Heló!
Ha szexualitás terén szükségem van valamire, akkor párt találni, talán kipróbálni a swingert. Esetleg fotózni/videózni hölgyeket, párokat (főként aktok, művészi munkák).
Ha szexualitás terén szükségem van valamire, akkor párt találni, talán kipróbálni a swingert. Esetleg fotózni/videózni hölgyeket, párokat (főként aktok, művészi munkák).
Ismerkedni beszélgetni normális emberekkel.
Időtöltés és játék a gondolatokkal....
Nézelődni jöttem és szexhavert találni.
A képeidet elnézve biztosan találsz magadnak partnert/társat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104642)
2018. 01. 29. hétfő 21:13
Szeretnék találni a közelemben egy normálisnak mondható pasit, akivel sok szép dolgot megélhetnénk....
Szeretnék találni a közelemben egy normálisnak mondható pasit, akivel sok szép dolgot megélhetnénk....
Osztrák szexpartnerkereső oldal
(Ez egy válasz Husky üzenetére (2018. 01. 23. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 23. kedd 17:55
Sziasztok, Ausztriában van a GG-nek megfelelő oldal? Vagy esetleg olyan, mint a rosszlanyok.hu? Köszi
Sziasztok, Ausztriában van a GG-nek megfelelő oldal? Vagy esetleg olyan, mint a rosszlanyok.hu? Köszi
Kiszeretném próbálni egyszerre több aktív férfival
Kellemes párhoz illetve hölgyhöz csatlakozni, beszélgetni, ismerkedni.
képeket töltök fel, chat-elek, nézelődök... és nőt vagy párt keresek szexre.
Szeretnénk találni egy párt vagy egy pasit...
Mint mindenki, én is szeretnék találni egy női partnert, de "sok a horgász kevés a hal"
Partnert
lányt találni prgramokhoz
párt vagy lányt találni itt újra vidámkodásokhoz
Csak azért vagyok mert kiváncsi voltam, hogy kivel mi minden jó történt.
Én most éppen azért, hogy megnézzem, ki mit írt.
50-60 as korosztályból párt keresünk gabalyodásra
Találni valakit akivel lehet levelezni beszélgetni és ha úgy alakul (vagy akár pár levél váltás és személyes találkozó után) minden örömöt megvalósítani.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!