Pároktól várok pikáns fotókat megrendelésre :P Arcnélkül ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 28. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2018. 07. 28. szombat 20:05
Mert szexőrült vagyok
Ismerkednék biszex pasikkal orálisan kényeztetném
Egy jó hármast kipróbálni.
Sziasztok! Én 25 éves férfi vagyok Pest megyéből és modelt keresek rajzoláshoz-festéshez,csak hölgyeket-nőket 18-40 éves korig.Lehetőleg pest megyei vagy Budapesti legyél.Fizetés megegyezés szerint. Megemlíteném továbbá h foto nem készül rólad nagyon fontos h nem kerülne nyilvánosságra nem kell ettől tartani kimondottan művészeti célall készítenék rajzot v festményt amit lehet meg is kapnál ha kéred, de a vázlatot megtartanám. Portré és vagy akt rajzolásról lenne szó az akt rajzolásnál természetesen nem kell teljesen meztelenül lenni csak aki igazán beválallós. Várlak ha érdekel.
A szex jó..
2dolog miatt.
Összehozni egy 3ast (2lány, és én)
Találni egy hasonló étvágyú borotvált puncit nyami
Összehozni egy 3ast (2lány, és én)
Találni egy hasonló étvágyú borotvált puncit nyami
azért remélem még itt vagy mert nekem most sikerült idekeverednem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 07. 11. szerda 12:12
Lassan mar semmiert! Kezdek besokallni. El sem olvassak kit keresek? De azt elvarjak, hogy visszairjak, ha nem megy a durcazas meg a kritizalas. Ha csak annak vakaszolnek vissza, aki megfelel az altalam kerteknek, akkor jo ha havi 1-2 megkeresesre kellene reagalnom.
Mert szexőrült vagyok
Hátha horogra akad valaki... végül is - ahogy a "mondás" is tartja - a lepényhal először, a reményhal meg utoljára!
Olvasgatok,barátkozom,és mert nagyon szeretem az amatőrökbe feltett képeket,videokat.
Találni egy domináns hölgyet
Pedig a fotódat látva azt gondolná az ember, hogy könnyű dolgod van megtalálni a megfelelő partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 07. 11. szerda 12:12
Lassan mar semmiert! Kezdek besokallni. El sem olvassak kit keresek? De azt elvarjak, hogy visszairjak, ha nem megy a durcazas meg a kritizalas. Ha csak annak vakaszolnek vissza, aki megfelel az altalam kerteknek, akkor jo ha havi 1-2 megkeresesre kellene reagalnom.
Találni egy perverz hölgyet.
Keresek egy normális párt ahol lehet csatlakozni. Vagy az sem baj ha olyan társat tálalok aki szereti a többes játékokat.
Egy kellemes valós párt keresek lehetőleg nem az ország másik végében
Keresek..és remélem találok is...
Partnert keresek barátságra és egy kis extrára, hölgy személyében. De elég rosszak a tapasztalataim.
Mi az általános tapasztalat? Végülis “betölti” az oldal a szerepét vagy csak vakszerencse?