https://www.facebook.com/groups/795949697567167/
Én nagyon szeretek olvasgatni a GG-fórumain
vannak akik Andersen-eznek, de inkább irigységből teszik, mint hitből
Én azért vagyok itt, hogy bebizonyítsam, hogy értelmesen, őszintén kommunikálva lehet sikeresen partnert találni
akár párt, hármasra, akár szóló hölgyet (nagy ritkán)
Akik eljönnek Hozzám, vagy Én elmegyek hozzájuk, visszatérőek lesznek, vagy jó barátság és levelezőpartnerség alakul ki köztünk
Több olyan pár is volt már Nálam, akik egy-két elrontott hármas után, vagy swingerszüzen érkeztek,tele aggállyal és félénkséggel, de a masszázs után pozitív élményekkel gyarapodva távoztak
Mindenkinek BUÉK 2020
vannak akik Andersen-eznek, de inkább irigységből teszik, mint hitből
Én azért vagyok itt, hogy bebizonyítsam, hogy értelmesen, őszintén kommunikálva lehet sikeresen partnert találni
akár párt, hármasra, akár szóló hölgyet (nagy ritkán)
Akik eljönnek Hozzám, vagy Én elmegyek hozzájuk, visszatérőek lesznek, vagy jó barátság és levelezőpartnerség alakul ki köztünk
Több olyan pár is volt már Nálam, akik egy-két elrontott hármas után, vagy swingerszüzen érkeztek,tele aggállyal és félénkséggel, de a masszázs után pozitív élményekkel gyarapodva távoztak
Mindenkinek BUÉK 2020
Egy idősebb hölgyel +60 megismerkedni
Hali! Mert végre szeretnék egy diszkrét, kedves pasitmegismerni,beszélgetni,szeretkezni...
Sziasztok!
,Értelmes,izgalmas embereket megismerni,találkozni,ha kölcsönös a szimpátia köztünk,a többi már csak rajtunk múlik.
,Értelmes,izgalmas embereket megismerni,találkozni,ha kölcsönös a szimpátia köztünk,a többi már csak rajtunk múlik.
sziasztok itt még beszélgetö partnert is nehéz találni
Van, csak nagyon kevés
(Ez egy válasz lili1974 üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt normális heteró pár?
Szia Csodacsaj! Találd meg!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 12. 20. péntek 08:54
Keresem a hercegem megfelelo szexualis jartassaggal.
Keresem a hercegem megfelelo szexualis jartassaggal.
Pasz, de majd csak kilyukadunk valahol.
Én meg azért, hogy Rólad olvasgassak, igaz ez jobb lenne privátban, de olvastam, tele vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 22. péntek 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
VIP
2019. 11. 22. péntek 05:16
Olvasgatni....
Minden megoldás érdekel!
Olvasgatni....
Biatorbágyhoz közel keresek sex partnert, nő személyében
Pontosan ezért regisztráltam én is.
De sajnos sikertelenül jártam. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 06. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
De sajnos sikertelenül jártam. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 06. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4122002)
2019. 11. 06. szerda 16:18
Azért, hogy egy kézzelfogható társat találjak a bennem rejlő biszexualitás kielégitésére.
Azért, hogy egy kézzelfogható társat találjak a bennem rejlő biszexualitás kielégitésére.
Hogy Győr közelében találjunk egy hozzánk hasonló érdeklődésű párt