van aki használ felcsatolhatost sex közben és a lény megdugja a pasit?mi igen!!
Sajnos lehetetlen ilyen lányt vagy párt találni.
Én dugnám mindkettöt.
Sziasztok! Ez nagyon izgató, csak eddig nem sikerült hölgyet, párt találni hozzá :(
Ismerős érzés.
(Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49
Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
Mi szoktuk csinálni és mindketten élvezzük.
Én most veszek ilyet , mert csak sima felcsatis volt .
Remélem nejemnek is tetszeni fog és akkor rákérdezek tőle ,hogy esetleg ismerkedhetnénk veletek (Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem nejemnek is tetszeni fog és akkor rákérdezek tőle ,hogy esetleg ismerkedhetnénk veletek (Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49
Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
El bizony! Kurvára imádom, ahogy megdug a nagy farokkal! Van egy élethő vibrink, azzal szoktuk csinálni. Sajnos a felcsatolhatósra még nem tudtam rávenni. De így is isteni.
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 02. 21. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 06:41
Ti el tudzok élvezni csak a dugástòl? vagy mindig játszik a farok izgatás is
Nekem sikerült, nem is egyszer
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 02. 21. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2018. 02. 21. szerda 06:41
nálunk egyenlőre csak az ujjazás játszik szopcsi közben..
..de azért reménykedem hgy csak egy hajszáll választ el a dugástòl...gondolom a egtöbb hölggy a kezével kezdi
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
A làny dug fiùt tèmàt nem fedi le egy nőies shemale csajjal valò sex? Persze csak, ha nem valamely èrzelmi alapon kialakult kapcsolatban, adòdik a vàgy, hogy a hölgy megdugjon.
heti egyszer igen
Nalunk is elo-elokerul.. szeretjuk mindketten nagyon! Szivesen vennenk egy Holgy tarsasagat Felesegemmel, hogy besegitsen
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2018. 02. 18. vasárnap 10:25
sziasztok
mi heti egyszer mindig csinálunk szerepcserét a felcsatolhatossal dug a párom.
van akit szintén szoktak dugni?
Volt rá példa, de nem mostanában. Nem vágyom rá, de amikor magától csinálta, csak fogta és elővette a vibrijét, meglepetésemre nem magának, hanem nekem. Akkor és ott izgatott. Nem az aktus, hanem hogy milyen perverzió jutott az eszébe.
Mostanában ezt hiányolom belőle, de hiába célozgatok, nem igazán veszi a lapot. Úgy minden téren visszafogottabb lett. Lehet 10-15 év múlva megint fordul a dolog. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában ezt hiányolom belőle, de hiába célozgatok, nem igazán veszi a lapot. Úgy minden téren visszafogottabb lett. Lehet 10-15 év múlva megint fordul a dolog. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 18. vasárnap 10:25
sziasztok
sziasztok
Ahhoz ,hogy jól essen a hölgynek is is kell ,hogy élvezze izgassa amit csinál.
Sziasztok én úgy gondolom ez egy nagyon érzékeny téma nekem is volt Bene már részem igaz nem vagyok bixex se meleg de iszonyú izgalmat és élvezet tud csinálni a pasinak ha egy nő jól csinálja de ez nem az első pillanatban alakul ki.