Egerben vagy környékén szívesen kukkolnék...
Sziasztok.Hölgy előtt kíverném.
Hello. Kukkolható kedves párt keresnék ma,napközben.
Sziasztok. Pároknak búvóhelyet biztosítanék gyulán, vagy hölgyeknek mutatnék valamit.
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
M6 Fácános pihenő este diszkréten kukkolhatók vagyunk.
Csaj(ok) vagy párok előtt is, hetero faszi előtt kiverném a farkam. Helyed legyen az fontos.
Besegíthetsz vagy masztizhatsz te is ha akarsz.
Besegíthetsz vagy masztizhatsz te is ha akarsz.
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Sziasztok.
Van itt olyan Lány, Nő, Hölgy Pestről akit izgatna ha Verném a farkam előte?
Nagyon izgat ha idegen néz miközben verem a farkam.
Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszéljük hol és mikor.
Persze több is lehet anál,hogy csak nézel engem.
Ez rajtad múlik
Van itt olyan Lány, Nő, Hölgy Pestről akit izgatna ha Verném a farkam előte?
Nagyon izgat ha idegen néz miközben verem a farkam.
Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszéljük hol és mikor.
Persze több is lehet anál,hogy csak nézel engem.
Ez rajtad múlik
Sziasztok !
Szekszárdon délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten kulturáltan leveleket privátba várok.
Szekszárdon délután párt házaspárt hölgyet kukkolnék diszkréten kulturáltan leveleket privátba várok.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,dugom autóban vagy kint a természetben.
kecskeméti párt kukkolnék.
Ma délután megnéznék egy masztit autoban,szabadban
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Ma este,Esztergom környéke?

Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2022.04.16 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy de csak kukkolni is johetsz amint játszom magammal az autóba
, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !

imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli smile lookaround
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli smile lookaround