Szexpartnert találni. Hogy olyan partner(eke)t ismerjek meg aki(k) szeretnének kielégülni
A szex a legjobb dolog az életben.
Partnert találni ! De nagy csalódást okozott az oldal! Kicsit lecsúszott a GG.
Közös tartalmas kikapcsolódás, erotikus fotózás. Kizárolag hölgyek ismerettségét keresem.
Jó lenne párokkal szexelni de senki nem jelentkezik.
Már semmiért.
Ma este 6 után szexchat messengeren vkivel? Privatba adom a profilom. Lányok!
Találni egy pasit, nőt, barátság és minden más jó céljából.
Hátha találok egy lyukmániás pasit aki imád öklözni.... :P
Talaljak egy hasonlo embert akivel kielhetnem titkos vagyaimat.
42-es szexi tűsarkú szandált, vagy papucsot keresek, van valakinek?
Találni egy vékony párt, ahol élvezhetném mindkettejük testét, ahol önfeledten, perverzen összegabalyodnánk mindhárman, akol mindenki ki lenne tömve mindenhol.
Kezdőként keresek bevállalós biszex lányokat, esetleg egy hármas felálláshoz is (két lány-egy fiú)
Sziasztok.Találjak egy nem KAMUS! partnert.
Sziasztok! Én képeket szeretnék cserélgetni, főleg női tagokkal, mindegy, hogy pár tagja e vagy sem. Tribute is érdekel ! 24 éves srác vagyok. Nyitott ezekre. Diszkréten kezelném Szép napot annak, aki elolvassa
Középkorú kövér pár keres baráti párokat közös bulizásra.
Megtaláltál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 27. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3789492)
2018. 04. 27. péntek 07:00
Keresgélek..
Keresgélek..
Sziasztok!
Én azért vagyok itt mert van egy kapcsolatom ahol unatkozom, és szeretnék egy kis örömet szeretni magamnak. Ha még beszélgetéssel vagy masztizássalnis de jónitt lenni Szívesen ismerek meg új emvereket.
Én azért vagyok itt mert van egy kapcsolatom ahol unatkozom, és szeretnék egy kis örömet szeretni magamnak. Ha még beszélgetéssel vagy masztizássalnis de jónitt lenni Szívesen ismerek meg új emvereket.
Jól beszélsz!!!