Én inkább szeretgetni szeretném...
Ez a sztori érdekelne végig!
(Ez egy válasz milfrevagyom üzenetére (2022. 02. 25. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 25. péntek 16:34
Én most megyek egy 80 éves, de rendkívül jó kondiban lévő nőhőz. Tegnap elcsattant egy csók, ma folytatjuk a lakásán.
Ez a sztori érdekelne végig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 09. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1326792)
2022. 02. 09. szerda 10:16
aha, telefonról írhatta, látom nálad még nem esett le...
Sajnos még nem.....
De nagyon kipróbálnám.
Viszont lehetetlen partnert találni.
De nagyon kipróbálnám.
Viszont lehetetlen partnert találni.
Írd le az egész sztorit légyszives!
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. 72 éves volt a nő amikor megdugtam
Igen, általában van ilyen kapcsolatom. A rossz (jó?) hír, hogy nem igazán van jelentősége, ha ápolt, rámenős, nyitott, akkor szex értelemben még több minden is alakul mint kortársa kapcsolatban. Több friss, elegáns, belevaló ismerősöm alakult az évek alatt, főleg munkahelyi.
Sziasztok! Igen!
Még nem, de remélem 20 év múlva fogok.
Szia, Te kedves Asszony!
Öröm olvasni a gondolataidat. De szerencsére nem úgy lesz ahogy elsőre gondolod.
Biztos vagyok abban hogy az értelmed és az érzelmed szinkronba van/lesz egymással.
Tudod az élet szép része az "öregség" is, csak erre sokan nem így gondolnak. De nem is tesznek érte. És nem is keresik.
Egy hegedű is "megöregszik" mégis szép hangokat lehet belőle kihozni. Sőt a legjobbat! Ha valaki érti a módját.
Belőled is valaki kihozza a hangokat, aki a "mestered" lesz. Ne ess kétségbe, lesz aki nagyon rád fog érezni.
Stradivári kategóriában vagy. És tudod a mesterhegedű nem jár mindenkinek.
Sajnos az igazi értékekkel nem biztos hogy itt találkozol. Bár, több értelmes elmével is találkoztam már.
Továbbá sajnos az is, hogy a mai "olcsó" világban nem a minőség az érték Sokaknak eszébe sem jut, hogy az élet minden területén ez micsoda nagy dolog. Mint ahogy megbecsülni sem tudják,
De, a te korod az érettségről szól és nem az öregségről.
Nálad "csak" az évek múlnak... (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Öröm olvasni a gondolataidat. De szerencsére nem úgy lesz ahogy elsőre gondolod.
Biztos vagyok abban hogy az értelmed és az érzelmed szinkronba van/lesz egymással.
Tudod az élet szép része az "öregség" is, csak erre sokan nem így gondolnak. De nem is tesznek érte. És nem is keresik.
Egy hegedű is "megöregszik" mégis szép hangokat lehet belőle kihozni. Sőt a legjobbat! Ha valaki érti a módját.
Belőled is valaki kihozza a hangokat, aki a "mestered" lesz. Ne ess kétségbe, lesz aki nagyon rád fog érezni.
Stradivári kategóriában vagy. És tudod a mesterhegedű nem jár mindenkinek.
Sajnos az igazi értékekkel nem biztos hogy itt találkozol. Bár, több értelmes elmével is találkoztam már.
Továbbá sajnos az is, hogy a mai "olcsó" világban nem a minőség az érték Sokaknak eszébe sem jut, hogy az élet minden területén ez micsoda nagy dolog. Mint ahogy megbecsülni sem tudják,
De, a te korod az érettségről szól és nem az öregségről.
Nálad "csak" az évek múlnak... (Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 12:29
Az elmúlt fél évben kezdtem érezni a hormonális változást. Egész eddigi életemben karcsú volt a derekam, de az elmúlt egy évben kezdem magamra szedni a felesleges kilókat. Nincs nagy étvágyam és próbálok vigyázni az alakomra de a hormonok hiánya kezd az öregség rémképébe sodorni. A hormon hiány ? Nálam a hormonhiány azt eredményezte hogy egyre kevesebbet lépek be erre a társkereső weboldalra. 45 éves korosodó nő mint én (nem sokára 46 remélem hogy nem nem öregasszony (szoktam tükörbe nézni) de változások elindultak és ezt megállítani nem lehet. Hogy a fórum témájához vissza térjek nekem már csak ""evés közben jön meg az étvágyam"" pár évvel ez előtt a gondolattól is. Nem tudom elképzelni hogy lesz majd 70 éves koromban? Azt gondolom az életben maradt nő társaim kilencven százaléka 60-70-80 éves korukban már nem szeretnének testi kapcsolatot létesíteni. Marad a tíz százalék és őszintén remélem hogy 60 éves koromban még örömmel venném ha egy férfi közeledne felém erotikus szándékkal. Kérdés mi marad belőlem hatvanéves koromra mert ha már a tükör felé sem merek közelíteni akkor az önbizalom totális hiánya miatt már nem szeretnék testi közeledést elfogadni.....
