Én is szeretnék kukkolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 01. 31. hétfő 16:36
Minket kukkolhatsz !
Veszprémben, Gulya dombi lehajtónál, ma 5-től srácoknak masztira, orálra, kukkolásra lehet csatlakozni. Autóban leszek.
Nekem nem lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 01. 31. hétfő 16:36
Minket kukkolhatsz !
Nyiregyházán kukkolnék
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt kukkolnánk.
Sziasztok 35 éves diszkrét kedves srác vagyok érett molett párt hölgyet keresek minden jóra izgat a kukkolás és sok minden más, Február 7-11 között 11 kerületben tartózkodom ismerkednék párral hölggyel minden megoldás érdekel szívesen kukkolnék. spiki19870130@gmail.com
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Balatonmária-Marcali környékén két bi pasi megnézne srácokat, bi párokat.
Sziasztok! Hevesben maszturbálnék, hölgy, pár aki kukkolna? helyet megbeszéljük.
Sziasztok! Hetero párhoz csatlakoznék, Borsod megyéből! Kukkolásról is lehet szó!
Szombat du. valaki Ceglèd Bp. közt.Kukkolnèk ffi-±,nõt,pàrt.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Ha csak kukkolnál miközben játszók magammal is jöhetsz csak beszéljünk itt hogy azért állsz az auto mellet
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.02.04. Péntek este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.02.04. Péntek este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Albertirsa korul kukkolo?
Sziasztok!
Ma este valaki a Szépvölgyin!
182/82 42 éves pasi vagyok és masztiznék.
Ma este valaki a Szépvölgyin!
182/82 42 éves pasi vagyok és masztiznék.
Hölgynek masztiznék autóban!
Sziasztok ma 19 óra felé Árasztó út Dunaparton nézelödnék
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van.
Sziasztok! hétfőn délelőtt kukkolnák.hölgyeket,párokat!
Sziasztok
Mivel szép napos idő van így lemegyek a Gárdonyi nudira sétálni kicsit!
Ha úgy alakul és lenne kedve valakinek kukkolni miközben masztizok az privátba jelezze és leírom hány óra fele leszek lent!
Mivel szép napos idő van így lemegyek a Gárdonyi nudira sétálni kicsit!
Ha úgy alakul és lenne kedve valakinek kukkolni miközben masztizok az privátba jelezze és leírom hány óra fele leszek lent!