na ugyan miért?bélyeg album nézegetés?
Partnert találni, de itt csak irogatnak, vagy párnák adják ki magukat találkozni senki nem mer, ja és válaszolni nem tud.
sziasztok,elég rég agyalok egy dolgon,és ezt a fantáziám szeretném megvalósítani
ezért keresem lányok társaságát
ezért keresem lányok társaságát
Az. Csak épp szinte lehetetlen: )
(Ez egy válasz Szőrlancelott üzenetére (2018. 08. 30. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 30. csütörtök 18:59
A sex az oka ! A vad hármas , csoportos , swingis stb... sex miatt ! Szokatlan alkalmi kalandok amik az embereket beinditják
hmm
Üdv a GG-n!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 07. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3922082)
2018. 09. 07. péntek 11:32
Sziasztok. Én elég régóta párkapcsolatban élek és itt kicsit izgalmasabbak a beszélgetések . Szóval gondoltam regelek, aztán meglátjuk.
Sziasztok. Én elég régóta párkapcsolatban élek és itt kicsit izgalmasabbak a beszélgetések . Szóval gondoltam regelek, aztán meglátjuk.
Sziasztok!
Én egy szexcentrikus nyitott baráti kapcsolat reményében vagyok itt. Mivel ilyet elég nehéz találni, ezért reg.-eltem ide, bár itt sem lesz egyszerű, ahogy láttom.
De mindenesetre jó látni, hogy sok bevállalós pár és lány van itt.
Én egy szexcentrikus nyitott baráti kapcsolat reményében vagyok itt. Mivel ilyet elég nehéz találni, ezért reg.-eltem ide, bár itt sem lesz egyszerű, ahogy láttom.
De mindenesetre jó látni, hogy sok bevállalós pár és lány van itt.
Sziasztok,èn azèrt vagyok it,hogy talàljak egy kedves,aranyos,terhes felesèget
Szia! Akkor engem se nézz bokornak......
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 20. hétfő 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3910812)
2018. 08. 20. hétfő 05:58
Őszintèn?Hogy újra nőnek èrezzem magam!Soha többet nem hagyom hogy megcsaljanak fűvel fával.Inkább szexelek fűvel fával
Mert keresek valakit akivel beszélgetni ismerkedni és esetleg összebújni tudnék
A sex az oka ! A vad hármas , csoportos , swingis stb... sex miatt ! Szokatlan alkalmi kalandok amik az embereket beinditják
Sok sikert hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 20. hétfő 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3910812)
2018. 08. 20. hétfő 05:58
Őszintèn?Hogy újra nőnek èrezzem magam!Soha többet nem hagyom hogy megcsaljanak fűvel fával.Inkább szexelek fűvel fával
Az szerintetek miért van, hogy a többség azért van itt, mert keres valakit, de a többség egy idő után eltűnik? ... Vagy kilép a beszélgetésből köszönés nélkül, vagy a chat beszélgetést követően nem vállalja fel a következő lépést, esetleg egy leegyeztetett találkozóra nem jön el.
Találni egy hölgyet, netán kettőt.... akit lehet szeretni, akivel még a.szex is jó!!!!
Valami új élmény keresése.
Mert imádom a szexet! Párral nővel,nőkkel ismerkednék! Többen jobb! Cuckold? 2 pasi 1 nő?
Elég színes a paletta. Én pl. párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére.