Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt szívesen meglesnék szex közben és ki is verném.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Ma este Fehérvár és kkén kukkolnék.
Nő vagy pár?
Nő vagy pár?
Sziasztok. Nagykanizsán csajt vagy párt kukkolnék.
Jelentkeznék a kukkolásra.
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 14:33
Szia!
Nagyon szeretnélek kukkolni! Hol, és mikor? Utazni tudok! (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretnélek kukkolni! Hol, és mikor? Utazni tudok! (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 14:33
Csepel&kk.én lehet
Párok vagy csajszik elött masztiznék kocsiban Pesten ! Írjatok,ha megnéznétek...
Vas v Zala megyében hölgyet párt néznék.
Sziasztok!Kedves párt kukkolnék
Kukkolható párt keresek debrecen és körenyékéről

Két bi pasi keres bi párokat, csajt Marcali környékén.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Fehérvár környékén ma este valakik?
Párt, nőt kukkolnék.
Párt, nőt kukkolnék.
Jól masszírozó idősebb pasi vagyok,szívesen kukkolnék fiatal párt,igény szerint nyelvvel is besegítek Bp 17-18 ker kke
Kellemes húsvéti ünnepet, Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek, ma, napközben... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) alaposan "meglocsolhatnám" a Hölgyet, Húsvét alkalmából c) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként!
Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni! Fölizgat amikor részletesen irányítanak,írják mit csináljak ami izgató! Ha van kedved írj!
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.