Ilyen témában ne kérdőjelezd meg kérlek, mert csak az létezik, ahogy ő gondolja.
Én már látom, hogy nagyon egyszerű gondolkozású, amolyan tinis.
Élvezés - orgazmus, fejben összekapcsolja, nagyon leegyszerűsíti a dolgot. mint a perverzió egyenlő azzal, ha nem mindenki élvezi az adott dolgot.
Perverzió egy olyan dolgot csinálni, ami eltér a normától. Ez a norma pedig mindenkinek más.
Élvezem, ha egy órát a jakuzziban ülhetek. Élvezem, ha azt csinálom, amit szeretek. Még sincs orgazmusom a cselekmény következtében.
A szex lényege az élvezet, de ahhoz nem kell orgazmus. Mi a párommal sem igényeljük, elég élvezet az, ahogy egymással foglalkozunk. Élvezem, ahogy a moziban markolássza a farkam, de semmi esetre sem szeretnék orgazmust érthető okokból.
Szóval egyetértek veled.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 04. 24. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már látom, hogy nagyon egyszerű gondolkozású, amolyan tinis.
Élvezés - orgazmus, fejben összekapcsolja, nagyon leegyszerűsíti a dolgot. mint a perverzió egyenlő azzal, ha nem mindenki élvezi az adott dolgot.
Perverzió egy olyan dolgot csinálni, ami eltér a normától. Ez a norma pedig mindenkinek más.
Élvezem, ha egy órát a jakuzziban ülhetek. Élvezem, ha azt csinálom, amit szeretek. Még sincs orgazmusom a cselekmény következtében.
A szex lényege az élvezet, de ahhoz nem kell orgazmus. Mi a párommal sem igényeljük, elég élvezet az, ahogy egymással foglalkozunk. Élvezem, ahogy a moziban markolássza a farkam, de semmi esetre sem szeretnék orgazmust érthető okokból.
Szóval egyetértek veled.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2018. 04. 24. kedd 20:53
bocs de nem gondolnám hogy az élvezet csak akkor élvezet ha az orgazmussal jár
Sziasztok én úgy gondolom nagyon jó érzés mikor a nő csinálja férfinek ettől még nem lesz senki bi se meleg a másik nőket is nagyon nagyon izgatja a hogy pasi élvezi.
Igaz. De a szex azert a vegen errol szol.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 04. 24. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 24. kedd 20:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 04. 22. vasárnap 18:01
Ezt ertem. A mechanizmust nem. Mert ugye ahhoz, hogy az ember a csucsra jusson kicsit tobb kell mint latvany. Legalabbis tinedzserkor utan.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ezt ertem. A mechanizmust nem. Mert ugye ahhoz, hogy az ember a csucsra jusson kicsit tobb kell mint latvany. Legalabbis tinedzserkor utan.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem akarsz valakit megserteni, akkor ne tegyel a mondandodba ilyeneket:
"csak ti akartok mindent látni és érezni"
"és jár, nem gondolod??" (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
"csak ti akartok mindent látni és érezni"
"és jár, nem gondolod??" (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3366372)
2018. 04. 22. vasárnap 17:49
Nem állt szándékomban sértegetni senkit, sem Téged! Én írtam valamit amire felhúzottan reagáltál! Részemről ennyi! Mindenki le írhatja véleményét.
az én nejem azt élvezi ahogyan én élvezem
Nem állt szándékomban sértegetni senkit, sem Téged! Én írtam valamit amire felhúzottan reagáltál! Részemről ennyi! Mindenki le írhatja véleményét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 22. vasárnap 16:57
Nekem cimezted igy magamra vettem. Sot. Meg mindig azt irod: "nem CSAK rad vonatkozott." Tehat megegyszer magamra vettem. Ha igy folytatod hamarosan elkezdelek en is alaptalanul sertegetni teged, mint ahogy te teszed velem.
Nekem cimezted igy magamra vettem. Sot. Meg mindig azt irod: "nem CSAK rad vonatkozott." Tehat megegyszer magamra vettem. Ha igy folytatod hamarosan elkezdelek en is alaptalanul sertegetni teged, mint ahogy te teszed velem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 22. vasárnap 16:46
Ez nem csak rád vonatkozott. Ne vedd magadra ha nem ilyen vagy))! De ha olvasol itt rendszeresen, akkor láthatod a férfi társaid gondolkodását. Hány % ilyenek!!!
