Ismerkedni -barátkozni Szeretői kapcsolatot kialakítani.
Középkorú kövér pár keres baráti párokat közös bulizásra.
Pasikat,párokat keresünk közös gabajodásra,de elég nehéz mert a szimpátia és a távolság nem mindegy.
Megtört elhanyagolt règiek közül újra belèpett tag,aki keresi a ... Nem tudja mit,de remèli itt majd rájön
Szeretném megtudni a nyerő lottószámokat
Találni egy perverz bi párt vagy hölgyet tartós szex kapcsolatra.De sajnos lehetetlen.
Sziasztok. Szeretnék találni egy kedves hölgyet vagy párt.
Akik normálisak és a földön járnak.
Akik normálisak és a földön járnak.
Sziasztok! Pár évvel ezelőtt egy baráti házaspár bevezetett a 2 fiú egy lány helyzetbe."mindig is kíváncsi voltam rá" A hölgy nagyon szerette átélni,mikor két fiú is kényezteti egymást.Rettenetesen élvezte,ezért gondolkodás nélkül bevállaltam.Életem legszebb élményét éltem,igaz nem csak én,Ők is. Azóta is ezt az élményt szeretném átélni. Ezért regisztráltam az oldalra.Kitudja hátha összejön..
Biztos van sok ilyen is. De mi is, ha màr ekkoràt vàllalunk, akkor megvàlogatjuk kikkel szeretnènk. Az azèrt lehessen mindenki sajàt döntèse, kinek nyitja ki a kaput. Na ès ha ezen valaki megsèrtődik, vagy fenn akad, akkor biztos nem őt keressük
(Ez egy válasz albes üzenetére (2018. 02. 28. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal potens nagy méretű férfit keresek több alkalomra szex partnernek.
Hölgy társamat keresem kinek szintén fontos az erotika.
Miért vagyok itt? Szeretem nézegetni a képeket, a videókat és nem mellesleg szeretnék találni egy titkos szexhavert.
Sokan magasra teszik itt !!!!! A mércét sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 19. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2018. 02. 19. hétfő 17:51
Sziasztok!
Mi kizárólag szexpartnert keresünk,az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő férfi személyében.
De itt ez szinte lehetetlen.
Mi kizárólag szexpartnert keresünk,az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő férfi személyében.
Sziasztok! Így van....vagy nem válaszolnak,vagy eltűnnek egy pár levél után...pedig normális üzeneteket küldők és csakis olyanoknak,akiknél beleférek a keresésbe....kicsit már tele a zsákom az ilyenekkel,de nem adom fel,hátha van valaki,aki nem csak szórakozik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 19. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2018. 02. 19. hétfő 17:51
Sziasztok!
Sziasztok!
azt veszem észre csak nézelödés olvasgatás....
az Ideális NŐ , fantatic
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104642)
2018. 01. 29. hétfő 21:13
Szeretnék találni a közelemben egy normálisnak mondható pasit, akivel sok szép dolgot megélhetnénk....
Valamint gondolkodom friss képek feltöltésén! A régiek màr kicsit elavultak!
Azért vagyok itt, mert kìvàncsi voltam a feltöltött képeinkre, és üzeneteinkre! ☺ Valamint a rég nem olvasott hozzàszòlàsainkra! ☺ Izgi estét mindenkinek!
Találni egy bi párt,lányt vagy fiút.