Sziasztok. Telt hőlgyet keresek akivel sok mindent kiprobálnánk a "mocskos" vagyainkból. Bp.50-es pasi
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nagyon szívesen megmasszíroznék, kényeztetnék ilyen alkatú Hölgyet. Imádnám azokat a nagy hatalmas hájas combokat. Imádom ha egy ilyen nő rövidnadrágot vesz fel, főleg ha farmer shortot. Én biztos hogy biztatnám hogy vegyen fel. Ha van itt ilyen alkatú Hölgy aki értékelnél ezeket, szeretné hogy egyfolytában flörtölhessek neki személyesen itt az email címem:81hichem@gmail.com. Hölgyei bátran!
Állítólag hazánk a legelhízottabb nép Európában. 250 000-en ki sem tudnak jönni a lakásukból/ ezt én nem hiszem el/.Mégsem lehet találni egy 180-200 kg körüli hölgyet sehol. Nem mernek írni? Én már régóta keresek ekkora társat,kevés sikerrel.Amúgy sportos alkatú,intelligens férfi vagyok.
Sziasztok...nagy kerek popsi...finom husos pisilős punci...nehèz asszonyos keblek.....merre vagytok????
Rendkívülien kövér hölgy minden vágyát teljesíteném. Sportos,kövér nőkért rajongó férfi vagyok. Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.
Nagy cicis, nagy popsis, telt hölgy/hölgytagú pár partnereim keresem közös örömszerzés céljából hosszútávra. Többi privátban.
Sziasztok. Julius 2.-án kedden Budapesten keresek hölgyet vagy párt napközbeni találkozóra. 38 éves pasi vagyok.
Nagyon szeretnék egy olyan extra molett nőt akinek hatalmas combjai vannak. Aki elfogadná tőlem hogy puszilgassam, simogassam a pociját, combjait, finoman. Csupa szép bókokat súgnék a fülébe. Biztatnám hogy igenis vegyél fel miniszoknyát, térd feletti szoknyát, vagy ami még jobb lenne rövidnadrágot. Igenis szép ha kinn vannak azok a szép óriási combok. Hol van egy ilyen nő????? Kedves ismeretlen Hölgy, ha olvasod soraimat, és ilyesmi az alkatot adj esélyt kérlek hogy bebizonyíthassam neked. A szex is nagyon fontos, de nem csak egy éjszakát keresek. Babusgatásoknak nagyon híve vagyok. Ha adsz egy esély és talizol velem, és ilyen ruhát felveszel, valamelyiket az általam említettből, hidd el nem bánod meg. Szerda délután megyek fürdőbe, gyere velem, beszélgetünk, ismerkedünk, élvezzük egymást, meg is masszírozlak kedves extra molett Hölgy.
Létezik olyan extrém nagy méretű hölgy,aki szeretetre,gyengédségre vágyik? Ismer valaki ilyet? Óriási rajongója vagyok a hatalmas idomokkal rendelkező nőknek. Ideálom + 180 kg,felső súlyhatár nélkül.Sportos férfi vagyok.Intelligens,kedves társnak örülnék.
Hatalmas combú extra kövér nőt keresek. Budapest és környéke. Hol vannak az ilyen nők. Kamus lányok kérlek kímél, webcamerán nézd meg fotóimat barbi baba lányok, feminista megjegyzésekkel jövők kíméljetek!!!!!!, Nem írjatok nekem üzit légyszi. Csak az olyan aki komolyan gondolja, vágyik arra hogy simogassák, bókoljanak neki. Ilyen nőt szeretnék, hatalmas combokkal, szép hófehér bőrrel
Duci hölgyet vagy duci hölgytagú párt keresek.
Hatalmas idomokkal rendelkező, 160 kg feletti intelligens,kedves hölgyet keresek..Középkorú,sportos,fiatalos férfi vagyok.Imádom az óriási méreteket,bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Felső súlyhatár nincs!
Duci hölgyet kényeztetnék
Nor part keresek kor alkat nem szamit legy minnel koverebb
sziasztok
párral ismerkednék de szoló hölgy is jelentkezhet.üdv
párral ismerkednék de szoló hölgy is jelentkezhet.üdv
Kecskeméti párt keresek
keresek ilyen Hölgyet BP és környékéről
Sziasztok! Egy nagyon kövér, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt, aki eljönne velem holnap fürdőbe!
Sziasztok egy szep telt holgyet kényeztetnék szivesen