Párok illetve lányok/hölgyekkel megélni a többes szex örömét. Akár nálam, akár swinger klubban vagy szex moziban. Utóbbi egyre jobban izgatja a fantáziám. Az a baj, hogy Bp-n nem tudok semmi igényes helyet erre a célra.
Szia! Én ugyan pasi vagyok, de benne lennék.
(Ez egy válasz Stanleylla üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 10:33
Szeretek itt olvasgatni mikozben a puncimmal jatszom. Szeretnek valakit talalni,akivel chatelhetek onkielegites kozben. Elsosorban lanyt ,de fiu is szobajohet. 35 eves hetero (...) nõ vagyok.
Masszázs gyakorlásához találni valakit.
Adhatna tanácsot, hogy hol kellene erösebben vagy gyengébben nyomni. Baráti alapon.
Adhatna tanácsot, hogy hol kellene erösebben vagy gyengébben nyomni. Baráti alapon.
Kicsit élvezni a szex örömeit,de pont az nincs csak felnézek néha írok vagy éppen más oldalon de válasz nuku.
Párral kalandozni
Már magam sem tudom. Egy lánnyal szerettem volna chatelni, cyber szexelni, egy éjszakás vagy laza kapcsolatot, igazából ha szimpatikusak vagyunk bármi lehet de vagy csak pasik írnak és full heteró vagyok vagy a hölgyek válaszra sem méltatnak.. lehet velem van a gáz?! Vagy nem értem...
Szeretek itt olvasgatni mikozben a puncimmal jatszom. Szeretnek valakit talalni,akivel chatelhetek onkielegites kozben. Elsosorban lanyt ,de fiu is szobajohet. 35 eves hetero (...) nõ vagyok.
Sok sikert kívánok neked!
(Ez egy válasz zsolt976 üzenetére (2020. 10. 13. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
egy normális ,korrekt párnál szeretnék házibarát lenni!!!!!
Kemény a farkam mint a szikla. Remélem találok valami finomságot, hogy kieresszem a fáradt olajat.
Most? Sok fekete fiúèrt!
Hölgyekkel szívesen leveleznék erotikus témában. Szeretek történeteket írni, esetleg aki hasonlóan szereti írni, vagy olvasni, ne tartsa magában. Fantáziálhatunk a másikról, egymásról, írhatunk közösen is történeteket!
Sehol! Nincs ilyen nő! Téged nagyon átbasztak!! ) (Na jó, legyen ugyanez picikét szofisztikáltabban: meglehetősen becsaptak ezzel a dologgal! )
(Ez egy válasz truffelo2 üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 15:32
Vannak olyan nők, kik kimondottan élvezik, ha elélvez egypasi. már a látványtól benedvesednek.....de hogy hol vannak????
Vannak olyan nők, kik kimondottan élvezik, ha elélvez egypasi. már a látványtól benedvesednek.....de hogy hol vannak????
Éljük meg ne csak almodozzunk róla
Mindig màsèrt.
valakinek van fúrója? és kedve a 13 kerben egy tv konzolt felfúrni nekem a hétvégén? :P csak 4 lyuk kell meg egy kis segítség...
Nézelődök, bogarászok.
ma estére csajt párt keresünk
Párt vagy egyedulallo hőlgyet keresek