Hölgy masztiját, Pár együttlétét szívesen megnézném, ha igényli nyelvvel, kézzel besegítve.... Zala megye és környékén, ha érdekel privátban beszéljünk
Eger környékén valaki kukkolna ahogy természetben vagy autóban maszturbálok? (hölgy vagy pár)
megnéznék egy farokverést kocsiban,szabadban
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.

Hali reptér mögött valaki?
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
40 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra is.
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
40 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra is.

/Házas/pár szeretkezésében gyönyörködnék passzívan és teljesen zavartalanul, alkat mellékes.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Valaki megnezne viber camban egy masztit?
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.

Kecskeméten ma?
2 bi pasihoz Balatonmária környékén bi srác, pár?
Üdv,ma kukkolnék párokat,Tatabánya Budaörs között,közben kiverném! Ha izgat nyugodtan keressetek!
Sziasztok Denes vagyol!Aprulis 27 megyek haza Miskolcra!Egy part kukkolnek peldaul egy aruhazban de mas megildas is erdekel!Sosem csinaltam meg ilyet de nagyon izgat!bugajakab98 a skype cimem
Kiváncsi lány / hölgy előtt kiverném, akár többször is, ahogy szeretnéd... Pest megye és Budapest keleti fele előnyben. Akár autóban is.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben kukkolni, masztizni várok srácokat. Kocsiban vagyok
Sziasztok!
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! Normális, intelligens vagyok.
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! Normális, intelligens vagyok.
DélPesten kukkolnék mostanában...
Szegeden kukkolnék párt.... Vagy....
Sziasztok! Ma délután keresek női kukkolót, segítő kezet akár közös autós maszti ra, 16 kerület Ikarus környékén. Csak nőt keresek!