Azt meg hogyan kell?... valaki megmutathatná
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Annyira,hogy csak mostanra tudott visszaállni a normális ritmusra
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 07. 31. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok!
Csak 150 kg felett kövér a nő?
)
Csak 150 kg felett kövér a nő?
Extra molett hatalmas igazi óriási combú 150 kg vagy nagyobb, barátságos hölggyel szeretnék ismerkedni Budapest és környékéről, email címem:81hichem@gmail.com
Köszönöm, vess egy pillantást a postaládádra
(Ez egy válasz VandorSzamuraj üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 11:59
Szia Anette! Nekem nem vagy túl "csenevész". Igaz, egy még teltebb hölggyel is elboldogulnék, de nálam nem a kiló számít
ha van kedved ismerkedni, beszélgetni, akkor írj privit.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Szia Anette! Nekem nem vagy túl "csenevész". Igaz, egy még teltebb hölggyel is elboldogulnék, de nálam nem a kiló számít
ha van kedved ismerkedni, beszélgetni, akkor írj privit.
(Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 07. 30. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2019. 07. 30. kedd 21:08
Nahát, sosem hittem volna, hogy egyszer csenevésznek fogok számítani
Nagyon sajnálom,hogy nem igazán működik ez az oldal.Anno azért nyitottam meg,hogy a kövér nők és az őket kedvelő férfiak társat találjanak,kapcsolatba léphessenek. Állítólag rengeteg a kövér nő,itt mégis alig-alig jelentkeznek.Pedig jó a Goldengate,de valószínüleg kevesen tudnak róla.Azért bizakodjunk,hátha rátalál pár 150 kg feletti hölgy.
Középkorú,sportos,jóképű férfi vagyok. Imádom a hatalmas idomokkal rendelkező nőket.Valóban extrém méretű/ +180 kg-os/ fiatalabb hölgyet keresek hosszú távra.Nincs felső súlyhatár,200 kg felettiek levelét is várom.Szerintem nincs szebb és izgatóbb egy óriási női testnél.
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok Ma vagy holnap estére csoportos bulit keresünk. Szexcserés felàllàsban. Vagy pàrt, akik tudnànak hozzànk jönni. Helyünk van.
De azért egyre szaporább a lélegzetted ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Törölt felhasználó (3972502)
2019. 07. 28. vasárnap 20:56
Csendben ábrándozunk :P
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nahát, sosem hittem volna, hogy egyszer csenevésznek fogok számítani
Azért néha hangosan is lehetne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (3972502)
2019. 07. 28. vasárnap 20:56
Sziasztok! Egy barátságos molett, óriási, igazi hájas combú nőt keresek. Aki tudja értékelni ha imádják, és akár még rövidnadrágot is felvenne nekem, mert egy ilyen nő nagyon szexi benne, ha kinn vannak azok a szép kövér óriási combok, imdánám a combjait, simogatnám, élvezném.
Sziasztok....Bizarr,perverz tabumentes molett Hölgyet ,,,ill párt keresek
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nagy itt a csend :(
Teltebb hölgyet keresek szexpartnernek. Minden megadnèk èrte hogy így legyen. Írj S kezdjük èlni az èletet
160kg feletti Nyiregy v kornyeki not keresem