hogy találjunk egy párt minden jóra
Ahh mar eszembe jutott mirt vagyok itt. Csak.
21 éves biszex nyitott budai egyetimstaként szeretnék párokhoz csatlakozni harmadiknak, egyenlőre reménytelen az eset, nemtudom hol máshol tudnék még próbálkozni.
Miféle női portálokon?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 01. 14. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 14. hétfő 22:33
Már elég régen vagyok ilyen fórumokon, beszélgetni szoktam, néha itt megnézek képeket, videókat. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen helyen lehet találni szexpartnert, vagy hasonlót. Na ez az ami ilyen oldalakon vagy 10-20 év alatt nekem egyszer sem jött össze, ellenben pl. női portálokon több emberrel megismerkedtem és szexpartnereket is találtam.
Egy éve lassan keresünk barátságon alapuló, párcserére hosszútávra egy szimpatikus párt. Kb reménytelen a dolog.
Őskövület vagyok itt a GG-n, bár csak erős negyvenes... ám mivel az erotikát és a szexet imádom, ezért mindig benézek ide.
Engem a Wifesharing erdekell mostansag!
Szoval keresem a baratom, aki megdongoli rendszeresen a felesegemet.
Szoval keresem a baratom, aki megdongoli rendszeresen a felesegemet.
Aktív kanomat keresem aki végre megdugna és szoptatna! Akár rendszeresen is!
Barátnőket és barátokat szerezni.
Mar elfelejtettem mi volt az eredeti cel?
Az a franya emlekezetkieses....
Az a franya emlekezetkieses....
Találni egy párt hosszútávra minden jóra / Házibarát jeligére / vagy egy kedves hölgyet = tehát szexpartnereket keresek itt ezen az oldalon már régóta !!! Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek csak !! Diszkrét vagyok és azt el is várom , egyedűlálló vagyok !! Szeretnék még sok mindent kipróbálni
Olyan párokat keresek, akik szeretik, ha fotózzák őket. Nem beszállni akarok, hanem kifejezetten fotózni, mostanában elsősorban a szép, izgalmas szopások érdekelnek, egészen közeli képeket szeretek készíteni... Cserébe persze minden olyat is, amit a modellek szeretnének magukról/maguknak. A közeli punciképek is érdekelnek.
Talán itt több lehetőség van rá hogy nyitott indokolásu nővel találkozzak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 03. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 05. 03. péntek 15:36
Olvasom a meseket nemely forumban. Andersen a fasorban sincs.....
Olvasom a meseket nemely forumban. Andersen a fasorban sincs.....
Keresem az elhanyagolt farokra vágyó forró puncit, akivel jól érezhetjük egymást...
Ismerkedés, tapasztalat csere, és természetesen a szex, és a vágyak megélése miatt
Szex és barátkozás Ez a két szó pontossan megfogalmazza miért vagyok itt Szívesen ismerkednének barátkoznék és ezen kivül még keresek partnert vagy partnereket szexre
Végre találni egy hatalmas combú extra molett, szép hófehér combú nőt szeretőnek. Szerető kapcsolat nem egyenlő egy éjszakával, csak szexel, bár utóbbi nagyon fontos. De annak is örülök ha az illető Hölgynek végig simogatnám a hatalmas combjait legalább a nadrág kerülne le egyenlőre hogy lássam, érezzem a combjait, végig puszilgatnám, megmasszíroznám, minden testi kényeztetést megadnék neki. Hátulról finoman, gyengéden átkarolnám, és a melleit végig simogatnám. De sajnos nincs ilyet és nem értem miért nincs ilyen Hölgy????????? Ha véletlenül akad az kamus. Utcán is kedvesen szoktam leszolítani ilyen Hölgyeket, de vagy párja van, van nem ismerkedik utcán. Pedig nem bánná meg. Sok gyengédséget adnék. Ha akad jelentkező nem viszem egyből az ágyba hanem meghívom egy italra hogy lássuk meg mennyire vagyunk szimpik egymásnak.