A barátnőm szerette csinálni a vibrátorával, aztán én is megszerettem. Heti rendszerességgel csinálja, meg se kell kérnem ő akarja csinálni, ,én meg hagyom neki, élvezem én is.
Szeretem dugni a pasim , de jobban tetszene a látvány valódi farokkal.
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Nálunk nem rendszeres de volt már párszor hogy felcserélödtek a szerepek
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia.Èn szivesen raknék fel ilyen videot ha találnék egy lányt aki megcsinálná a popóm.
Igen, én is így gondolom. Főleg, hogy a párom vetette fel először az ötletet.
Szerencsés vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (786537)
2018. 02. 05. hétfő 17:02
Mi a párommal rendszeressen űzük a szex ezen formáját. Nagyon szeretjük.
Mi a párommal rendszeressen űzük a szex ezen formáját. Nagyon szeretjük.
üdv)))
engem sem zavarna, ha pl masszír közben 1 igazi csúszna be hátsómban....sőt!!)))
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2018. 01. 24. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
engem sem zavarna, ha pl masszír közben 1 igazi csúszna be hátsómban....sőt!!)))
![wink](images/smilies/wink.gif)
2018. 01. 24. szerda 10:46
Szia Zoltán vagyok .
Esetleg egy igazi ilyen formában ?
Sajnálhatod.... baromi szuper pedig..hm.
jó volna
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2018. 01. 24. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 24. szerda 10:46
Szia Zoltán vagyok .
Srácok valaki töltsön már fel vidit ahgy megdugja z sszonyka..annyira jò lenne látni
Szia Zoltán vagyok .
Esetleg egy igazi ilyen formában ? (Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 01. 24. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg egy igazi ilyen formában ? (Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 01. 24. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
hát is volt tegnap este beleülni a felcsatolhatósba
nagyon izgalmas lenne egy csaj elött pasit dugni....
és ha akrná a pasi engem is meughatna.... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha akrná a pasi engem is meughatna.... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1454922)
2017. 09. 17. vasárnap 21:57
Az igazit én is ki próbálnám. A párom végig is nézné
ahogy egy igazi fasz jól meg dug. Biztos jó érzés.
Az igazit én is ki próbálnám. A párom végig is nézné
ahogy egy igazi fasz jól meg dug. Biztos jó érzés.
Tudom ajánlani a kétágú dildót már játszottunk vele. Nagyon izgalmas, hogy mindkettőnkben ott a farok és egymást egyszerre tudjuk dugni. Meg vettünk egy élethű vibrit is. Nagyon jó bőrszerű anyaga van, iszonyú jó. Kellemesen vastag, jó kis farok, élvezetes nagyon ahogy belémugja a párom! Jól meg tud vele dugni minden pózban. :P
Mozgatja nagyon a fantaziam. Sajnos annyira nem nyitott a feleségem, de szokta nyalni es ujjazni, hu akkor nagyot elvezek. Pedig szivesen kipróbálnam.
nálunk szerencsére imádja a párom nézni csinálni ahogy dug de igazit nem találunk sehol csak akinek a pina is kell.
Nálunk ugyanez a helyzet sajnos.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 09. 13. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 13. szerda 22:54
hát szintén zenész , engem is szívesen dugott és biztatott most meg nem tetszik neki
Érdekes. Pedig engem is ő beszélt rá. Előtte nem izgatott ez a dolog.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 09. 13. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 13. szerda 22:54
hát szintén zenész , engem is szívesen dugott és biztatott most meg nem tetszik neki