sziasztok! szabolcsból vannak itt párok, teltebb hölgy taggal akikhez csatlakozhatnék ma este? nyiregy-újfehértó és környékéről?
Remélem nem tűnik majd el ez a topic mert itt talán lesznek igazán nagy hölgyek akik szeretnének játszadozni!
Én ezt pontosan tudom.
És bizony megy a nemleges válasz az olyan partner keresőnek,akinél mondjuk a 80,100,120kg ....van megadva súlyhatárnak.Bár ez is kezdetleges szűrés,sok pasinak mindegy már,csak luk legyen....aztán lehet mikor megtörténik a találkozás,nincs is izgalom. (Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 09. 22. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
És bizony megy a nemleges válasz az olyan partner keresőnek,akinél mondjuk a 80,100,120kg ....van megadva súlyhatárnak.Bár ez is kezdetleges szűrés,sok pasinak mindegy már,csak luk legyen....aztán lehet mikor megtörténik a találkozás,nincs is izgalom. (Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2018. 09. 22. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 20:11
Pedig nagyon nem mindegy hogy egy nő telt alkatú/80-100kg/ vagy extrém kövér/+150 kg/. Nekem például egy 100 kg-os nő soványnak számít,nem elég kövér.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Pedig nagyon nem mindegy hogy egy nő telt alkatú/80-100kg/ vagy extrém kövér/+150 kg/. Nekem például egy 100 kg-os nő soványnak számít,nem elég kövér.
Azért törölték mindig,az ehhez hasonló topicokat,mert már régóta működik a "telt alkatúak partnerkeresője"
Az viszont igaz,sokan nincsenek tisztában a kicsit husis,telt,molett,extra husis kategóriákkal....
Az viszont igaz,sokan nincsenek tisztában a kicsit husis,telt,molett,extra husis kategóriákkal....
Régen már én is indítottam egyszer,kb egy hétig ment,elég sokan írtak,nők is és férfiak is,de valamiért eltűnt.Remélem most nem lesz ez.Örülnék ha az extra nagy hölgyek és rajongóik itt egymásra találnának.
Indítottam én is valami hasonló oldalt de valamiért egy idő után eltűnt!
Nem értem miért hiszen kell egy oldal ahol tudjuk kit találunk és tudják kit keresünk!
Nem értem miért hiszen kell egy oldal ahol tudjuk kit találunk és tudják kit keresünk!
Óriási rajongója vagyok az extrém nagy méretű hölgyeknek.150 kg feletti hölgyek és az értük rajongó férfiak írjanak ide.Úgy gondolom hiányt pótol ez az oldal,mert a társkeresőkben max. duci,molett nők vannak.Ez itt a tényleg nagyon kövéreket szólítja meg.