Not part keresek kor alkat nem szamit de inkabb koverwt keresek
Már a hölgytag csak a kövér! Bocsánat félreérthető voltam.
Nagy testű szép arcú telt 150 kg - s hölgytagú pár keres párt vagy hölgyet!
Extra nagy méretű,200 kg körüli hölgy,aki társat keres? Sportos,intelligens férfi vagyok. Imádom az óriási idomokat!
Sziasztok!
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed
27 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párral vagy nővel ismerkednék, utazni tudok, kor nem számít csak ápoltság, képem van fent adatlapomon, csak olyan írjon aki valóban találkozni is akar.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődésed
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Keresek egy extra molett óriási combú, hófehér bőrű nőt Budapesten és környékéről, aki imádná ha simogatnám a combjait, és puszilgatnám, Én ezt imádom. Holnap délután megyek fürdőbe, örülnék ha egy ilyen alkatú nő csatlakozna hozzám. Hölgyeim meg is masszírozom a szerencsés jelöltet 1000 örömmel.
Sziasztok! Férjemnek keresek nagyon molett hölgyet de csak ő menne a talira! Imád nyalni ,és pervez is! Én választom ki kível szexelhet ! A lényeg minnél moletteb legyen és szeresse a szexet 55 éves korig anyagi kizárva! Hajrá!!!
Megpróbálhatod, hátha sikerül
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2019. 05. 19. vasárnap 09:21
Szia Drága!
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is.
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is.
Sziasztok! Én egy 26 éves nem független férfi vagyok Bajáról! Olyan hölgyet vagy párt keresek aki néha de redszeresen megalázna diszkrét körülmények között! Baja vagy környékén keresek nőt, lányt, vagy párt helyem van az is megoldható! várom jelentkezéseiteket, ha lehet e-mailt irjatok! Köszönöm! bevalalok93@gmail.com
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyet. Hálás lennék ha egy normális nőt találnék. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban minden részletet megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális vagyok. Budapesten
Lelkielégülésre vágyik.
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 09:21
Szia Drága!
Szia Drága!
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is. (Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 05. 17. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Örömmel udvarolnék neked de adatlapodon azt írod hogy nem szeretnél férfival testközelbe kerülni. Igaz az udvarlás lehet 100km távolságból is. (Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 05. 17. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 17. péntek 21:08
Ismét halott ez a szoba,ha nincs vita akkor élet sincs.
Nem akar valaki udvarolni nekem?
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ismét halott ez a szoba,ha nincs vita akkor élet sincs.
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Köszi hogy gondoltál rám és az infót! Ha 100% ra tudnám hogy mindig ebben az időpontban van a Népligetnél oda mennék és leszólítanám. Holnap napközben sokat leszek a városba, meg jövő héten is, hátha szembe jön velem valaki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 10. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 05. 10. péntek 12:58
Ma gondoltam rád! Az 1-es villamoson utazott a Kacsóh Pongrác úttól a Népligetig egy 180centi és 200kiló körüli, szép arcú fiatal lány hatalmas fenékkel és döbbenetes körméretű combokkal.Ha ez segítéget jelent: 8:54 órakor szállt le a Népligetnél.
Ma gondoltam rád! Az 1-es villamoson utazott a Kacsóh Pongrác úttól a Népligetig egy 180centi és 200kiló körüli, szép arcú fiatal lány hatalmas fenékkel és döbbenetes körméretű combokkal.Ha ez segítéget jelent: 8:54 órakor szállt le a Népligetnél.
(Ez egy válasz Molettimádó üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 22:03
Extra molett nőt keresek hatalmas nagy combokkal, szép hófehér bőrű legyen. Budapest és környéke. Hölgyeim boldogan babusgatnálak titeket. Masszázs, simogatás, de előtte igyunk meg valamit, hogy lássuk mennyire lennénk szimpatikusak egymásnak
Extra molett nőt keresek hatalmas nagy combokkal, szép hófehér bőrű legyen. Budapest és környéke. Hölgyeim boldogan babusgatnálak titeket. Masszázs, simogatás, de előtte igyunk meg valamit, hogy lássuk mennyire lennénk szimpatikusak egymásnak
Sziasztok! Extramolett 40es hölgy és 23 éves barátja, kezdő bi pasit keres 30 éves korig. Bővebben privátban.
Ööö lehet hogy meggondolatlan vagyok néha?
Néha jó a házisárkány is,pl nem jönnek legalább vendégek soha,...ilyesmik..
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 05. 07. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Néha jó a házisárkány is,pl nem jönnek legalább vendégek soha,...ilyesmik..
2019. 05. 07. kedd 12:39
Biztosan jól meggondoltad, hogy mit írsz???
Az biztos, h kedves, humoros imádni álló Cuncika vagyok
de
Tudok veszedelmes házisárkány is lenni
![worship](images/smilies/worship.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Biztosan jól meggondoltad, hogy mit írsz???
de
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
2019. 05. 06. hétfő 14:15
Ebben egyetértünk,és szerencsére elég sok ilyen csajszi van itt,aki értékeli a normális közeledést,udvarlast,humoros stb.
A nevek közt is találtam amit aranyosnak találok.Nekem pl. a Cuncikám is tetszik
A nevek közt is találtam amit aranyosnak találok.Nekem pl. a Cuncikám is tetszik
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Így van! Ő egy is tünemény!!!!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2019. 05. 06. hétfő 14:15
Ebben egyetértünk,és szerencsére elég sok ilyen csajszi van itt,aki értékeli a normális közeledést,udvarlast,humoros stb.
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)