Tényleg nem ártana megváltoztatni a topic címét. Nagyon sértő ez a kicsit már idősebb hölgyekre nézve. Kedvesem 53 éves, de nem cserélném el két fiatalabbra. Ma is hatalmasat szeretkeztünk. Imádja a szexet, élvezi és akarja is rendszeresen. Nem szégyenlős, nem fáj a feje. És pontosan tudja, hogy mi a jó neki, és nekem is. Imádom. Tegnap azon viccelődött, hogy szexmániás vagyok. Mindig csak szeretkezni akarok vele. Mondtam neki, hogy tudom, de az a szerencse, hogy nem csak én egyedül vagyok az eben a szobában. Jót nevetett rajta.
43 vagyok a párom 56 egy igazi szexuális ragadozó
Jó neked,én 58 évessel voltam,nagyon jó pinája volt.De most nincs senkim,egyet ajánlhattnál aki képes még a szexre.
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2022. 03. 18. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 14:58
Igen. 59, 66, és 71 évest. A legjobb a 66 évessel volt. Külsőre 15 évet simán letagadhatott volna, gyönyörű feszes mellei voltak. Én inkább az idős(ebb) hölgy-et adtam volna címnek.
Én is nagyon megbasznék egy nagyon idős nőt.. esetleg tudsz ajánlani egyet? )
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2022. 03. 18. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 14:58
Igen. 59, 66, és 71 évest. A legjobb a 66 évessel volt. Külsőre 15 évet simán letagadhatott volna, gyönyörű feszes mellei voltak. Én inkább az idős(ebb) hölgy-et adtam volna címnek.
Igen, igazad van, nekem is ez volt már a kezdetkor is a gondom vele. Idősebb hölgyet vagy valami hasonló, sokkal jobb lenne
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 18. péntek 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég gusztustalan a fórum cím
Sziasztok! Azért úgy jobban hangzik ,hogy Érett Hölgyet!!l Igen és nagyon jó volt!!
Akkor jò volt! Máskor is fogod még dugni ?
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 19:59
42vagyok tavaj egy 65 evést. De igényes sok fiatalabb hölgy megirigyeltné olyan tinis kis puncija volt.szerintem nagyon jó. Lehet vannak rosszak,de nekem pozitív élményem maradt. És ma sem zárkóznak el tőle.
42vagyok tavaj egy 65 evést. De igényes sok fiatalabb hölgy megirigyeltné olyan tinis kis puncija volt.szerintem nagyon jó. Lehet vannak rosszak,de nekem pozitív élményem maradt. És ma sem zárkóznak el tőle.
Át tudom érezni amit írtál én férfiként pl attól parázok,hogy utóbbi időben nem sok szex adatik meg azon parázok vajon mi lesz majd ha 60 vagy felette is kívánom a szexet de nem lesz,néha úgy érzem jobb lenne akkorra már ne kívánnám de nem tudom mi lesz.Lehet azért parázok mert már ugye most se nagyon van pedig még odébb vagyok az említett koroktól.Néha öregnek gondolom magam de legtöbbször azért nem.Viszont a képeidet nézve semmi olyan dolog nem látszik rajtad,hogy te öreg lennél.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 12:29
Az elmúlt fél évben kezdtem érezni a hormonális változást. Egész eddigi életemben karcsú volt a derekam, de az elmúlt egy évben kezdem magamra szedni a felesleges kilókat. Nincs nagy étvágyam és próbálok vigyázni az alakomra de a hormonok hiánya kezd az öregség rémképébe sodorni. A hormon hiány ? Nálam a hormonhiány azt eredményezte hogy egyre kevesebbet lépek be erre a társkereső weboldalra. 45 éves korosodó nő mint én (nem sokára 46 remélem hogy nem nem öregasszony (szoktam tükörbe nézni) de változások elindultak és ezt megállítani nem lehet. Hogy a fórum témájához vissza térjek nekem már csak ""evés közben jön meg az étvágyam"" pár évvel ez előtt a gondolattól is. Nem tudom elképzelni hogy lesz majd 70 éves koromban? Azt gondolom az életben maradt nő társaim kilencven százaléka 60-70-80 éves korukban már nem szeretnének testi kapcsolatot létesíteni. Marad a tíz százalék és őszintén remélem hogy 60 éves koromban még örömmel venném ha egy férfi közeledne felém erotikus szándékkal. Kérdés mi marad belőlem hatvanéves koromra mert ha már a tükör felé sem merek közelíteni akkor az önbizalom totális hiánya miatt már nem szeretnék testi közeledést elfogadni.....
