Sziasztok. Párt, esetleg passzív bi férfi tagú párt néznek sex közben. Tabuktól mentesen. Írj privátban. Üdv!
Nekifutunk mègegyszer: csinos 22 éves 150cm 50kg TERHES 7.hónapban lévő barátnőmnek keresünk. Igènyes nagyméretű sportos
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
Kukkolásra is
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
Kukkolásra is
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...

Címem:parraghy4@gmail.com
Sziasztok. Eger vagy környékén szivesen kukkolnék, vagy kukkolnánk. ....

Sziasztok ! Kukkolhato ,sportos férfit meglesnénk a párommal. ( Pest megye, hely , elképzelés van)
Sziasztok!Otthon elhanyagolt vastagf urak,idősebb urak?Ma kora dun Kom megyében faszverést kukkolnék!Igény szerint besegítek....privát üzenetben keress!
Marcali környékén faszverést megnéznénk.
Sziasztok!
Győrben vagy környékén, kukkolnék, élvezkednék, meglesnék párt vagy lányt. Ha úgy gondolod akár segítek is.
Élvezhetnénk egy jót.
Keress ha érdekel.
Győrben vagy környékén, kukkolnék, élvezkednék, meglesnék párt vagy lányt. Ha úgy gondolod akár segítek is.
Élvezhetnénk egy jót.
Keress ha érdekel.
valaki kukkolna?
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok. Pár vagyunk. Szeretnénk ha valaki / hölgy vagy pár / kukkolna minket szex közben.Párnál egymás elötti szex is izgat. Szentesen. Hétvégén este.
megnéznék egy masztit most Nagykáta környékén
megnéznék egy farokverést most Nagykáta-Toalmás-Tápiószecső környékén
Sziasztok. Kecskeméten autós hölgy vagy pár aki kukkolna most?
Hölgyek párok ki készítene rólam pár fotót vagy videót maszti közben amit ide fel is tenne nekem meghálálom
Kukkolható párt lányt keresek Debrecen környékén

Sziasztok !
Ápolt kulturált férfiként hétfő este nyitott párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon és környékén autóban természetben vagy bárhol. Ha van valaki akit lehetne írjon privátba.
Ápolt kulturált férfiként hétfő este nyitott párt házaspárt hölgyet kukkolnék Szekszárdon és környékén autóban természetben vagy bárhol. Ha van valaki akit lehetne írjon privátba.
Marcali környékén bi srácok?
üdv,rég voltam erre,valaki ma budapest farokverést nézni?
privátban részletek,CSAK hölgyek

Kecskeméten lenne valakinek kedved találkozni?