Sziasztok!
Páromat puhítom egy plusz pasi beszervezésére. Úgy szeretném, h a srácot egy haveromként mutatnám be és míg lelépek egy kis időre úgy kellene szervezni a dolgot hogy véletlen a párom a srácot meglássa mesztelenül, álló fasszal. Nem kell ilyenkor még semmit sem tenni, csak majd néhány nap múlva elmondanám a páromnak, h a haverom azt mondta róla, hogy h milyen dögös és hogy tudna vele mit kezdeni.. és ekkor ajánlanám fel először a páromnak, hogy szívesen ráélveznénk a melleire. Mit gondoltok? Van olyan srác szerintetek aki ezt bevállalná?
Páromat puhítom egy plusz pasi beszervezésére. Úgy szeretném, h a srácot egy haveromként mutatnám be és míg lelépek egy kis időre úgy kellene szervezni a dolgot hogy véletlen a párom a srácot meglássa mesztelenül, álló fasszal. Nem kell ilyenkor még semmit sem tenni, csak majd néhány nap múlva elmondanám a páromnak, h a haverom azt mondta róla, hogy h milyen dögös és hogy tudna vele mit kezdeni.. és ekkor ajánlanám fel először a páromnak, hogy szívesen ráélveznénk a melleire. Mit gondoltok? Van olyan srác szerintetek aki ezt bevállalná?
Kipróbálni új dolgokat nyitottan
Szeretném párral kiprobálni a hölgy örömére cegléd és környékén.
31 éves férfiként egy kicsit kalandozni, ismerkedni hölgyekkel, kötöttségek és minden nélkül.
Hello Karlsruhe környékéről jelentkezem szivesen talalkoznak elhanyagolt anyukákkal nem muszáj semmi legyen ha birunk csak beszelgetni vagy fürdőzni is irogatni kinek mire kedve megbeszeles alapjan irjatok nyitott vagyok!
Wellness-programhoz társat találni!
Azért, hogy találjak egy nőt aki azon lenne, hogy sokszor elélvezhessek vele. Orál, lovagló és egyéb módon.
Valakit akit izgat ha megdughatom!
Valakit akit izgat ha megdughatom!
Elhanyagolt pasiként keresem azt a nőt/párt ahol igény van a testi, lelki, szellemi figyelmességre hosszú távon, de alkalmi kapcsolat sem kizárt. Szívesen levelezek, beszélgetek, chatelek, nem minden a szexről szól. Szeretem a női testet kényeztetni, simogatni, masszírozni.
Párhoz is szívesen becsatlakozom a hölgy örömére. Kölcsönös szimpátia fontos, diszkréció alap. Normál testalkattal és farokmérettel rendelkezem, így ha a nagyfarkú borotvált Herkulest keresed, akkor nem én vagyok a Te embered!
Párhoz is szívesen becsatlakozom a hölgy örömére. Kölcsönös szimpátia fontos, diszkréció alap. Normál testalkattal és farokmérettel rendelkezem, így ha a nagyfarkú borotvált Herkulest keresed, akkor nem én vagyok a Te embered!
22 éves vagyok és 35+ asszonyokat keresek akiknek unalmas vagy vagynák egy fiatal fiura akar levelezni beszelgetni is szivessen vagyok nem minden a szexről szól szeretem a noi testet kenyeztetni is masszirozno peldaul vagy siman csak simogatni olelkezni filmezni borozgatni elvezni egymas társaságát üdv!
Például azért,hogy Jófej,szókimondó,humoros Csajokat csáb8tsak a Gennyzsákszem nappalijába!! Hölgyek,megéri!!!
Olyan bisex Párral szeretnék találkozni,ahol a hölgy végignézné ahogyan leszopom a férfit.
Idosebb női szemelyekkel ismerkednek fiatal vagyok 22 eves kivanom a szexet meg idosebb novel nem volt dolgom akar kameran is kaphato vagyok akar elobe is jelentkezzetek akik el vannak hanyagolva
Sziasztok! 34 éves sportos, jól szituált férfi vagyok és azért vagyok itt, mert 60 vagy 65 év feletti molettebb nőt keresek kizárólag szex céljából.
Vannak hetero fétiseim, perverzióim, szexmániám. Szeretném megélni őket.
Sokszor nem is tudom, mit keresek itt
Kipróbálni a cuckoldot. (Ez pipa)
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Házibarátot találni aki NEM ÉL KAPCSOLATBAN!
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Olyan párt találni akik megengednék hogy a teleélvezett puncit,popsit kinyaljam! Sajnos még fizetős oldalon sem tudtam e fajta vágyaim kielégíteni. Talán itt akad olyan pár...
Mivel külföldön élek ezért skypon való maszturbáláshoz és beszélgetéshez keresek női és férfi partnert.Hetero vagyok de szívesen masztizok bárkivel mert nagyon izgat ha mások előtt vagy 1ütt csináljuk .
Párokat kényeztetni , kipróbálni a többes szexet ahol nincs tabu + kipróbálni új dolgokat új emberekkel //mindenki -mindenkivel alapon is // wave