Nejem
(Ez egy válasz kéjlavina üzenetére (2023. 01. 13. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen és kiszokta a popsidat dugni ?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 01. 07. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon gyakran megtörténik .
Majd remélem ma este megint lesz
Én ma ismét elő veszem és játszok velük
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Felcsatolós az nagyon jó
Mi most rendeltünk strapont. Első élmény lesz. Kíváncsian várom milyen érzéseket vált ki. Kipróbáljuk.
Sajnos már elég rég nem dugott meg a feleségem a vibriével,pedig amikor előfordult, baromi nagyot élveztem. Kellemetlennek érzem megkérni rá,de nagyon vágyakozom rá. Lehet hogy majd azt fogom csinálni,hogy szopatás közben előveszem a vibrijét, bekenem síkosítóval és a kezébe adom. Akkor nem kell majd megkérni, érteni fogja mit szeretnék
Ha nincs partner jól jön egy vibri a popsiban élvezem nagyon
Szerencsére nálunk is működik. Nekem nagyon jól esik remeg mindenem, nejem pedig élvezi hogy élvezem. Nálunk sem volt egyszerű megtalálni a megfelelő vibrátort, igaz az igazi előt még nehezebb
Mi is szoktuk néha néha elővenni a felcsatolhatóst. Igazán kellemes élmény tud lenni mind a kettőnknek. Igaz nem volt egyszerű megtalálni a megfelelő eszközt, kipróbáltunk pár fajtát mire meglett.
Szia milyen értelemben kerestél partnert?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 08:21
Nálunk is működik rendszeresen! Megtalaltuk hozzá azt a játékszer amit mindketten NAGYON élvezzük! Férfi részről hatalmas orgazmust okoz! A test beleremeg és és hatalmas akart spriccelek! Fantasztikus élmény mindkettőnknek!
Sajnos sűrűn használom, igazi ritkán adódik.
(Ez egy válasz summa30 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk simán működik... mindketten imádjuk és Zoli és én is szeretjük ha az igazi is megjárja a másik nyílást .
Mi nagyon élvezzük mindketten seggbe de ha a feleségem megdug vibrivel az maga a gyönyör! Nagyon szoktam élvezni nagyon jó érzés. Volt olyan hogy elötte ültem bele vibribe és közben leszopott! Minden férfinak ajálani tudom akinek megfordul a fejébe hogy próbálják ki a párjukkal! Már alig várom megvegyük a felcsatolhatót és azzal kurjon seggbe...
Sajnos a baratnom mar nincs meg, de a felcsatolhato jatekszer igen
Nekem is volt mar handfree orgazmusom mikozben a volt baratnom dugott. Brutal jo volt
Análisan még senkinek nem sikerült elélveztetni engem.
Pedig vágyom rá.
Pedig vágyom rá.
Ezért a ötletért járna a Nobel -díj ,de ha szeretnétek egy vad hármast én benne vagyok és mindenki örömére mehet a party .
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 28. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881165)
2014. 03. 28. péntek 10:06
Csinálhatnátok pár képet használat közben
Sziasztok.Pár éve volt egy barátnőm aki párszor megdugott egy 16/6-os felcsatolhatóssal egyik alkalommal sikerült úgy megdugnia,hogy egy hatalmasat élveztem.Akkor az 1x-sikerűlt elélveznem úgy,hogy a farkamhoz hozzá sem értem.Jó lenne újra átélni.