Sziasztok!
Monor környékén keresnék duci telt kövér extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt.
Monor környékén keresnék duci telt kövér extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt.
not keresek ill part alkat kor nen szamit
sziasztok ma a délutáni orákba kővér asszonyt vagy nőt nyalnék autodba mehet a dolog aki tud jőnni
Van egy 180 kilós exem (mielőtt az elérhetőséget kérdeznétek NEM érintett a partnerkeresés kérdésében), aki amikor ismerkedtünk egy társkereső oldalon 120 kilósnak adta ki magát. Később derült ki, chatelés során, hogy "kicsit" lefelé kerekített a dolgon. Egészen meglepődött, hogy kifejezetten fellelkesültem a valós adattól. (Afrika királynője típus
extrém csípővel, fenékkel, karokkal és combokkal) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
extrém csípővel, fenékkel, karokkal és combokkal) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340902)
2018. 09. 25. kedd 18:52
Nem vitatom,biztos ilyen is van sok.De aki eleve "extra" húsban van,talán nem csal ebben
Nekem volt ilyen tapasztalatom és meglepően mozgékony és hajlékony volt az illető hölgy. A séta kb. száz méter után már elég nehezen ment valóban, de csak azért, mert leszokott a BKV-ról és mindenhová kocsival járt. De az ágyban ez a fajta nehézség nem jelentkezett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3887162)
2018. 09. 25. kedd 08:28
Csak olvasgatok. Lehet egy kérdésem? Egy 200kg-os nő mire képes a szexben? Hiszen az már annyira súlyos, hogy a mozgás is kihivás lehet neki. Nem vitatom, hogy van akinek ez tetszik, csak picit meglepő : )
Jelenleg párkeresésben vagyok,sajnos nehezen találok ekkora partnert.Az tévedés,hogy könnyű találni nagyon kövér hölgyet.Volt már 190 kg-os kedvesem,és csodálatos volt vele a szex.Sok olyan dolog is ment vele,amit el sem tud képzelni az,akinek nem volt ekkora párja.Én teljesen odavagyok a rendkívül kövér,hatalmas,hájas nőkért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 25. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3887162)
2018. 09. 25. kedd 08:28
Csak olvasgatok. Lehet egy kérdésem? Egy 200kg-os nő mire képes a szexben? Hiszen az már annyira súlyos, hogy a mozgás is kihivás lehet neki. Nem vitatom, hogy van akinek ez tetszik, csak picit meglepő : )
Telt alkatú hölgyel ismerkednék Pest megyében!!
Sziasztok!
Telt kövér hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek pest megyében.
Telt kövér hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek pest megyében.
Nem vitatom,biztos ilyen is van sok.De aki eleve "extra" húsban van,talán nem csal ebben
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 09. 24. hétfő 23:31
Az, hogy egy társkereső mit ad meg súlynak általában nem fedi a valóságot. Sok hölgy lefelé kerekít 10-20-30 kilócskákat
komárom esztergom megyéből keresek, valaki?
Mégis eltünnek az irások
not part keresek kor alkat nem szamit
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 09. 22. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 13:16
Óriási rajongója vagyok az extrém nagy méretű hölgyeknek.150 kg feletti hölgyek és az értük rajongó férfiak írjanak ide.Úgy gondolom hiányt pótol ez az oldal,mert a társkeresőkben max. duci,molett nők vannak.Ez itt a tényleg nagyon kövéreket szólítja meg.
Az, hogy egy társkereső mit ad meg súlynak általában nem fedi a valóságot. Sok hölgy lefelé kerekít 10-20-30 kilócskákat
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 22. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340902)
2018. 09. 22. szombat 20:30
Én ezt pontosan tudom.
És bizony megy a nemleges válasz az olyan partner keresőnek,akinél mondjuk a 80,100,120kg ....van megadva súlyhatárnak.Bár ez is kezdetleges szűrés,sok pasinak mindegy már,csak luk legyen....aztán lehet mikor megtörténik a találkozás,nincs is izgalom.
És bizony megy a nemleges válasz az olyan partner keresőnek,akinél mondjuk a 80,100,120kg ....van megadva súlyhatárnak.Bár ez is kezdetleges szűrés,sok pasinak mindegy már,csak luk legyen....aztán lehet mikor megtörténik a találkozás,nincs is izgalom.
Csatlakozom a klubhoz. Azt hiszem - SSBBW hölgyek hiányában - ismét lesz egy jó kis topik, ahol mi ducikedvelő férfiak eldiskurálgathatunk. Van közöttetek valakinek feeder fétise? Találkoztatok már igazi SSBBW feedee-vel?
Sziasztok!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Mi itt vagyunk akik keresik a nagy hölgyeket, de hol vannak a nagy hölgyek?
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem...
Szegeden vagy környékén ismerkednék ilyen típusú hölgyel vagy párral
Óriási idomokkal rendelkező 160-200 kg-os,helyes arcú hölgyet keresek.Rajongok az extrém nagy méretekért.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.