Szeretném újra átélni azt, amit már néhány éve amikor szintén tag voltam itt, és sok jó embert megismerni.
Remélem sikerülni fog és mindenki sok jó élménnyel fog gazdagodni az oldal által. ))
Remélem sikerülni fog és mindenki sok jó élménnyel fog gazdagodni az oldal által. ))
Ki próbálnám csajjal úgy hogy a pasim néz minket
Ki akarom próbálni férfival,milyen a fasz másik végén.
Sziasztok!
Változatos,izgalmas kapcsolatokért.
Változatos,izgalmas kapcsolatokért.
Mi egy nudizós társat keresnénk hétvégére a szikire. Aztán még akármi is lehet.
Van itt valami, ami a hétköznapokban nincs, vagy kevés. Az egyik az a társaság. Könnyedén, lazán és sok humorral. A másik a szép és igazi nők, akik nem szégyenlik testüket mert tudják, hogy az a férfi szemeknek teremtetett!
Imádom a szexet ! Ff tagunk
Hiányzik a szex. Egyszeri alkalom jöhet. A laza kapcsolatban is hiszek.
Megszokásból.
Sikerüljön párral pajzánkodni
Egy laza egybe komoly párkapcsolat reményébe!!! Cegléd
Szeretjük ha megkívánnak minket.
Hiányzik a szex és szeretnék egy partnert. A hétköznapokban nem nagyon találkozok nőkkel, így egy komoly vagy egy laza kapcsolat kialakitása sem egyszerű. Jelen pillanatban nem is igazán vágyok komolyra, így itt próbálkozok, hátha akad egy hasonló helyzetben lévő hölgy nekem. Szédíthetnék más platformokon nőket, hogy ágyba jussunk, de nem ezt az alattomos formát szeretném igénybe venni. Jobb lenne azonos igényekkel egy partner.
Ki más lehetne???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 08. 03. hétfő 12:17
Csak nem a csokicsaj az?
Anál kedvelő hőlgyet keresek. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet.
Tulajdonkèppen nem tudom. Idöt tölteni. Nem kèrünk semmit, nem vàrunk semmit.
Csak nem a csokicsaj az?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 18:30
Szia Kék Hold! Gyere,és tapasztalj! Csábítás nem aktuális,épp visszatért Szívem Hölgye!!
Szia Kék Hold! Gyere,és tapasztalj! Csábítás nem aktuális,épp visszatért Szívem Hölgye!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4344232)
2020. 08. 02. vasárnap 16:51
Szép napot ))
El kellene minket csábítanod ahoz a fórumhoz Ajánlat? )))
El kellene minket csábítanod ahoz a fórumhoz Ajánlat? )))
Hat most megzavarodtam. Itt koszonom meg a sok levelet. Kicsit attekinthetetlen mar az egesz szamomra. Ahogy a Bankoknal is szokasos 30 napos valaszadasi idot tudom csak vallalni.