Ki nézek a reptérhez, jó lenne, ha lenne pár, akiket lehetne kukkolni!
Kecskeméti párt néznék szex közben
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P
Sziasztok ! Ma késő estére keresnénk egy 30-40 közötti , diszkrét és ápolt férfit akik kukkolnánk (Pest megye ).
Sziasztok.
Szívesen leegyeztetnék egy helyet időt egy önfeledt kedves párral, akik autóba szexelnének, és nem zavarná, esetleg még izgatná is őket, hogy egy kukkoló nézné őket.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része lenne a legoptimálisabb számomra.
Természetesen maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek élményekben gazdag szép estét kívánok.
Szívesen leegyeztetnék egy helyet időt egy önfeledt kedves párral, akik autóba szexelnének, és nem zavarná, esetleg még izgatná is őket, hogy egy kukkoló nézné őket.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része lenne a legoptimálisabb számomra.
Természetesen maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek élményekben gazdag szép estét kívánok.
Sziasztok
Párt keresek akiket nem zavarna ha kukkolnám őket szex közben!
Ha van itt ilyen pár kérem privátba írjon nekem!
Párt keresek akiket nem zavarna ha kukkolnám őket szex közben!
Ha van itt ilyen pár kérem privátba írjon nekem!
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Ma délelött leszopná valaki a kemény csupasz farkam?Aztán Nagyon megdugnám.Természetbe,vagy nyilvános helyen?Nem fogsz,fogtok csalódni.viberen beszéljün
Balatonmária környékén srácot néznénk farokverés közben.
Ma 11-13 között valaki Bp-Hatvan között M3?
Késő estére keresünk egy kukkolható , sportos 30-40 közötti , diszkrét férfit. (Pest megye )
Ma délután,kukkolható ahogy masztizom Dunaharasztiban ! Igény esetén egészen közelröl is.... helyem van !
Kecskeméten?
Pár női tagját dugnám miközben a pár férfi tagja kukkol minket.
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt élöben vagy kamerába.
Kukkolnák hölgyet vagy szimpi párt élöben vagy kamerába.
Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni! Fölizgat amikor részletesen irányítanak,írják mit csináljak ami izgató! Ha van kedved írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
50/180/95, heteroszexuális beállítottságú pasi vagyok.