Kedves Milfnew! Te szerintem pont az a típusú nő vagy, aki a korral csak kívánatosabb lesz, és itt nem csak a külcsínre hanem a belbecsre gondolok. Szeretem ha valaki szellemileg is passzol, de te minden téren kimagasló vagy azt hiszem.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 12:29
Az elmúlt fél évben kezdtem érezni a hormonális változást. Egész eddigi életemben karcsú volt a derekam, de az elmúlt egy évben kezdem magamra szedni a felesleges kilókat. Nincs nagy étvágyam és próbálok vigyázni az alakomra de a hormonok hiánya kezd az öregség rémképébe sodorni. A hormon hiány ? Nálam a hormonhiány azt eredményezte hogy egyre kevesebbet lépek be erre a társkereső weboldalra. 45 éves korosodó nő mint én (nem sokára 46 remélem hogy nem nem öregasszony (szoktam tükörbe nézni) de változások elindultak és ezt megállítani nem lehet. Hogy a fórum témájához vissza térjek nekem már csak ""evés közben jön meg az étvágyam"" pár évvel ez előtt a gondolattól is. Nem tudom elképzelni hogy lesz majd 70 éves koromban? Azt gondolom az életben maradt nő társaim kilencven százaléka 60-70-80 éves korukban már nem szeretnének testi kapcsolatot létesíteni. Marad a tíz százalék és őszintén remélem hogy 60 éves koromban még örömmel venném ha egy férfi közeledne felém erotikus szándékkal. Kérdés mi marad belőlem hatvanéves koromra mert ha már a tükör felé sem merek közelíteni akkor az önbizalom totális hiánya miatt már nem szeretnék testi közeledést elfogadni.....
sziasztok...igen..és jobb mint gondolod érezni hogy ajándék neki minden egyes élvezés
Úgy tűnik nem könnyű a csapat igényeinek megfelelni Reméljük a jelenlegi topiccím választással már mindenki elégedett lesz, és így sem nem sértő, sem nem félreérthető a téma címe
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 08:23
Csakhogy ezzel a címmel már nem ugyanarról szól a topik.
Az érett hölgy szerintem az 50-es korosztály (és persze lehet vitatkozni, hogy a 45 éves ide tartozik-e már, a 60 éves még ide tartozik-e....)
Az öreg pedig a 70, 80 éves.
Az, hogy sajnos pár fórumozó ezt nem tudta értelmezni, az nem biztos, hogy a topik létrehozójának a hibája.
És igen, szerintem jó volt egy topik a 70+ generációról - annak egy teljesen más varázsa van azok számára, akiknek ez a "perverziójuk"
Az érett hölgy szerintem az 50-es korosztály (és persze lehet vitatkozni, hogy a 45 éves ide tartozik-e már, a 60 éves még ide tartozik-e....)
Az, hogy sajnos pár fórumozó ezt nem tudta értelmezni, az nem biztos, hogy a topik létrehozójának a hibája.
És igen, szerintem jó volt egy topik a 70+ generációról - annak egy teljesen más varázsa van azok számára, akiknek ez a "perverziójuk"
Akkor sem volt túl szerencsés az eredeti. Lehetett volna kellemesebben fogalmazni. (Pl.:szex idős nőkkel)
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 07:13
Kedves Fórumozók! Mivel az utóbbi időben többen jeleztétek, hogy a fórumtéma eredeti címe: "Dugott már valaki öregasszonyt?" sértő az érettebb hölgyekre nézve, így közkívánatra megváltoztattuk
Csakhogy ezzel a címmel már nem ugyanarról szól a topik.
És igen, szerintem jó volt egy topik a 70+ generációról - annak egy teljesen más varázsa van azok számára, akiknek ez a "perverziójuk" (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
És igen, szerintem jó volt egy topik a 70+ generációról - annak egy teljesen más varázsa van azok számára, akiknek ez a "perverziójuk" (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 07:54
Szerintem ez egy kicsit túl lett lihegve. Ráadásul ez a megoldás még messzebb van a topic eredeti szándékától. Nem tudom kell-e külön magyarázat ahhoz, hogy az érett hölgy és az öregasszony rohadtul nem ugyanazt a fogalmat fedi le. Nekem evidens mondjuk...
Szerintem ez egy kicsit túl lett lihegve. Ráadásul ez a megoldás még messzebb van a topic eredeti szándékától. Nem tudom kell-e külön magyarázat ahhoz, hogy az érett hölgy és az öregasszony rohadtul nem ugyanazt a fogalmat fedi le. Nekem evidens mondjuk...
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Fórumozók! Mivel az utóbbi időben többen jeleztétek, hogy a fórumtéma eredeti címe: "Dugott már valaki öregasszonyt?" sértő az érettebb hölgyekre nézve, így közkívánatra megváltoztattuk
(Ez egy válasz káró üzenetére (2022. 04. 20. szerda 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 00:30
Tényleg nem ártana megváltoztatni a topic címét. Nagyon sértő ez a kicsit már idősebb hölgyekre nézve. Kedvesem 53 éves, de nem cserélném el két fiatalabbra. Ma is hatalmasat szeretkeztünk. Imádja a szexet, élvezi és akarja is rendszeresen. Nem szégyenlős, nem fáj a feje. És pontosan tudja, hogy mi a jó neki, és nekem is. Imádom. Tegnap azon viccelődött, hogy szexmániás vagyok. Mindig csak szeretkezni akarok vele. Mondtam neki, hogy tudom, de az a szerencse, hogy nem csak én egyedül vagyok az eben a szobában. Jót nevetett rajta.
Nem a fórum címe sértő. Ha valaki "igen"-nel válaszol, aztán csak egy 50-60 éves hölgyet hoz fel példaképpen, az viszont sértő a hozzászóló részéről. Sokkal egyszerűbb lenne simán leírni, hogy "öregasszonyt még nem, de érett hölgyet (vagy nálam idősebbet) már igen" - mint azon megsértődni, hogy igennel akarok válaszolni a nemre.