Ennek a pszichológiája nem mindenkinél egyforma.
Lehet valakit stresszelni fog a dolog, hogy a párja 20-50 pasival is szexelt korábban, így ez kihathat negatívan is a saját teljesítményére. De lehet pozitívan hat.
Lehet a sok pasi azt fogja sugallani, hogy már kiélte magát, de lehet pont azt, hogy forró vérű és nem fog vele bírni.
A kevés kaland lehet ugyanennek az ellenkezője.
Talán az a legjobb, ha a kapcsolat elején ez nem téma két ember között. Később pedig miért lenne probléma, ha korábban sok pasi volt? Egy kapcsolat nem ezen múlik.
Személy szerint izgató erről a párunkkal beszélni, de én ilyen beállítottságú vagyok, hogy engem nem zavar.
Szerintem a nőket jobban zavarja, ha olyan csajjal voltál, akit valamilyen ok miatt nem kedvel, esetleg ismerősök voltak, osztálytársak, stb.
Rágódni a múlton felesleges, ha a párunk nem ad rá okot.
Átlagban azt lehet mondani, hogy egy nő 5 kapcsolaton túl van, mielőtt megállapodik.
Előnye mindennek van, és lehet hátránya is. A kevésnek és a soknak is. Elég relatív dolog ez.
Lehet valakit stresszelni fog a dolog, hogy a párja 20-50 pasival is szexelt korábban, így ez kihathat negatívan is a saját teljesítményére. De lehet pozitívan hat.
Lehet a sok pasi azt fogja sugallani, hogy már kiélte magát, de lehet pont azt, hogy forró vérű és nem fog vele bírni.
A kevés kaland lehet ugyanennek az ellenkezője.
Talán az a legjobb, ha a kapcsolat elején ez nem téma két ember között. Később pedig miért lenne probléma, ha korábban sok pasi volt? Egy kapcsolat nem ezen múlik.
Személy szerint izgató erről a párunkkal beszélni, de én ilyen beállítottságú vagyok, hogy engem nem zavar.
Szerintem a nőket jobban zavarja, ha olyan csajjal voltál, akit valamilyen ok miatt nem kedvel, esetleg ismerősök voltak, osztálytársak, stb.
Rágódni a múlton felesleges, ha a párunk nem ad rá okot.
Átlagban azt lehet mondani, hogy egy nő 5 kapcsolaton túl van, mielőtt megállapodik.
Előnye mindennek van, és lehet hátránya is. A kevésnek és a soknak is. Elég relatív dolog ez.
Engem nem zavarna! Sőt!
Kíváncsi lennék kinek mennyi a tolerálható szám, ill hány szexpartnere volt márt. Arról nem is beszélve, hogy többesben volt-e már.
A baj, akkor van ha nem előttünk, hamem utánunk!
(Persze ha kölcsönös megegyezésen alapul a többi partner az más...)
(Persze ha kölcsönös megegyezésen alapul a többi partner az más...)
Jó téma! Szerintem ugyanakkora probléma, mint mi pasik, hány nőt húztunk a faszunkra a jelenlegi partnerünk előtti időkben ! Én úgy gondolom, a farkunk sem kopik, így a punci se
Nálunk is így van. Én a 76. vagyok a sorban! Volt amikor egy időben(!...) 3-al nőtt a létszám... Szendvics... Hihetetlenül felizgat a gondolata is.
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2017. 05. 18. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 18. csütörtök 05:10
Dehogy baj! Sőt! Ez volt az egyik oka annak, hogy feleségül vettem!
Dehogy baj! Sőt! Ez volt az egyik oka annak, hogy feleségül vettem!
Mióta együtt vagyunk,kb 12 pasi,sok?
A tiédnek nem sok .teljesen jó,sőt az 5 az átlag alatti sztem.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2017. 05. 17. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
igen néha,szerinted sok vagy kevés volt neki?
a cuckolbol itélve viszont kefél mással mostanság
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2017. 05. 17. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 17. szerda 19:37
az én feleségemet 5en dugták meg lánykorában,kb 20pasi aki cicizte ujjazta,az ő elmondása szerint
az én feleségemet 5en dugták meg lánykorában,kb 20pasi aki cicizte ujjazta,az ő elmondása szerint
Totál semleges számomra.
Igen sztem magas.ahogy én sejtem.Élte a kalandokat.és a az extrém dolgokat.És elkezdett foglalkoztatni ez a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 17. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895050)
2017. 05. 17. szerda 18:28
Ahogy én érzem,neked magas a szám.Azért kérdezed ezt meg.
Én örülnék neki, ha magas lenne ez a szám, mert akkor tudná hogy miben egyformák és miben különbözőek a férfiak.
Ahogy én érzem,neked magas a szám.Azért kérdezed ezt meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 17. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2017. 05. 17. szerda 17:48
Engem nagyon érdekelne a véleményetek.Hogy lehet e ez zavaró vagy túl sok?Illetve van e akinek magas ez a szám?
Engem nagyon érdekelne a véleményetek.Hogy lehet e ez zavaró vagy túl sok?Illetve van e akinek magas ez a szám?