Nekem van egy kimondottan nagy 4.5/22 cm fel csatolhatós tapadó korongos rezgős erezett meg van egy hátam méretű sima felületű makkos készletem mara addig jutottam hogy a készletből a középsővel kezdem 10 perc bent két után rá ülök a tapadokorongosra kissé nehezen megy be de amint bent van pár másodperc után el elvezek tőle és akkor már nem szállók le róla
Többen a vibri formáját kérdezik. Nekünk van hajlított végű, de nehéz irányban tartani, főleg ha olajos a kezünk... de tény, a a legjobban azzal lehet elérni a prosztatát. A sima (fényes felületű) is szuper, könnyen csúszik ki-be, csak picivel nehezebb megtalálni azt a pontot... de simán működik ezzel is és nagyon szexi. Már csak ahogy írok róla, elkezdtem bizseregni...
Erre a játékszerre énis kiváncsi lennék
Mert ami nekünk van az nemigazán kényelmes neki (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ami nekünk van az nemigazán kényelmes neki (Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 08:21
Nálunk is működik rendszeresen! Megtalaltuk hozzá azt a játékszer amit mindketten NAGYON élvezzük! Férfi részről hatalmas orgazmust okoz! A test beleremeg és és hatalmas akart spriccelek! Fantasztikus élmény mindkettőnknek!
Priviben el tudnád küldeni mit használtok
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 08:21
Nálunk is működik rendszeresen! Megtalaltuk hozzá azt a játékszer amit mindketten NAGYON élvezzük! Férfi részről hatalmas orgazmust okoz! A test beleremeg és és hatalmas akart spriccelek! Fantasztikus élmény mindkettőnknek!
Sziasztok! Nalunk alap a szex resze igazivalmis dugatni es felcsatolhatossal is
Ma ha nem akad partner tuti be dugom a vibrimet ismét
Nagyon jó mikor a párom szét kefél. De most az igazi jó faszt is ki próbálnám
Nálunk simán működik... mindketten imádjuk. Elsőre egy kis gumikesztyűs ujjazás, majd egy fenyes felületű, vibri... mindkettőtöl folyik a farkamból nedvesség, de a vibritől, komolyakat spriccelek. Ezután jön a felcsatolóssal, és finoman megdug. A felcsatolósnak két vége van, a másik a puncijába rezeg. -Na ettől és a szexi látványtól, kb. két perc alatt élvez, meghozzá olyan hangosan, hogy csak az én nyögésem nyomja el az övét... -az aktus végére, komoly mennyíségű sperma van a párnán, amit magam alá szoktam gyűrni és ehhez dörzsölöm közben a farkamat. Óriási élvezés, de ettől még tudunk tovább szeretkezni, és amikor jön az igazi orgazmusom a legvégén... na hát az... leírhatatlan
Én rendszeressen hetente legalább 3x tuti be dugom magamnak,kezdem a leg kisebbel majd a leg nagyobbnál már érzem a végét de csak folytatom aztán egyszer el sül
Őszintén gratulálok!!!
Időnként a párom elkap és elintéz a felcsatolóssal. De szívesen kipróbálnám egy igazival, egy párral. Még nyalnám az asszonykáját, addig a pasi beverne nekem hátulról. Vagy az asszonyka ülne a férje arcán és nyalatná magát, addig én a pasi farkán ülnék és csókolóznék a nővel.
Nálunk működik rendesen! Barátnőm élvezettel dugja a seggem. Hatalmasat élvezek tőle. Fokozatosság megvolt azért, eleinte csak simizte aztán nyalta majd az ujja volt.
Aztán vett egy felcsatolhatosat és avval dugott meg.
Imádom mikor csinálja..
De mindkettőnek akarni kell..
Aztán vett egy felcsatolhatosat és avval dugott meg.
Imádom mikor csinálja..
De mindkettőnek akarni kell..
Végre megvolt nagyon élveztem
Tegnap vettem egy készletet 3 fele méret van benne az elsővel próbáltam az simán be megy a második erezhetőbb a leg nagyobb az meg eszméletlen tapadokorongossak és felcsatolható van videó is majd ahogy alakul fel töltöm
Nos ... Én nagyon is szeretem, csak erről nehezen beszélek a párommal. Volt már hogy a vibrijével (a kisebbikkel) megcsinált, és akkor szó szerint ordítva élveztem el,miközben dőlt belőlem a geci..mde beszélni nem beszéltünk róla, én másnap azért megírtam neki hogy nagyon élveztem. De azóta sem került.szoba sajnos, és elég rég nem is kényeztette ilyen módon. Magammal persze alkalmanként átélem ezeket a gyönyöröket, de az nem ugyanaz
Tegnap kaptam egy komoly prosztata masszázst vibrivel... Hugh mennyi sperma jött...
Tegnap vettem egy fel csatolhatósat ami külön tapadó korongos is19/4cm a vége felé vastagodik,10 fele rezgesmodja van. Hát mit mondjak elsőre magamnak próbáltam ujjaztam egy kisebbel tágítottam majd bele ültem kb a negyede simán be ment majd nem tágultam tovább utánna pár perc múlva ismét rajta voltam na be ment tövig olyat élveztem tőle isteni az új játékszer
Sziasztok !
Pár előttem szóló Pl. Zéró1945 s a hozzá szólásaira reagálnék s saját tapasztalataim alapján !
Olyan ominózus nagy méretű s hosszú dildóm van nekem is ! Én még csak 22 éve élvezem, hogy a popsim megvan dugva , de mostanság már elértem oda , hogy alapos tisztálkodás s síkosító behelyezés s segéd eszközre való juttatás után simán, óvatosan ,de beleülök mindenféle előjáték után ! Persze csak 25-27 cm megy be max ! Ha a párom dug akkor kis mértékekben haladunk felfelé , de tény , hogy elsőre is tud valaki tágulni ! Nekem a mese ott kezdődik , hogy reggel ébredéskor .... Tisztálkodás nélkül megnézném ekkora mérettől milyen lehet majd az ágy ...
Pár előttem szóló Pl. Zéró1945 s a hozzá szólásaira reagálnék s saját tapasztalataim alapján !
Olyan ominózus nagy méretű s hosszú dildóm van nekem is ! Én még csak 22 éve élvezem, hogy a popsim megvan dugva , de mostanság már elértem oda , hogy alapos tisztálkodás s síkosító behelyezés s segéd eszközre való juttatás után simán, óvatosan ,de beleülök mindenféle előjáték után ! Persze csak 25-27 cm megy be max ! Ha a párom dug akkor kis mértékekben haladunk felfelé , de tény , hogy elsőre is tud valaki tágulni ! Nekem a mese ott kezdődik , hogy reggel ébredéskor .... Tisztálkodás nélkül megnézném ekkora mérettől milyen lehet majd az ágy ...