Sziasztok. En imadom ha alaposan megduja a csajom a seggem.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
hali)
játékszerret élveztem))
mit veszíthetek??!!??)) legfeljebb elélvezek úgy is))
azt sem bántam meg, hogy a számban volt)) (Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
játékszerret élveztem))
mit veszíthetek??!!??)) legfeljebb elélvezek úgy is))
azt sem bántam meg, hogy a számban volt)) (Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 13:27
srácok inkább jelentkezzen az aki igazival(nem műbrokival) akarja kipróbálni
)))
Sziasztok nagyon izgat a dolog. Belső üzenetet várok ha lenne jelentkező!
Én jelentkezem
(Ez egy válasz veszp36 üzenetére (2020. 01. 19. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 19. vasárnap 13:27
)))
)))
Kecskeméti nőt keresek
Remélem egyszer eljutunk a straponig
Mi néha csinaljuk. Csak vibrivel volt rá eddig példa, de elkepeszto volt. Engem előtte is vonzott, csak nem mert erről beszelni. Utána kialakult. Miközben szopattam, először csak a zacsimat ingerelte a vibrijével. Legközelebb mar lejjebb mereszkedett, es az anuszomat rezegtette. Latta mennyire elvezem, igy rendszeresitette. Aztan egyszer végre vettem a batorsagot, es miközben az anuszomat izgatta a vibrivel, a kezebe nyomtam a sikositot. Tudta mi a dolga
bár kicsit nehezen ment be, ezért magamnak nyomtam be, de utana atadtam a staféta botot
ilyenkor kb azonnal elelvezek. Nem minden egyuttletnel csinaljuk, de egyre sűrűbb
hölgyet kersek székesfehérváron aki szeretne férfit dugni
hölgyet keresek aki szerett dugni pasit
Vannak olyanok, sokkal több nőt izgat, mint gondolnád. Nálunk például a párom hozta fel a témát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 18. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3971332)
2019. 12. 18. szerda 23:38
régi vágyam ... de álom marad csak mert nincs olyan csaj aki ezt megtenné
Régi vágyam az hogy egy csaj dugjon meg.Gyöngyösi pasi vagyok ha van ilyen csaj írjon.
régi vágyam ... de álom marad csak mert nincs olyan csaj aki ezt megtenné
ezé kezd 1re több ffi átmenni a másiktérfélre ,mert a proszti aTop erogén G.
na de azé nem mind1 h ki van mögöttünk!
na de azé nem mind1 h ki van mögöttünk!
Nem rossz
Lenne olyan, aki nyitott lenne ilyesmire? Valóban nem volt még ilyenben részem és nagyon mozgatja a fantáziámat, hogy milyen amikor az erogén zónámat egy nő - pár kényezteti. Vagy tudtok olyan helyet ahol esetleg?
Hát remélem ma vagy holnap este bele tudok ülni a felcsatolhatósbe egy jó kis film nézése közben. Bár jó volna egy ismerős pár férfitagjáéba ülni ahol a hölgy csak nézni akarná a nejemmel közösen
Nagyon jó lenne de nem jelentkezik senki volt már benne részem.
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Törölt felhasználó (3864612)
2019. 11. 05. kedd 15:52
Rendben! Ígérem többet nem "fantáziázok (kamuzok)" sőt még az oldalra sem jövök többet. Nekem nincs rá szükségem, nem úgy mint az ilyen vén barmoknak, akiknek még vénségükre sem sikerült emberré válniuk. VÉGE!