Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Sziasztok 35 éves diszkrét kedves srác vagyok érett molett párt hölgyet keresek minden jóra izgat a kukkolás és sok minden más, Február 7-11 között 11 kerületben tartózkodom ismerkednék párral hölggyel minden megoldás érdekel szívesen kukkolnék. spiki19870130@gmail.com
Székesfehérváron ma este fele lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizok a kocsimban?
Pàr(f/n) együttlétéhez helyet biztosítanék holnap 9-15 óra között Érden. Csendes,tiszta,füstmentes lakàsomban tudlak fogadni titeket Cserébe csak néznélek benneteket,esetleg ha kedvet kaptok hozzàm be is szàllok,vagy amihez kedvetek van.De ez csak lehetőség.
42 éves,àpolt,illemtudó, kàros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Email: Masteroftits@citromail.hu
42 éves,àpolt,illemtudó, kàros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Email: Masteroftits@citromail.hu
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Ma este reptér 6 körül?
37 éves sportos pasi vagyok. Most Gyöngyös Budapest között keresek valakit, aki a telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. Írj
Pàrnak helyet biztosítanék érden 13 óràig bezàrólag.
Csak néznélek titeket,hacsak nem szeretnétek,hogy csatlakozzak.
42 éves,àpolt,kàroscszenvedeélyektől mentes pasi vagyok.
Csak néznélek titeket,hacsak nem szeretnétek,hogy csatlakozzak.
42 éves,àpolt,kàroscszenvedeélyektől mentes pasi vagyok.
Ma délelőtt kukkolnák!
Balatonkeresztúr-Marcali környékén 2 bi pasihoz srácok, bi párok?
Reggeli órákban keresek kalandot,autós is,kukkolás.Bp
Debrecenbe vagy Nyiregyen kukkolást!
Hétfőn Eger és környékén kinek mutassam meg írjatok
Lenne kedve valakinek Székesfehérváron ma este fele kukkolni miközben masztizok a kocsim mellett?
Privátba jelezz!
Privátba jelezz!
Kukkolnék bárkit…
Hétfőn Egerben kukkolnék de én is szivesen masztiznék mások előtt
Kukkolnánk egy sportos 30-as férfit ! Többit privátban . ( jelentkezés fényképes adatlappal, köszi)
Sziasztok! Hétfőn délelőtt kukkolnák elérhető távolságban.
Kukkolnèk ma dèlutàn.Vki?Szolnok Bp. vonalon.