Egyáltalán nem.
Nagyon meglepődnék.
Nagyon izgató tud lenni! Szex előtt, ha elkezd mesélni, totál felpörget vele. Szerencsére van mit mesélni
" a női tag mesél " Szépen tudnak itt írni egyesek a barátnőjükről, párjukról, feleségüről!
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2018. 06. 21. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 21. csütörtök 09:15
Akkor élvezünk a legnagyobbat ha a női tag mesél régi életéről,félrészegen szedte fel a pasikat a diszkóban,valakit a wc-ben intézett el volt akiket meg hazavitt! Nagyon sok ilyen sztorija van szerencsére, a leszbi élményekkel csak ritkán foglalkozunk
Akkor élvezünk a legnagyobbat ha a női tag mesél régi életéről,félrészegen szedte fel a pasikat a diszkóban,valakit a wc-ben intézett el volt akiket meg hazavitt! Nagyon sok ilyen sztorija van szerencsére, a leszbi élményekkel csak ritkán foglalkozunk
A dp(szendvics )màr ütős volt nekem.erröl hallani.
Izgat és szeretem tovább fantáziálni . A kedvenc történetem , miként tanította meg masztizni az unokanővére pár éves korában (egy számjegyű ) Pontosabban csinálta neki .
Meséltek olyat ami kiverte a biztositékot?
És milyen élményekröl mesél?Irjunk konkrét sztorikat.
Engem nagyon felizgat. Mindig elkepzelem ilyenkor magamban vizuálisan is ahogy lovagol az exeinek a farkan vagy éppen keményen szopatjak. Nagyon beindit ahogy csillogó szemekkel meséli mekkorákat élvezett, meg hogy szetb@szták a puncijat
igen nagyon izgató, de a legjobb amikor a legfrisebb élményeit meséli.utána nagy b... van mindig.
Nagyon izgató. De az is az lenne ha a mostani élményeiről beszélhetne. Reméljük hamarosan lessz élmény.
Szerintem könnyebb úgy megtudni és szembesülni azzal a ténnyel hogy a párunk nem is olyan prűd mint amire gondolunk
Nagyon izgató tud lenni. Mikor a párom túl van az orgazmusán,kérésemre elkezdi mesélni hogyan csinálták, milyen volt a korábbi partnereivel. Ilyenkor gyorsan elélvezek és még be sem fejezi a sztorit, máris újra megkívánjuk egymást. Őt is felizgatja, ha gondolatban újra átélheti egy-egy régebbi kalandját.
Izgato lenne, ha lenne neki. De mi egymasnak elsok voltunk.
Viszont rendszeresen talal ki meseket nekem mikozben szexelunk, egeszen vadakat is. Azt imadom, mert o is beleeli magat es maris elvez.
Viszont rendszeresen talal ki meseket nekem mikozben szexelunk, egeszen vadakat is. Azt imadom, mert o is beleeli magat es maris elvez.
Igazad van, mi is leginkább szex után szoktuk kibeszélni az exeket meg az egyéb fantáziát is. Régebben többször volt, hogy szex közben mesélte a részleteket, ami nagyon izgató volt, de sokkal jobb szex után Előfordul, hogy újra meghozza a kedvet.
(Ez egy válasz vanvalami07 üzenetére (2017. 08. 24. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 24. csütörtök 18:23
Szerintem egy jó szex után a pároddal sokkal könnyebb erről beszélni. Mi is az esetek többségében, mikor régi élményekről beszélünk, azt szex után tesszük.
Akkor élvezek legnagyobbakat ha párom korábbi pikáns élményeiről mesél szex közben, de ő is jól jár mert jól megkapja. Valahogy az embert nagyobb teljesítményre ösztönzik az ilyen sztorik néha tudatosan ki is színezgeti, hogy méginkább bevaduljak, de már alapból is izgató élmények.
Szerintem egy jó szex után a pároddal sokkal könnyebb erről beszélni. Mi is az esetek többségében, mikor régi élményekről beszélünk, azt szex után tesszük.
(Ez egy válasz Steffy üzenetére (2017. 08. 11. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 10:00
Nagyon megkoszonnek gyanutlan otleteket hogy , hogyan kezdjem el a kerdezoskodest !?
Rendkivuli modon felizgatna , ha az elozo partnereirol meselne mikozben pettingelunk ! DE, valahogy felek attol hogy, ramszol, " ne erdekeljen " !
Rendkivuli modon felizgatna , ha az elozo partnereirol meselne mikozben pettingelunk ! DE, valahogy felek attol hogy, ramszol, " ne erdekeljen " !
A mostani párommal is szoktunk erről beszélni,ami elég izgató,
Viszont a volt barátnőmet faggattam anno a bisex élményeiről,Az engem nagyon fel tudott húzni,
Melyik lánnyal hol,mikor,hogyan,,,Volt olyan lány akit én is ismertem,,
Viszont a volt barátnőmet faggattam anno a bisex élményeiről,Az engem nagyon fel tudott húzni,
Melyik lánnyal hol,mikor,hogyan,,,Volt olyan lány akit én is ismertem,,
Minket izgat. Mint ahogy az is, mikor a korábbi, de már közös szexcsatáinkról beszélünk néha, hogy hogyan éltük meg mással, ugyan azon a martacon. Perverz? Lehet. De szó sincs arról, hogy "másra gondolok közben", hanem egyszerűen az idegen test élvezetéről a sztorizás.