Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit. Olyat, aki keményen szopatna. Domina nőt, pàrt is keresek. Bi pasi vagyok.
Szép nagyfarkú kanokat bikákat keresünk, bi cuckold feminizálás témában jártas ápolt szadó tapasztalt pasikkal.
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Feleseg kefélése a férj elött, férj feminizálása alázása tabumentesen.
Megkereséseket privátban várjuk.
Szép napot!
Sziasztok !
Szekszárdon ma este ápolt mindenre nyitott vastagabb nagyobb intimmel rendelkező férfiként keresek párt házaspárt hölgyet akik kedvelik az extrém szexet játékokat tabuk és gátlások nélkül. Várom privát jelentkezésed .
Szekszárdon ma este ápolt mindenre nyitott vastagabb nagyobb intimmel rendelkező férfiként keresek párt házaspárt hölgyet akik kedvelik az extrém szexet játékokat tabuk és gátlások nélkül. Várom privát jelentkezésed .
Nagyon izgat, ha egy párnál a Hölgy pinájába élvezek! Te meg utánam dugd meg a gecis pináját, közben engem meg szopj tisztára!
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Extrém kövér nőkért rajongó férfiként keresek 200 kg körüli ápolt hölgyet. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Extrém dolgokat is szivesen teljesítek !
Elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keresek sex kapcsolatra. Barátság extrákkal. Ill sexi nagymamát is keresek aki kívánja még a testi és lelki örömöket.
pisiszexet alázást és mély torok kedvelő pasi ismerkedne Pest megye , Budapest déli része
Esetleg tud valaki ajánlani olyan"gloryholes"helyet amit érdemes felkeresni szopatás céljából.
Sziasztok!Torkoztatást kedvelő Hölgy vagy fiatal lányos travit keresek aki imádja ha hosszasan szopatva van.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel
![finom](images/smilies/finom.gif)
Zala vas Somogy megyei fisting kedvelő novel ismerkednek imadom a nagy tag puncit meretem 18/7
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszó/társam nem "hétköznapi" élvezetekre ( részleteket az adatlapomon találsz : )
Sziasztok!
Páros,es többes pisiszexre keresünk partnereket
A hely szervezés alatt,Nagykanizsán.
Páros,es többes pisiszexre keresünk partnereket
A hely szervezés alatt,Nagykanizsán.
Apolt pasit keresek most, aki lepisilne mig szopom a faszat. Diszkret hely van.
Sziasztok! Tartós kapcsolatra keresek hölgyet, aki gang-bang életmódra vágyik!
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Sziasztok!
Pisiszex kedvelőket keresek Vas-Zala megye
Pisiszex kedvelőket keresek Vas-Zala megye