Tele élvezett spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok? Hely kellene tav nem gond!
Duci anyukát magányos hölgyet keresek sex kapcsolatra. Barátság extrákkal. Diszkréten.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Vidékre is megyek
![wave](images/smilies/wave.gif)
Pisiszexhez keresek partnereket Kaposvárról és környékeről.
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, vonz az alárendelt/szub szerep, keresem partnerem aki: hasonló nem "hétköznapi", extrém élvezetek után vágyakozik, szeret irányitani/felül lenni. Keress privátban, ha érdekel!
roma hölgyet,hölgyeket ,párt keresek hosszú távra!!,...,kor nem számít,írj bátran!!
pisiszex kedvelő nőt keresek
Sziasztok.
Jár ma Nő, Hölgy, Lány Pesten Határ út vagy a Nagykőrösi út környékén aki nézne faszveres közbe?
Ha igen írj és megbeszéljük mikor.
Kor kinézet nem számít.
Jár ma Nő, Hölgy, Lány Pesten Határ út vagy a Nagykőrösi út környékén aki nézne faszveres közbe?
Kor kinézet nem számít.
Sziasztok, keresek hölgyet aki lepisilne, pár tagja is lehet.
Sziasztok,
Nagyon régen volt dolgom igazán szőrös, természetes puncival. Igazi ritkaság manapság. Nagyonörülnékk, ha ilyen adottságú hölgy, esetleg pár jelentkezne privát üzenetben.
Nagyon régen volt dolgom igazán szőrös, természetes puncival. Igazi ritkaság manapság. Nagyonörülnékk, ha ilyen adottságú hölgy, esetleg pár jelentkezne privát üzenetben.
Extrém kövér nőket imádó sportos,intelligens férfi vagyok. 180 kg feletti hölgyet keresek felső súlyhatár nélkül.
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizarr szexre, bátran ír
Sziasztok!
terhes csajt, vagy ilyen tagú párt keresek szexre! a részletek priviben
terhes csajt, vagy ilyen tagú párt keresek szexre! a részletek priviben
Sziasztok.
Kor kinézet nem számít.
Kor kinézet nem számít.
Keresgélek
Teleélvezett puncit nyalnék, de más extrém is jöhet! Hölgyek, párok!
Holnap délután Győrben leszünk, helyünk lesz egy hotelben. Párok, esetleg AKTIV pasik? Ha pasi vagy kérlek csak akkor írj, ha ráérsz szombat délután és AKTIV vagy...
Igényes vékony lehetőleg alacsony csajt keresek alkalmi kapcsolatra,előny a kis cici
![wave](images/smilies/wave.gif)
Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül..
Sziasztok, Angéla vagyok, biszex. Olyan nőt keresek, aki párom előtt erőszakosan megdugna, kényszer nyalatna, számba pisilne illetve amihez kedve lenne velem.... Mehet a kötözés, alázás, alárendelt szerep, használható vagyok. Budapest, munkaidőben. Köszönöm!