Egy volt neki, de az évekig tartott. Eleinte még az is sok volt, most már kevés. Jobb lett volna,ha min. öt fiúnál szerez tapasztalatokat. Most pótolgatjuk, már négy hosszútávú kapcsolatunk volt. Az baj, ha túl sok lett volna, mert akkor érzelmek nélkül adja oda magát. Viszont nem árt, ha szexuálisan is ki ismer pár fiút.
Szintén zenész
Páromnak Én voltam az első..Eddig nem volt senkivel..most próbálom rábeszélni egy hármasra..
Egyszerre, vagy külön-külön?
És mennyi a sok?
És mennyi a sok?
Nekem volt egy párom aki elöttem csak egy pasival volt.nem szopott le,nem nyalhattam ki,nem volt anál,eszébe sem jutott a többes szex.azért is megharagudott ha masztiztam...azota csak olyan nöim voltak akiknek sok pasiuk volt.érdekes,velük mindent lehetett.... (mondjuk a többes szexet csak 2en vállalták)
Baj ha nem?De törekszünk rá hogy behozzuk a lemaradást
Mennyire férfi topik ez....
Mit számít hogy egy nő hány férfivel volt egy kapcsolat előtt? Rutin, tapasztalat? Nem feltétlen ha azok csak töketlenkedő pasik voltak.
És mi van azzal a nővel aki mondjuk egy kapcsolat előtt nem volt csak 1-2 férfivel, utána lett egy kapcsolata és elkezdett élni, többesezni a párjával. Ha ez a kapcsolat tönkre ment akkor az új embernél ő egy elhasznált lotyó vagy egy tapasztalt nő?
Uraim...férfiak. A kérdés is butaság a fórum címében!
Mit számít hogy egy nő hány férfivel volt egy kapcsolat előtt? Rutin, tapasztalat? Nem feltétlen ha azok csak töketlenkedő pasik voltak.
És mi van azzal a nővel aki mondjuk egy kapcsolat előtt nem volt csak 1-2 férfivel, utána lett egy kapcsolata és elkezdett élni, többesezni a párjával. Ha ez a kapcsolat tönkre ment akkor az új embernél ő egy elhasznált lotyó vagy egy tapasztalt nő?
Uraim...férfiak. A kérdés is butaság a fórum címében!
Miért kell a múlton rágódni? A lényeg a jelen. A nőket zavarja, hogy a párjuk előtte hány nővel volt? Szerintem minden egyes partner csak + tapasztalatot jelent
Én voltam a páromnak az első, előttem csak némi csók, tapi, ujjazás volt, de abszolút nem zavarna az sem, ha akár ötvenen is megdugták volna.
Amióta együtt vagyunk, volt némi többes, de az ugyebár már közös kaland, az én tudtommal történt.
Amióta együtt vagyunk, volt némi többes, de az ugyebár már közös kaland, az én tudtommal történt.
A 76 még belefér.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1566832)
2017. 05. 21. vasárnap 19:58
Szerintem 30 azért már elég sok
dehogy baj!
Váljék egészségére
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 19:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 19. péntek 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1445032)
2017. 05. 19. péntek 22:10
mi a sok
engem abszolút nem zavar, sőt néha megkérem szex lőtt, hgy részletesen mesélj l ahogy az exeivel szeretkezett.úgy áll a farkam ahogy elképzelem
Jó csaj vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 19. péntek 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1445032)
2017. 05. 19. péntek 22:10
mi a sok
Többször is volt már szendvicsben? A párom már néhányszor. Velem is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2017. 05. 18. csütörtök 17:32
Igen a többes.Pl azt tudtam,hogy volt meg besz is erröl.De aztán meglepődtem mikor kiderült, szendvicsbe tolták .Ráadásul egy parkba még fiatalon valami Disco után.
Màr mièrt lenne baj? De azokat zavarhat akik ezt a kèrdèst ìgy teszik fel ès női partnerekre kihegyezve. Sosem teszi szòvà senki, hogy egy fickò, hàny csajjal volt ès hogy az gond.
mi a sok
szerintem nem.
Hasonlóan vagyok én is. Imádom, amikor a nejem a kalandjairól mesél. Nagyon fel tud izgatni vele. Ezért is döntöttünk úgy anno, hogy kipróbáljuk, milyen amikor láthatom, hogy más is kényezteti rajtam kívül.
Nekünk nagyon bejött (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk nagyon bejött (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2017. 05. 19. péntek 16:49
Szerintem nem gond...... sőt imádom mikor elmeséli az előttem levő kalandjait