Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keresek sex kapcsolatra. Barátság extrákkal. Diszkréten.
Most napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt.
Fenekelés, talpnyalás, szopás témában keresek fiút.
Sziasztok valaki vágyik duva fenekelos dugàsra írjon. Budakalász.
.
![wave](images/smilies/wave.gif)
2022. 07. 13. szerda 13:29
Fiatal par vagyunk. Parokat keresunk. Terhes holgytaguak es nagy bimboudvarosok elonyben vagytok puszi
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom és környéke
Fiatal par vagyunk. Parokat keresunk. Terhes holgytaguak es nagy bimboudvarosok elonyben vagytok puszi
tele élvezett puncit nyalnék akár dugas közben is ha vannak itt erre izgulo párok?
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.
Sziasztok,aranyzuhanyt szívesen adó hölgyet keresek lehetőleg Heves megyében.
Hello
(Ez egy válasz Egeroral üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 21:00
Szia, normális, kedves, figyelmes férfi vagyok, aki szereti az életet. Szeretek jókat enni, inni, sportolni, túrázni, élni és szexelni is. Azért vagyok itt, hogy szexpartnert találják, akivel hosszan, tartalmasan töltsem el a közös együttlétet.
Strapon kedvelő Hölgy esetleg?
Sziasztok!
Keresek egy vagy több pasit akik szívesen rám élveznének. Előny ha extra mennyiségű adagod van, még jobb ha többen vagytok!
Akit érdekel írjon üzenetet!
Keresek egy vagy több pasit akik szívesen rám élveznének. Előny ha extra mennyiségű adagod van, még jobb ha többen vagytok!
Akit érdekel írjon üzenetet!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia, normális, kedves, figyelmes férfi vagyok, aki szereti az életet. Szeretek jókat enni, inni, sportolni, túrázni, élni és szexelni is. Azért vagyok itt, hogy szexpartnert találják, akivel hosszan, tartalmasan töltsem el a közös együttlétet.
Sziasztok.Hölgyet keresek extrémebb dolgokra.Tágítós játékok,fisting,gyertya,mell-punci kínzás és slapping.Kezdők is.Tapasztalat és fantázia van.
Sziasztok, ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Maximum 40 eves korig!
Párokat keresek akik használnának, kényszerítenének (pisi a számba, kényszer szopatás, seggem használata, stb.).