Ez nem csak rád vonatkozott. Ne vedd magadra ha nem ilyen vagy))! De ha olvasol itt rendszeresen, akkor láthatod a férfi társaid gondolkodását. Hány % ilyenek!!!
"Miért van az, hogy csak ti akartok mindent látni és érezni? Ez bennünket is megragad, és jár, nem gondolod??"
Ezt a baromsagot honnan vetted? Mert mereszeltem megkerdezni, hogy mit elvez benne a no te rogton teljes psichologiai korkepet vonsz le rolam es biztosan tudod, hogy en megtagadnam toletek? Mi van ha valaki megkerdezi toled mennyi az ido? Akkor mire gondolsz? Meg akarja tagadni toled az idot?
Elkepeszto, hogy emberek mennyire vakvaganyra tudnak futni mert nem a leirtakat ertelmezik, hanem azt amit hozza gondolnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a baromsagot honnan vetted? Mert mereszeltem megkerdezni, hogy mit elvez benne a no te rogton teljes psichologiai korkepet vonsz le rolam es biztosan tudod, hogy en megtagadnam toletek? Mi van ha valaki megkerdezi toled mennyi az ido? Akkor mire gondolsz? Meg akarja tagadni toled az idot?
Elkepeszto, hogy emberek mennyire vakvaganyra tudnak futni mert nem a leirtakat ertelmezik, hanem azt amit hozza gondolnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 22. vasárnap 13:11
Vegyél egy felcsatolható dildot, és kutyul azzal a nődbe. Egyből megérzed mi az a plusz mi számunkra, mikor mi nem tudunk elsülni!!!!!!!)))
Miért van az, hogy csak ti akartok mindent látni és érezni? Ez bennünket is megragad, és jár, nem gondolod??) Ha bár ez partner függő is!!!
Miért van az, hogy csak ti akartok mindent látni és érezni? Ez bennünket is megragad, és jár, nem gondolod??) Ha bár ez partner függő is!!!
Ezért jó a kétvégű felcsatolhatós. Mindkét fél élvezi.
Vegyél egy felcsatolható dildot, és kutyul azzal a nődbe. Egyből megérzed mi az a plusz mi számunkra, mikor mi nem tudunk elsülni!!!!!!!)))
Miért van az, hogy csak ti akartok mindent látni és érezni? Ez bennünket is megragad, és jár, nem gondolod??) Ha bár ez partner függő is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért van az, hogy csak ti akartok mindent látni és érezni? Ez bennünket is megragad, és jár, nem gondolod??) Ha bár ez partner függő is!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 16:55
Plusz, de mihez? Nekunk azert van a latvanyon kivul mas is amikor kutyulunk.
Jó lenne de nem jelentkezik senki
Plusz, de mihez? Nekunk azert van a latvanyon kivul mas is amikor kutyulunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 10:21
Ugyanazt mint ti amikor hátulról estek nekünk!)))))) Látvány is egy plusz élvezet!!!
Én a hölgy kérésére belementem-----Itt most kihangsúlyozom hogy teljesen hetero vagyok----de ami mind két fél örömét okozza az mind megengedett egy igazi szexben.......Páran meglepődnétek de nem volt rossz.-------------egy új élménynek minden kép ki kell próbálni
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ugyanazt mint ti amikor hátulról estek nekünk!)))))) Látvány is egy plusz élvezet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 20. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 23:00
Ebben mit elvez a no?
Ebben mit elvez a no?
Mi is szoktuk csinalni, bar most Felesegemmel babat varunk, ezert nem fer fel a felcsatolhatos.... viszont nem konnyu talalni Holgyet aki felvaltana Ot ideiglenesen... pedig azt sem bannank, ha a Holgy bi lenne...
Akad
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 04. 20. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2018. 04. 20. péntek 14:03
van aki használ felcsatolhatost sex közben és a lény megdugja a pasit?mi igen!!