Dupla élvezet jó is.... Az én párom csak úgy soha nem veri a farkam
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2017. 08. 16. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 06:32
Engem is felizgat, ha a korábbi élményeiről beszél. Úgy szoktuk csinálni, hogy az ágyon fekve felém fordulva mesél/válaszol a kérdésekre és közben veri a farkam. Isteni érzés.
Engem is felizgat, ha a korábbi élményeiről beszél. Úgy szoktuk csinálni, hogy az ágyon fekve felém fordulva mesél/válaszol a kérdésekre és közben veri a farkam. Isteni érzés.
Simán kérdezz rá milyen volt az exeivel.aztán kérdezgess bele
(Ez egy válasz Steffy üzenetére (2017. 08. 11. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 10:00
Nagyon megkoszonnek gyanutlan otleteket hogy , hogyan kezdjem el a kerdezoskodest !?
Rendkivuli modon felizgatna , ha az elozo partnereirol meselne mikozben pettingelunk ! DE, valahogy felek attol hogy, ramszol, " ne erdekeljen " !
Rendkivuli modon felizgatna , ha az elozo partnereirol meselne mikozben pettingelunk ! DE, valahogy felek attol hogy, ramszol, " ne erdekeljen " !
Nagyon megkoszonnek gyanutlan otleteket hogy , hogyan kezdjem el a kerdezoskodest !?
..ebben a mondatban az is benne van hogy később, ha te is az exek közt leszel, pont ezt fogja Rólad is mondani
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 11. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 08. 11. péntek 07:25
Nekem csak olyanokat mond hogy a korábbi pasja mennyire nem tudta olyan jól csinálni mint én. Ezzel persze még jobban feltüzel
És akkor adtok egy örömkoncertet a szomszédoknak.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 08. 11. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 07:16
Engem nagyon izgat mikor a Párom az exével való szexet részletezi.az izgat a legjobban amikor ódákat zeng a farkáról,meg meséli,hogy milyen jó volt vele...Őt is feltüzeli,mert annyira lucskos szokott lenni utána,hogy átázik a kis tangája.nekem persze úgy feláll a farkam mint a cövek
Nekem csak olyanokat mond hogy a korábbi pasja mennyire nem tudta olyan jól csinálni mint én. Ezzel persze még jobban feltüzel
Engem nagyon izgat mikor a Párom az exével való szexet részletezi.az izgat a legjobban amikor ódákat zeng a farkáról,meg meséli,hogy milyen jó volt vele...Őt is feltüzeli,mert annyira lucskos szokott lenni utána,hogy átázik a kis tangája.nekem persze úgy feláll a farkam mint a cövek
Izgató! A legvadabb amit elmesélt,ahogy néha-néha szendvicsben dugták. Egyszer öt fickóval volt. Még ha csak rá gondolok is feláll.
Dolgozik a fantázia!
fincsi
Én gyakran kérem,h meséljen nekem régi élményeiről! Nagyon felizgat,de úgy veszem észre Őt is! A legapróbb részletekre is kíváncsi vagyok! Hogy kezdték,hova élvezett el a srác!
Eleinte féltékeny voltam kértem hogy számoljon be szaftosan. Nagyon sokáig fájt a téma de le tudtam rendezni magamban. Már most izgat a dolog teljesen Bele élem magam de nem engedném meg senkinek mostmár hogy élvezze az én legfinomabb gyümölcsömet
egyszer azt mesélte az aktuális párom: miközben hátulrol dugta a pasi más csaj nevét mondta ez ciki lehetett neki....
Izgató lenne, de még soha, senki, egyszer sem ...
Naná.
Én csak gondolkoztam rajta, hogy megkérem, hogy mondja el. De elég csúnya elválás volt, így nem hiszem hogy ebbe belemenne.
Szuper! Engem is feldob...
Igen. Elmesélte, hogy a gimiben a barátjával lejártak a szertárba, és ott szopta le. Nagyon bejött ahogy előadta.
élveztetek már igy el hogy elmondta kivel mi volt a párotok?