Szeretem nézegetni az amatőr hölgyek, párok fotóit, videóit.
Állandó partnert találni, kora reggelre. Vagy Szaunás estéhez+szex. Nyárra Dunai hajós mókához. Keb ezért.
Sopronban ismerkednék...főleg párokkal
nem szokványos szex élményeket megélni
Szexpartner keresés minden féle hetero kategoriában.
Masszázs Hölgyeknek, erotikára fűszerezve...
Szexpartner keresés miatt!
Erotikus masszázs Hölgyeknek!
Bárcsak a feleségem belemenne még egyszer a hármasba férfi beszállóval .
Ismerkedés, találkozás, szex
Nagyon jól hangzik .Én is kíváncsi lennék rá .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 24. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3062242)
2023. 10. 24. kedd 17:21
Kipróbálni a cuckoldot. (Ez pipa)
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Miért ,mik a titkos vágyaid ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 29. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4717489)
2023. 12. 29. péntek 13:48
Hogy megéljem a titkos vágyaimat.
Hogy megéljem a titkos vágyaimat.
Kíváncsi vagyok ,ki mit csinálna a feleségemmel .
Én adom
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2023. 12. 20. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 21:45
Sziasztok!
Páromat puhítom egy plusz pasi beszervezésére. Úgy szeretném, h a srácot egy haveromként mutatnám be és míg lelépek egy kis időre úgy kellene szervezni a dolgot hogy véletlen a párom a srácot meglássa mesztelenül, álló fasszal. Nem kell ilyenkor még semmit sem tenni, csak majd néhány nap múlva elmondanám a páromnak, h a haverom azt mondta róla, hogy h milyen dögös és hogy tudna vele mit kezdeni.. és ekkor ajánlanám fel először a páromnak, hogy szívesen ráélveznénk a melleire. Mit gondoltok? Van olyan srác szerintetek aki ezt bevállalná?
Páromat puhítom egy plusz pasi beszervezésére. Úgy szeretném, h a srácot egy haveromként mutatnám be és míg lelépek egy kis időre úgy kellene szervezni a dolgot hogy véletlen a párom a srácot meglássa mesztelenül, álló fasszal. Nem kell ilyenkor még semmit sem tenni, csak majd néhány nap múlva elmondanám a páromnak, h a haverom azt mondta róla, hogy h milyen dögös és hogy tudna vele mit kezdeni.. és ekkor ajánlanám fel először a páromnak, hogy szívesen ráélveznénk a melleire. Mit gondoltok? Van olyan srác szerintetek aki ezt bevállalná?
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel //mindenki -mindenkivel alapon is ha lehet……
Csak sex és más semmi.....miért ne?
Sziasztok! Szexpartner keresés céljából!
Sziasztok!
Egy állandó partner találni bi dolgokra.
Egy állandó partner találni bi dolgokra.