Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Extrém dolgokat is szivesen teljesítek !
terhes,csajt,párt keresek!!!,..,keress privátban!
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Nagymellű,sok tejjel rendelkező,àpolt,kedves, kismamával ismerkednék akinalkalmi jelleggel,engedné,hogy jàtsszak a melleivel.
Érs,Bp,Dunaújvàris, Székesfehérvár környékén
Érs,Bp,Dunaújvàris, Székesfehérvár környékén
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Üdv bekes megye és környéken, mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Extrém dolgokat is szivesen teljesítek !
pisiszex kedvelő nőt keresek
Sziasztok. 40 éves fiatalember vagyok. Keresek hölgyet, illetve párt huncutkodásokra. Nagy intimmel rendelkezem. ( Komárom )
Elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keresek sex kapcsolatra. Ill erotikus sexi nagyít aki kívánja a szexet. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít.A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok! Terhes nővel, vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet, társaságot keresek, akiket izgat az orvosi játék, a beöntés, öklözés. A kölcsönösség elve alapján mindenkinek, minden lehetséges lenne. Várom az érdeklődők levelét, részletek privátban.
Olyan hölgyet, társaságot keresek, akiket izgat az orvosi játék, a beöntés, öklözés. A kölcsönösség elve alapján mindenkinek, minden lehetséges lenne. Várom az érdeklődők levelét, részletek privátban.
Sopron most?
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2022. 06. 11. szombat 20:59
Sziasztok.
Ma pár lenne Biatorbágy 20 km körzetében utazni tudok.Helyem is van.Privibe ketesetek.
Ma pár lenne Biatorbágy 20 km körzetében utazni tudok.Helyem is van.Privibe ketesetek.
Sziasztok.
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Csak keress bátran, segítek neked na meg másban is! Puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 11. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (4222642)
2022. 06. 11. szombat 11:34
Nagyobb darab, izmos, tetovált, kopasz, típusú roma pasit keresek, akinek a használható sub ribanca lennék!
Olyat keresek aki más roma pasikkal, társaságokkal is használtatna...
Tegyél a kurváddá. :P
Nagyobb darab, izmos, tetovált, kopasz, típusú roma pasit keresek, akinek a használható sub ribanca lennék!