Normális kapcsolatot keresünk, egy értelmes KÍVÁNCSI hetero/ bi pasival, párral.
Tudjátok olyannal, aki nem azt hiszi, hogy a hidegháború a pingvinek csatája volt. Nem a méret a lényeg. Ami még fontos, hogy perverziók nélkül.
Tudjátok olyannal, aki nem azt hiszi, hogy a hidegháború a pingvinek csatája volt. Nem a méret a lényeg. Ami még fontos, hogy perverziók nélkül.
A titkos szexfantáziáimat valóra váltani. Nem egyszerű innen találkozi valakivel, már többször visszatértem ide, nem sok sikerrel.
Valaki pesten PS (playstation) verseny és közben cumi lakásban? átmennék játszani egyet
Sziasztok! Hölgyet/hölgyeket keresek elsősorban beszélgetésre (aztán kitudja hogy alakul ), leírni a szexuális vágyakat,történéseket megbeszélni azokat. Izgat ha valaki már családanya. Ha van ilyen aki benne lenne,írjon. Köszönöm (25 éves hetero srác)
Valaki pesten PS (playstation) verseny és közben nudi lakásban? átmennék játszani egyet
Hmm, én is szeretek párokkal, lányokkal masztizni, élőben és kamerán is
(Ez egy válasz Stanleylla üzenetére (2020. 02. 10. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 10. hétfő 16:12
Ugyanezèrt vagyok itt. 35 eves,hetero (?) Lany vagyok,aki lanyokkal/parokkal szeret masztizni.
Sziasztok .Andrea vagyok.38 éves. Mindenre nyitott párommal keresünk. Főleg kemény sexre.
Ffi akat .nőket. Alárendelt lennék. Anal mániás vagyok.sex mühelybe is ellátogatnánk.
Ffi akat .nőket. Alárendelt lennék. Anal mániás vagyok.sex mühelybe is ellátogatnánk.
Ugyanezèrt vagyok itt. 35 eves,hetero (?) Lany vagyok,aki lanyokkal/parokkal szeret masztizni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4256862)
2020. 01. 15. szerda 14:18
Szeretnék talalni egy masztipartnert. Vagy párhoz csatlakoznék nézőként.
Egy megfelelő sexpartnert keresek!
Erotikus levelezésbe kezdeni Lányokkal, hölgyekkel. Erotikus történetekbe foglalni a megtörtént szexuális élményeket, vagy fantáziaként leírni. Akár közös írását egy történetnek. Fiatallal, idősebbel, tapasztalatlanokkal, tapasztaltabbakkal, egyedül élővel vagy kapcsolatban/házasságban élővel. Remélhetőleg lesznek ilyenek!
Én szeretnék ismerni párok vagy hölgyek. És írni egymás.
Partnert keresek hosszabb távra! Lehetetlen?
Szeretnék talalni egy masztipartnert. Vagy párhoz csatlakoznék nézőként.
Állandó maszti partnert keresek...
Meg nem.
(Ez egy válasz vanvalami07 üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült megtalálnod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 12. 20. péntek 08:54
Keresem a hercegem megfelelo szexualis jartassaggal.
Ez is kérdés, te jó eg
Sziasztok. Azért vagyunk itt hogy találjunk egy korban,és alkatban hozzánkillő heteró párt, olyat aki hajlandó swingerkluban találkozni velünk !
Sziasztok. Én elsősorban beszélgetni, ismerkedni ha pedig van szimpátia akkor természetesen semmi jónak elrontója nem lennék. Volt is már itt akikkel sikerült megismerkedni de sajnos itt az emberek 90%-a csak kamu :( . Mondjuk én lassan feladom itt a sok hamis ember miatt..
szia...igen egy jo beszélgetés is okozhat örömet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 24. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4156442)
2019. 12. 24. kedd 14:33
Sziasztok!
,Értelmes,izgalmas embereket megismerni,találkozni,ha kölcsönös a szimpátia köztünk,a többi már csak rajtunk múlik.
,Értelmes,izgalmas embereket megismerni,találkozni,ha kölcsönös a szimpátia köztünk,a többi már csak rajtunk múlik.