretnék kényeztetni és dugni .
Egy kedves jó fej párt találni.
Kukkolnám őket, basznám szopatnám a feleséget a férjével közösen.Ezért vagyok itt.Ezt keresem.
Kukkolnám őket, basznám szopatnám a feleséget a férjével közösen.Ezért vagyok itt.Ezt keresem.
Kedves inteligens párt keresünk a közelben!
Párral vagy egy olyan hölggyel komoly kapcsolat is aki elfogadja a kapcsolatban ha hármasban is csináljuk egy vagy több pasival és szereti a spermáscsókot
nyalhato puncit találni
Első hármasunkhoz pasit keresni vagyunk itt,aki megérti hogy óvszer használata kötelező!
Zala és Vas megyében kiváncsi volnék hol vannak utmentén örömlányok
Ha ebben valaki tud infot adni
Köszönöm előre is
Ha ebben valaki tud infot adni
Köszönöm előre is