Ha 10-20-30 év múlva van melletted egy férfi aki még mindig szexinek, vonzónak fog találni és bizonyítja akkor nem lesz baj a szexel mert érzed a törödést. Persze a nőknek is tenniük kell azért hogy még vonzónak találják. Férfiként én is teszek azért hogy most és később is bukjanak rám.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elmúlt fél évben kezdtem érezni a hormonális változást. Egész eddigi életemben karcsú volt a derekam, de az elmúlt egy évben kezdem magamra szedni a felesleges kilókat. Nincs nagy étvágyam és próbálok vigyázni az alakomra de a hormonok hiánya kezd az öregség rémképébe sodorni. A hormon hiány ? Nálam a hormonhiány azt eredményezte hogy egyre kevesebbet lépek be erre a társkereső weboldalra. 45 éves korosodó nő mint én (nem sokára 46 remélem hogy nem nem öregasszony (szoktam tükörbe nézni) de változások elindultak és ezt megállítani nem lehet. Hogy a fórum témájához vissza térjek nekem már csak ""evés közben jön meg az étvágyam"" pár évvel ez előtt a gondolattól is. Nem tudom elképzelni hogy lesz majd 70 éves koromban? Azt gondolom az életben maradt nő társaim kilencven százaléka 60-70-80 éves korukban már nem szeretnének testi kapcsolatot létesíteni. Marad a tíz százalék és őszintén remélem hogy 60 éves koromban még örömmel venném ha egy férfi közeledne felém erotikus szándékkal. Kérdés mi marad belőlem hatvanéves koromra mert ha már a tükör felé sem merek közelíteni akkor az önbizalom totális hiánya miatt már nem szeretnék testi közeledést elfogadni.....
Valóban minden szempontból egy ideális gyönyörűség vagy!
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 03. 04. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 12:48
Nem kell messzire menned mert "" nincs a páncéltermek mélyén nincs a világ másik végén nincs is ott hol a távolba nézel találj rám itt közel"" Idézet vége dalszöveg (Katona Klári Éjszakai üzenet) Itt a Goldengate weboldalon találhatsz kis szerencsével idősebb 50 körüli hölgyeket.
Kedves Milfnew! A fotóid es hozzászólásaid alapján nem öregedő nő vagy,hanem Jó Csaj!
Nem kell messzire menned mert "" nincs a páncéltermek mélyén nincs a világ másik végén nincs is ott hol a távolba nézel találj rám itt közel"" Idézet vége dalszöveg (Katona Klári Éjszakai üzenet) Itt a Goldengate weboldalon találhatsz kis szerencsével idősebb 50 körüli hölgyeket.
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 09:40
Szerintetek hol lehet, érdemes úgynevezett öregasszonyokkal ismerkedni? Korban 50 körülire gondolok. (számomra nem számít öregnek)
Igen,74 évest 1986.ban,
(Ez egy válasz goldengator üzenetére (2022. 03. 01. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
az hol öregasszony?
(Ez egy válasz nezox üzenetére (2022. 02. 25. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igen. 20-22 éves lehettem és szinte vadásztam az idősebbekre. Nagyon jó élményeim vannak.
Szűk és forró, mint egy 16 éves
(Ez egy válasz Driller üzenetére (2022. 02. 26. szombat 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)