élőben kellene, inkább fiúval!
Mi Ausztriában vettünk, 3 méret van hozzá.
Szia! Én egyszerűen az amazon.de-ről rendeltem. Elég sok komment van (német, angol de érthető.)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 06. hétfő 06:24
Melyik honlapon nézzünk magunknak felcsatolhatosat melyik a legjobb honlap?
Melyik honlapon nézzünk magunknak felcsatolhatosat melyik a legjobb honlap?
Imádom nagyon főleg hogy most egy óriásival kapott el a párocska hölgytagja.
Sziasztok! Én Chemnitz környékén keresek lányt aki megdugna...
Privátban ismerkedhetünk ha gondoljátok
(Ez egy válasz kéjlavina üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia és szabad csatlakozni a játékban a párosotokhoz ?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2020. 03. 17. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Már rég kiakartam próbálni hogy milyen. De eddig nem találtam partnert hozzá. Sopron környékéről lenne hölgy aki megdugna??
Nálunk tegnap éjjel volt. Nagyon élveztem.
Kimondottan engem is izgat, ha úgy alakul én is ki szeretném próbálni.
(Ez egy válasz titkosék üzenetére (2020. 03. 17. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 17. kedd 07:13
Hétvégén mi is felavattuk az új szerzeményünket: a felcsatolhatóst
Mindkettőnknek hatalmas élmént hozott.
Ma este ismétlés
Ma este ismétlés
nyomhatnátok engem is
(Ez egy válasz titkosék üzenetére (2020. 03. 17. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 17. kedd 07:13
Ma este ismétlés
Ma este ismétlés
Ma este ismétlés
Ma este ismétlés
Nem tudja, de már jeleztem az igényem, de el fogom mondani neki, mert ha izgat a dolog miért maradjak ki belőle?
Nálad van ilyen? (Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálad van ilyen? (Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
És a feleséged tudja, vagy végig is nézi?
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 02. 22. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 11:37
A feleségem nem nyitott az ilyenekre sajnos, így kénytelen vagyok magamat dugni az egyébként neki vett anál dildóval. És a kis köves anál dugó is bennem köt ki folyton, nagyon izgató, imádom.
A feleségem nem nyitott az ilyenekre sajnos, így kénytelen vagyok magamat dugni az egyébként neki vett anál dildóval. És a kis köves anál dugó is bennem köt ki folyton, nagyon izgató, imádom.
Sziasztok bár ismeretlenül írtam a nevem Zoli szabad veletek az ismerkedés .
(Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49
Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
Nalunk meg eleg jol mukodik
Nekem már nem csinál ilyet az asszony
Nagyon szuper csak nehéz ilyen nőt találni