mert érdekes és vidám
Unalom. Úgy gondoltam, hogy sikerül az, ami egyszer már sikerült.
20-35 között dekoratív lányt keresünk 3.nak
Hali. Képcsere valaki???
Na mégegyszer..Mert keresnénk harmadiknak egy nagyfarkú pasot.Az se baj ha fiatal.Sőt...
Mert keresnénk harmadiknak egy npasinagyfarkút.Az se baj ha ha fiatal.Sőt...
Az eredeti cél egy kis gabalyodás volt egy ssbbw imádó pasival, most már kibővült a fórum, mint szórakoztató történetek, mesék olvasgatásának élvezetével is
Ismerkedni,egy állandó barátot találni akivel gyakorolhatnám szopási technikám! Majd a szűz seggemet kezelésbe venné,hogy átéljem a popó szex örömét! Hát ezért de nagyon nehéz!!!!
Sziaaztok.
Én elsősorban egy aktív bi pasit keresnék Szigetszentmiklóson.
Nem kamusat
Én elsősorban egy aktív bi pasit keresnék Szigetszentmiklóson.
Nem kamusat
hogy miért????ismerkedni barátkozni hölgyekkel párokkal.és ha ugy döntünk akkor lehet szo kellemesebb dolgokrol is..irj ha te is igy gondolod
Dumcsizni és flörtölni vagyok itt
Az eredeti cél egy kellemes 40-es, persze az sem baj, ha párban adná az élet
Vagy ha egy valós pár része lenne, aki vágyna a tartalmas és kellőképpen izgalmas kikapcsolódásra.
Vagy ha egy valós pár része lenne, aki vágyna a tartalmas és kellőképpen izgalmas kikapcsolódásra.
Vannak főként nőknek szóló oldalak, ahol sok nő van. Bár sokan eléggé másképp gondolkodnak mint azon kevesek akik itt vannak, de még egy nem független férfinek is könnyebb lehet ott megfelelő partnert találni mint itt. Legalábbis az én régi tapasztalatom ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514)
2019. 08. 09. péntek 14:47
Miféle női portálokon?
Biztos meglepo lesz a valasz. Szexelni gondolatban, szoban majd ha ugy hozza tettel is.
Olvasgatni, tájékozódni. Esetleg dumálni.
Egy jófej,sexéhes Csodanőt kerestem. Megtaláltam,csak nem itt.
Lassan nem tudom. A nyavaja tudja hányszor mi bonyolult okból regeltem és töröltem és újra regeltem. Kezdődött azzal, hogy érdekesnek tűnt itt ez a világ. Szeretem a nőket, talán túlzóan is. Szerencsére az életben ők is engem. Könnyű kalandba innen sosem keveredtem, cserébe érzelmi káoszba annál inkább. Azt sem volt egyszerű bekönyvelni magamban. Lettem tiltva mint szaros gyerek még most sem tudom miért. Egyre inkább csak olvasgatok, de véleményt írni kevésbé akarok. Szóval mostanság csak úgy nyitom ki inkább mint egy napilapot.
Mert keresen öszinte,tiszta lelkü,párom.
40 eves krig hölgy szeméjében.
40 eves krig hölgy szeméjében.
Nem is tudom a párom van sex megvan ja tudom olyan csajt keresek aki leszop rendesen akár töbször is